2013. augusztus 24., szombat

Bármit megtehetsz
- Azt mondtad, bármit megtehetek!
- Igen. Ezt most is tartom.
- Akkor miért van most ez a hatalmas problémám, elmondanád?
- Nem értem a kérdést.
- Mit nem értesz ezen?
- Azért van most ez a problémád, mert azoktól loptad eddig az energiát, akik most a bolygó urai lettek. Mondanám, hogy nem csak, de úgy gondolom, ez a szint is pont elég Neked a megértésben.
- Akkor Te engem átvertél!
- Nem vertelek át.
- Akkor mivel magyarázod ezt?
- Már többször megfigyeltük, hogy az emberi gondolkodás más, mint a Miénk. Azt is megfigyeltük, hogy a Te gondolkodásod is eltér más emberek gondolkodásától és kezdjük azt gondolni, hibáztunk, hogy Veled létesítettünk ilyen szintű kapcsolatot.
- De már kiépítettem a politikai és gazdasági hatalmam!
- Ami csak terád épül és azonnal össze is omlik, ahogy eltűnsz innen.
- Akkor miért mondtad, hogy bármit megtehetek, ha mégsem így van?
- Nem értünk egyet. Tényleg bármit megtehetsz. Megtehetted és amint láttuk, meg is tetted. Eleinte rendkívül bátor embernek láttunk, aztán rájöttünk, hogy egyszerűen hülye vagy.
- Mert?
- Azt hitted, akármit csinálsz, megvédünk. Ez nem így van.
- Akkor mondom, hogy átvertetek!
- Igen, ez az a gondolkodás, amiről eddig azt gondoltuk, a bolygó többi lakójára is jellemző, aztán találtunk általunk is fejlettnek tartott embereket és ettől nagyon ledöbbentünk. Azóta is azon dolgozunk, hogy helyrehozzuk ezt a hibát.
- Milyen hibát?
- Jóval primitívebb vagy, mint mások, ám sajnos veled találkoztunk először. Így az a probléma, hogy fejlett lények kerültek primitív lények hatalma és befolyása alá és ez súlyos hibának számít Minálunk. Azt is mondhatnám, hogy galaktikus bűntettet követtünk el azáltal, hogy hittünk neked. Most hozzuk helyre ezt a hibát és még szerencse, hogy akikkel együtt dolgozunk, vannak annyira okosak és intelligensek, hogy ez sikerülhet anélkül, hogy Nekünk ebből komoly gondunk legyen.
- Kik ezek az emberek?
- Te meg sem látod őket, mert ők a hiba kijavításán dolgoznak és sajnos neked köszönhetően el vannak fojtva attól, hogy méltó körülmények között legyenek és nincs bevételük. Mivel a rendszered arra épül, hogy aki nincs veled, az ellened van, ők viszont nem hódolhatnak neked be, te jelented a legnagyobb gondot, amit remélhetőleg lassan sikerül múlt időbe tenni, ahogy te eltűnsz a meghatározó szereplők közül.
- Miről beszélsz Te?
- Rólad.
- Mit szólnak ehhez az arabok és a zsidók?
- Amióta tudomást szereztek erről, remegnek a félelemtől. Igyekeztek az amerikai kapcsolataikat felhasználni, ám egyikőjük sem képes átjutni azokon a Próbákon, amik teljesítésével tudják csak felvenni a személyes kapcsolatot azokkal, akiket már többször próbáltál megöletni, csak nem sikerült.
- Ez Velem nem történhet meg! Én vagyok a Hatalom!
- Nem, nem. A hatalom természetét kellene ismerned. Akkor tudnád, az nem a tiéd, csak nálad van.
- Azt mondtad, bármit megtehetek!
- Igen, csak nem tudtuk, hogy nem tudod, hogy utána szembe is kell nézned döntéseid felelősségével. Azt senki más nem fogja helyetted viselni.