2013. augusztus 27., kedd

Kinder NewsSziasztok gyerekek, most híreket mondunk. Azért érzitek, hogy mindenki pánikban van körülöttetek, mert a világ változik és a felnőttek nagyon szeretnek ragaszkodni olyan dolgokhoz, amiben boldogtalanok. Miközben meg lehetne csinálni mindent jól is úgy, hogy maradjon minden, amihez ragaszkodnak, ám ahhoz változtatniuk kellene. Minden változástól azonban irtóznak, így a változó világtól elkezdenek félni. Ezért van a pánikhangulat.

Sokan gyanakodnak arra, hogy idegen megszállás alá került az amerikai kormány. Az amerikai kormánnyal az a baj, hogy valójában ilyesmi nem létezik, mert mindent egy magánszemélyekből álló háttérhatalom irányít. Ez a háttérhatalom az etikai szint fogalmát lehet, hogy ismeri, ám ezt a tudásanyagot mélyen eltitkolja a világ elől. Ezzel komoly problémát okoznak egy olyan dologban, mely az idegen fajok közti érintkezéssel van kapcsolatban. Ha a kapcsolatot felveszi a hadsereg egy titkos projectje idegen fajokkal, akkor az idegen fajok nézőpontjából a Föld Képviselői azok az emberek, akik ott dolgoznak. Olyan Csillagkapu szerűség, hasonló arcokkal. Miközben a háttérhatalom elérkezettnek látja az időt arra, hogy nyílt hatalommá lépjen elő. A kapcsolattartó arcok kezdenek nagyon nehéz helyzetbe kerülni, mert az emberiség, akiket képviselnek az ő hierarchiájukban parancsok formájában kezd megváltozni pár egyéni érdek miatt. A bolygón azonban élnek mások is, akik nem akarják, hogy ez a szervezet képviselje a Földet, akik kezdenek parancsokat osztogatni azoknak, akiket az idegenek a bolygó képviselőinek látnak.

A holografikus platformon azonban minden rendben zajlik, úgyhogy Ti megnyugodhattok és gondoljátok azt, ezek a hülye felnőttek biztosan valakiknek szeepeket játszanak.