2013. szeptember 2., hétfő

Rezsicsökkentés


Szépen gondoljuk ezt végig!

Ha mi Magyarországon rezsit csökkentünk, annak egy banánköztársaság lesz a vége. Korrupt hivatalnokokkal és olcsó kurvákkal.

100 dollár ér amennyit ér Amerikában. Itt azonbana többszörösét fogja érni. A világ szemete fog idejárni a világ legjobb nőit kilóra megvéve minket halomra baszni. Mindennek közvetlen okai azok, akik most a megmentőkként tetszelegnek. Pont úgy, ahogy Nyugaton a bankok teszik. A hatalmas (amúgy nem létező pénzből adódó) veszteségeiket az adófizetők pénzéből, valós munkaértékű pénzből fedezik. A mi megmentőink zsberevágva ellpják a Közpénzt, amiből fejleszteni lehetne. Így nem tudunk fejleszteni, mert nincs miből. Közben az államadósságunkat többszörösen meghaladó ellopott közpénzek vándorolnak külföldre. Minket folyamatosan azzal etenek, hogy majd 10 év múlva jobb lesz. Aztán majd 15 év múlva és ezt csináljuk mióta is?

Olyan helyeken, ahol odafigyelnek arra, kik jöjjenek egy adott városba, pont hogy megemelik az árakat! Így el tudják kerülni a koldusokat. Hogy a koldusok hadának hiánya miatt nyugodtan végig lehessen sétálni az utcán anélkül, hogy 20 méterenként állítanának meg. A mai magyar, magukat elitnek nevező élősködő réteg elkötelezte magát az általuk Új Világrendnek hitt erővonal mellett úgy, hogy közben mindenkit, aki nem ért velük egyet, vagy nem tart velük, a harmadik világ szintjére süllyesztik, ők pedig privilegizált helyzetbe kerülnek. Ez történt Kádár alatt és ez fog történni Orbán alatt is, mert ez az ember NEM ISMER MÁST! Megragadta a hatalmat úgy, hogy addig rombolta az országot és a nemzetet, amíg össze nem hozta, majd elindított minket egy olyan úton, amit a közvetett okokkal lehet megérteni.

A Világ most alapvetően Két Erővonal között rezeg. Az egyik a Szocik által referált neoliberális(nak magukat hazudó) anyagi kizsákmányolók, a másik a Fideszempé által referált neokonzervatív(nak magukat hazudó) szellemi kizsákmányolók. E kettő között alig van különbség. Vagy egy nagyvállalati maffiák által uralt világban kell(ene) élnünk, vagy egy vallásaffiák által uralt világban. A mi Viktorunk először benyalta volna magát a neokonoknál, akik rájöttek, hogy a mi Kedves Vezetőnk inkább neokom és eszük ágában sem volt befogadni. Most azt az időszakot éljük, amikor Viktor még nem jött rá arra, hogy a másik fél sem fogja őt befogadni és elkezdte az országot átformálni egy olyan világgá, amit ő gyerekkorában ismert meg. Feltételezhető, hogy Szaúd-Arábiából kapta a pénzt arra, amiből itthon most ekkora menő, ám mindennek ára van és ha lehet választani, inkább egy kiszámítható közegben fizetném meg, mint egy olyanban, aminél csak most fogjuk megtudni, mit és miket kell tennünk érte.

Figyeljük meg, mi történik és lassan eljutunk a végső következtetéshez. Ha eltűnik a szabadság, eltűnnek a fiatalok szórakozási lehetőségei, mindenhol szegénység vár ránk, vagy egy hódoltsági állapot, amiben az egyet nem értők árulókká válnak és éljenek meg ahogy tudnak, az nagyon fog hasonlítani egy arab diktatúrához. Már csak Allah hiányzik és sikerült a minihisztielnök úr terve.

Ahhoz, amit tenni kellett volna, egy dolog hiányzott: BÁTORSÁG. A bátorság meghozta volna a hitet Önmagunkban. A hit meghozta volna bizalmat. A bizalom meghozta volna a jólétet. Ám egy ilyen közegben nem tudnak az olyan figurák érvényesülni, akiknek a világa csak az élősködőknek kedvez. Ha tudnátok, milyen energiákat kapnak a magyarok (vagyis Ti!), amiket egyszerűen leszednek Rólatok, hogy odaadják fillérekért ezeknek, akik tönkretették a Világot, elképednétek. Itt nem történik más, mint egy réteg piros-fehér-zöldbe bugyolálva bebiztosította magának a jövőt egy olyan világban, amit csak hisznek, hogy bekövetkezik.

A szíriai konfliktus valódi oka nem az, amit a fősodrású (kazár) médiából hallasz! Gondold el, te mit tennél, ha elsikkasztanál hatalmas összegeket, majd megtudnád, hogy nyomozás folyik veled szemben? Biztosan kitalálnál valamit, valami olyat, amivel rendkívüli helyzetet idézel elő, amiben nem járhatnak el veled szemben, nem? Mitől lennének a politikusok mások? Mitől lenne Amerika más? Mitől lennél Te más? A választ az önálló gondolataidban keresd!