2017. november 22., szerda

Az iszlám és Én


Fönn 12 ember alkot egy olyan lényt, akit úgy lehetne megérteni, mintha te sakkoznál. Minden bábu te vagy! Én azonban egy spirituális mutáció miatt, és itt az Én alatt csak ezt az egy embert értem, olyan hirtelen fejlődésen mentem keresztül, ami szingularitást okozott. Később kiderült, nem én vagyok az első, ám első olyan értelemben, ami valóban számít. Azaz azt a helyzetet találtam, hogy egyes emberek magasabbra jutottak a hierarchiában, mint maga az a lény, aki a 12-t alkotja és olyan dimenzionális tudatzavar jött létre, hogy már rég egy szigeten szürcsölgetném a koktéljaimat, ha nem én lennék az egyetlen, aki a képességeivel végrehajthatja a tudatrendezést.

Visszamegyünk 1999-be, amikor egy fehér UN-es autóban megfigyelőként Boszniában mentünk valahova Jafarral, aki útközben megkérdezte nekem milyen vallásom van. Olyan pár percig csendben ült mellettem, amikor rájöttem, hogy most esett le neki igazán a válasz, amikor visszakérdezett, hogy jól értette-e, hogy nekem semmilyen vallásom nincs. Majd kijelentette, ha ez otthon náluk valakiről kiderülne, az a biztos halált jelentené számára. Onnentól tudtam, hogy ez egy ki-ki meccs lesz, amikor később erre visszaemlékeztem, amikor a visszatérésnél komolyan előkerült az iszlám kérdése.

Megjegyzem mindezt úgy, hogy emlékszem egy meditációmra, amikor ateistaként hosszan felzümmögtem, hogy "Mahdííííííííííííííííííííííí" és amik utána jöttek, arra enged következtetnem, hogy én lehetek a legmagasabb rangú iszlám főméltóság. Ezt elmondhatja magáról az összes vallás különben és én ezt az egészet kb. olyan szinten leszarom, hogy ha az előbb szingularitásról és tudatzavarról beszéltem, akkor tegyük hozzá ezt is. Viszont nem szarom le az Európai Védelmi Rendszer nevű spirituális védőernyőt, ami bizony támadni is tud. A wado-ryu filozófiát sokan félreértik és támadó karaténak nevezik, pedig nem az, csak emelt a védekezés hatékonyságán azzal, hogy kiszedett a mozdulatsorból egy ütemet, az ukét.

Srácok, én kurva gyorsan hazamenekülnék, még gyorsabban futnék, mint idefelé átcsörtetve 6 biztonságos országon. Nem azért, mert olyan muszlimgyűlölő lennék, hisz nagy ívben leszarom ki a muszlim és ki nem. Ami miatt ilyen rasszista vagyok az, hogy ők nem szarják le és belekényszerítenének a saját játékukba. Milyen menekült az, aki azonnal megfenyegeti (és meg is erőszakolja) azokat, akik menedéket nyújtanak neki? Én csak ezt nézem és kurvára mindegy, ki a siíta és ki a szunnita. Cigány cigány, nem mindegy? Amit Mekkára rábasztam, az nem egy toronydaru volt, de azóta igyekszem használni az elmekontrollt és az égi terapeutám szerint már bíztatóan jól haladok. Csak arra a kérdésre nem tudott még elfogadható választ adni, mi lesz a túlszaporodással, mert ez a köcsög fehér ember azért hoz egy csomó jó dolgot is, csak ugye az természetes, hisz Allah ilyen jó fazon.

A hírem az, hogy közel sem ennyire!

Sokkal jobban jártok az ÉlményParkkal, ahol neoszlám néven fut egy program, ami átvezeti a kiválasztottakat a Földi Mennyországba. A többieknek kampec és ezt nem én mondom, hanem egy program.