2013. szeptember 8., vasárnap

King Ralph 3/3.

avagy Ne folytassa, Felség!

Az Anyag harmadik, befejező része. Azt elismerem, hogy ez egy Álom, ám ha nem vigyáztok, könnyedén elérheti a Realitás szintjét.


Modern Királyság

1. Tételezzünk fel egy ekkora baromságot, aminek a valószínűsége azonos azzal, hogy annak ellentéte valósul meg, mint ahogy Én azt akarom. Egy átoknak (ellenséges mágiának) köszönhetően.

2. Soha életemben nem akartam ilyesmit, vannak Nekem ennél fontosabb dolgaim is.

3. Ha az átok megvalósul, az erőszintem miatt könnyen előfordulhat, ha nem lépek le róla időben. Ez is olyan, mint a judo, ha az ember le tud lépni a dobásról, akkor elkerülheti.

4. Ha megvalósul, az tök jó dolog, de akkor már agyaljunk arról, milyen legyen az államszerkezet. Az világos, hogy ide királynő kell, mert csak ilyen képes Egységbe tartani a magyarokat. De előtte kell valaki, aki megteremti a királyság kereteit.

5. A lényeg a következő. Ha összevesznek a lánygyermekek a trón miatt, akkor a férfiágra száll, ha a fiúk összevesznek, akkor a női ágra. (Itt jegyezném meg azt, az Én fejlettebb modellemben nincs vérségi leszármazás, hanem a mindig legalkalmasabb-legrátermettebb a király, de ezt nehezen értik meg a hmmmm nevezzük hétköznapi valóság szintjén)

6. Van pár elképzelésem arról, milyen intézkedéseket tennék, különös tekintettel az azonnali intézkedésekre, de jobb korunk szelleméhez híven üzleti megközelítésben is vizsgálni és arra jutottam, a ShowBiznisz területén még igen nagy haszonnal lehet igen népszerű műsorokat csinálni ebből a problémából és a végén még jól is kijöhetünk belőle. A világ zabálná a licenszt. A reklámidő minden rekordot döntene az első pár szériából, az tuti!

7. Ha kell, tényleg komolyan nekiülök kidolgozni egy normálisan működő állam szerkezetét, de azért ne szívassatok meg ennyire. Ennyit érjenek már a szakemberek is!

8. Aztán csá! Megyek oda, ahova most kellene mennem és amilyen hamar végzek ott, olyan gyorsan tudom elkezdeni ezt. Ha nem tudok erről lelépni időben.