2013. szeptember 8., vasárnap

Politikai Program 2/3.


Magyarország felzárkózása Európához 5 év alatt

Ez az írás-sorozat második része. Olvassátok figyelemmel, mert szívből írtam!Tisztelt Polgártársaim!

Engedjétek meg, hogy a bővebb bemutatkozástól eltekintsek, ha megkapom a Bizalmat, úgyis megismertek. Ennek oka az, hogy az elmúlt 10 évet folyamatos meditációkkal töltöttem, minek következtében olyan spirituális képességeim lettek, amivel ezt a Programot könnyedén végigviszem. Azért nem teszem csak úgy, mert demokrata vagyok és a többségi támogatás nélkül nem szívesen teszek önkényes lépéseket.

Az említett spirituális képességekre legjobb példa a jelenlegi kormányzat tündöklése és - reményeim szerint - bukása. A tündöklés oka minden bizonnyal az itt meditáló emberi alakomról ellopott energiák gátlástalan felhasználása, a bukásé pedig erre a jogos válasz az Ébredés pillanatától kezdve. Nézzétek el, hogy ezekkel a témákkal nem fárasztalak benneteket tovább, tudván azt, a többség nem hisz ezekben, hiába vannak ott a bizonyítékok mindenki orra előtt.

Jómagam nem kívánok a politikai pályán sokáig tevékenykedni, ám szívesen állítom az országot egy a mainál fejlettebb demokratikus szintre. Ehhez nincs szükség a pártokra! A tapasztalat megmutatta, hogy a pártok a korrupció melegágyai sok olyan ingyenélő haszonlesővel, akiket a munka helyett inkább a közpénzek eltulajdonítása köt le ahelyett, hogy a Nemzet felemelkedésén fáradoznának. Pártok helyett egy olyan parlamentáris demokrácia a javaslatom, ahol nincsenek kötött frakciók. Pontosabb úgy, egy frakció mérete aszerint változik, egy-egy témában mennyi képviselő van azonos állásponton. Így eltűnik a demokrácia szellemét leromboló frakciófegyelem, mert a képviselők abban a frakcióban ülnek, amilyen állásponton vannak. A képviselők személyét választásokkal dönti el a nép olyan emberek közül, akiket mindenki ismer, azaz a parlament felsőháza közéleti személyiségekből áll, akik meghozzák az elvi döntéseket. Az alsóházban már szakemberek ülnek, akik dolga a törvényekkel való szakmai munka. A demokratikus választások kiírása jelentené politikai pályafutásom végét, lévén nem kívánok tovább ezen a területen tevékenykedni. Ennek oka személyiségemben rejlik, mivel valaminek a kiépítése, felépítése érdekel, a napi szintű működtetése már nem annyira.

A Programom személyemet illető tevékeny részét a Program végrehajtásához szükséges környezet megteremtése jelentené. A gazdasághoz nem értek, azt azokra a szakemberekre bíznám, akik túlélnék a személyemet illető tevékeny részt. A Program végrehajtásához szükséges környezet megteremtését úgy kezdeném, hogy a nép szeme láttára, élő televíziós adásban végezném ki az elmúlt 20 év minden olyan emblatikus figuráját, akik hasznot húztak a hazaárulásból. Vagyis azokat, akik a gazdasági-politikai szférában tevékenykedtek és jelentős vagyoni gyarapodást értek el. Ezeket Én köztörvényes bűnözőknek tekintem, akiket azért kell ilyen módon kivégezni, hogy az ország elindulhasson a fejlődés ívén, azonnal helyreálljon az adózási fegyelem (amihez természetesen polgárbarát adórendszer is járul), a közbizalom és az igazságba vetett hit. Érezzék az emberek, hogy ez a pali nem fogja ellopni a közpénzt, amit megerősítenék az által, hogy a korrupt hivatalnokokat is statáriális eljárás keretében azonnal kivégezném. Az első pár eset után nem hinném, hogy a korrupció lenne az első szó, ami hallatán bárkinek Magyarország jutna az eszébe, mert hamar megváltozna országunkban a dologról kialakult rutin.

A hadsereget a határra küldeném, amit lezárnék. A bank- és pénztőke felé már többszörösen visszafizetett uzsorakamatok elutalását azonnal beszüntetném és a világba szétmenekült bűnözőket - izraeli mintára - likvidálnám és/vagy hazahoznám. Az offshore számlákra helyezett közpénzeket visszaszerezném. Mivel ez után nem nagyon állna velem senki szóba, kiírnám a demokratikus választásokat és lemondanék a hatalomról.A következő lépés Európa felzárkóztatása Magyarországhoz. Ha nincs rá alkalmas emberetek, szívesen vállalom!