2013. szeptember 6., péntek

Gondolkodásébresztő


Olyan világban élünk, mely nyugodtan kifordulhat magából anélkül, hogy ezt a birkalétben tengődő egyedek közül olyan sokan észrevennék. A gondolkodásébresztők azért jó dolgok, mert segítenek másképp látni ugyanazt. A teljesség igénye nélkül most levezetem a világ problémáit egy rövid logikai gondolatsorral, majd sejttetem, hogy azért ennél több kell a teljességhez. Nem is vonom Magamhoz a jogot, hogy az olvasók helyett tovább gondolkozzam további hasonló példák felsorolásával, ha az az ő dolguk.

Azt is jó tudni, hogy mindenki nap mint nap alkalmaz mágiát, anélkül, hogy tudná. Ez a tudattalan mágia abban az esetben, ha nincs szándékosság a dolog mögött, csak az érdek által keltett hullámok. A tudatos mágiát könnyű észrevenni akkor, ha az ember tudja, hogy valamihez mágusokat alkalmaz, esetleg önmaga végez el ilyen szertartásokat. A tudattalan mágia felelősségi viszonyai mások, bár erről még győzködnöm kell bizonyos szférákat.


AZ ÜGYVÉD ÉRDEKE AZ ÜGY!

A tudati- szellemi felemelkedéshez meg kell szabadulnunk minden ügytől, a felesleges emberektől, tárgyaktól és dolgoktól. Az ügyvédek ahhoz, hogy az üzletmenetüket végezzék, ügyfelekre van szükségük. Ügyfeleik akkor lesznek, ha azoknak ügyeik vannak. Adott a következtetés, hogy jóval kevesebb jogi ügy lenne az országban, ha ezek az emberek nem sugároznák szét a hologramba az állandó vágyukat és szándékaikat azzal kapcsolatban, hogy legyenek ügyfeleik.

AZ ORVOS ÉRDEKE A BETEG!

Kínában régen nem akkor fizették meg jól az orvosokat, ha sok volt a betegük, hanem pont ellenkezőleg, akkor éltek jól az orvosok, ha kevés volt a betegük. Akkor dolgoztak ugyanis jól. A leterhelt orvosok biztosan nem fognak sok betegért vágyakozni, ám azok, akik zsebre vágják a hálapénzt, azok minden bizonnyal. Itt külön kitérnék a plasztikai sebészekre, akik hatalmas összegekért dolgoznak és pont azok emelik őket az anyagi világban fel, akik szenvedő alanyai ezeknek a gondolati- és vágyenergiáknak, a beavatkozásokra váró nők tömegei. Minél erősebben érkeznek az energiák, annál több lesz az ilyen nő.

AZ EGÉSZSÉGÜGY ÉRDEKE A SÚLYOS BETEG!

Azért nincsenek olcsó gyógyszerek, mert azokon nincs hatalmas extraprofit. Azért nem keresik az emberek a növényi hatóanyagú, olyan természetes anyagokat, amiknek nincsenek mellékhatásaik, mert az a beidegződés, hogy csak a drága gyógyszer a jó gyógyszer. Azért nem tudnak a különböző súlyos betegségek gyógymódjai elterjedni, mert az sértené a betegségekre alakult mindenféle lobbyk érdekeit. Dollármilliárdokat invesztálnak olyan technológiákba, amik gyógyhatás-érték indexük egyáltalán nem indokolja a súlyukat és szerepüket, ám a közhit ezeket tekinti az egyetlen megoldásnak. A rákból pusztán erős akarattal és hittel ki lehet jönni, ám ha inkább elhitted a Neked mások által elmagyarázott világot, akkor csak a gyógyszerek- és olyan gyógyeljárások maradnak, amikkel ők rendelkeznek.

A GYÓGYSZERIPAR ÉRDEKE AZ ÁLLANDÓ BETEG!

Ami gyógyszereket kilóra vásárló társadalmakat eredményez, ahol meg vagyok arról győződve, hogy ezeknek a gyógyszereknek a gyógyhatásainak nagy hányada a betegek hitén alapuló placebohatás. Egyáltalán nem biztos, hogy ennyi gyógyszerre valóban szükség van, ám a rendszer ilyen. Az orvos felírja, a beteg kiváltja. nem is emlékszem arra, mikor vettem be utoljára gyógyszert, mégis jól elvagyok. Talán azért, mert mást gondolok és mást hiszek a gyógyulásról, mint a tömegek. Nem állítom azt, hogy gyógyszerekre nincs szükség, hanem azt állítom, ennyi gyógyszerre nincs szükség egy olyan világban, ahol az üzleti érdekek gyógyszerfüggővé teszik a társadalmakat.


Most jöhetnek a gondolkodásébresztők, ahol az a feladat, hogy mindenki írja ida a saját gondolatait, ahol csak tudja.


AZ OLAJIPAR ÉRDEKE AZ OLAJ!

AZ ÁLLAM ÉRDEKE AZ ADÓ!

A MAFFIA ÉRDEKE A KÖZPÉNZ!

A BANKOK ÉRDEKE A KAMAT!

A HÁTTÉRHATALOM ÉRDEKE A TÁMOGATÁS!


Jó munkát és szórakozást hozzájuk!