2013. október 16., szerda

Holozóna hírek


Sajnos folyamatosan tapasztalom azt, amit még régebben írtam az emberekről:

Az ember azon, amit nem ért, azt érti, amit érteni akar


Sosem gondoltam volna, hogy egyszer eljutok oda, hogy kezdem megutálni az embereket. Kezdetben az volt a célom, hogy minél több ember tudatát kimentsem egy olyan helyzetből, amit (immáron biztos vagyok benne) lehetetlen megérteniük egy olyan világból nézve, amiben élnek. Arra gondoltam, mindenkinek elemi érdeke, hogy tovább lásson az érdekhatárainál. Mára eljutottam oda, hogy abbahagyom ezt a felvilágosító tevékenységet és visszaadom az emberek lelkét a sötétségnek. Már csak azokra koncentrálok, akikből kinézem azt, hogy képesek innen felemelkedni.

Biztosan vannak sokan, akik örülnek ennek, végre nyugodtan folytathatják tovább, amit eddig tettek. Biztosíthatok mindenkit, hogy a felismerés ideje, amikor eljön, akkor már késő lesz! Eddig voltam nyitott feltétel nélékül bárkire, ez most nagyot változott. Mindenesetre azon azért érdemes elgondolkozni, ha sikerült megjárnom az Eget, vajon miért akarok bármi áron visszajönni és másik Kaput találni (vagy nyitni). Aki nem szeret gondolkozni, annak továbbra is ajánlom azokat a csatornákat, ahonnan eddig is kapták a híreket.

A Holozóna Project azonban nem áll le. Ha Engem nem ért a többség, akkor olyan embereknek kell írniuk, akiket igen. Így lassan összejön egy olyan társaság, akiknek az írásai közelebb állnak a közérthetőséghez, jómagam pedig visszavonulok a tematikus csatornáimra és abbahagyom az emberiség megmentésére tett kísérleteimet. Az emberiség már úgy is meg van mentve, ahogy a helyzet jelenleg áll és minden tőlem telhetőt megtettem azért, hogy minél szélesebb legyen a tudatspektrum. Úgy érzem nem rajtam múlt, hogy inkább kudarcot érzek, mint sikert.

Azok, akik írnak ebbe a blogba, változatlanul hisznek abban, amibe beleuntam! Fogadjátok szeretettel az írásaikat, mert ugyanúgy értetek teszik, amit tesznek. Talán őket jobban elfogadjátok.