2017. november 14., kedd

Bérleti díj kérdése


- Mi ez a bérleti díj és kiknek kell fizetni. Ez az ÉlményPark nem ingyenes?
- De az! Az alapverzió mindenkinek az.
- Mi ez az alapverzió?
- Amiben minden adott ahhoz, hogy önmagad is mindent megcsinálj.
- Akkor miért kell fizetni és hogy?
- Az emelt szintű szolgáltatásokért kell fizetni és simán elképzelhető, hogy valakinél a fizetségnek csak töredékén kell a pénzt érteni. Sőt, olyanok is vannak, akiknél az Ár nem tartalmaz anyagi kondíciókat.
- Miért van erre szükség?
- Sok oka van, de ami ide tartozhat, az az esélyek kiegyenlítése. Hisz a szervezett elszegényítés áldozatai nem dúskálnak a pénzben. Számukra tehát az ár sem fizikai, hogy meg tudják fizetni.
- Mit?
- Az emelt szintű szolgáltatásokat, amikre alanyi jogon nem lenne jogosult.
- Akkor miért veheti meg?
- Mert jogosultságot vásárol magának. Ezért nem lehet pénzben ezt kifejezni, mert akkor sima ügy lenne, nem? Csak fizetsz és kész. Elég nagy hülyeség lenne részemről ilyen embereket hatalommal ellátni.
- Most sok ilyen embernél van a hatalom.
- Ez a sok ember aztán szembesül azzal, hogy lejár a Próbaverziója. Eddig tartott az az időszak, amiben mindegyikük megtekinthette a Szolgáltatást és ha meg kívánja tartani az energiaszintjét, akkor azért ez után már bérleti díjat kell fizetnie.
- Te biztosítod nekik a hatalmat? Miért?
- Ha azonnal elvenném tőlük, összeomlana a világ és nehéz lenne a sarki boltban az alapvető élelmiszereket is beszerezni. Így szakaszosan megy végbe a csere, amiben a kiérdemeltek átveszik az eddigiek helyét és a világ ettől csak előnyére változik.
- Tehát az emelt szintű szolgáltatások igénybe vételéhez fizetnünk kell.
- Csak akkor, ha nem alanyi jogon veszitek igénybe. Ha alanyi jogon, akkor az emelt szintű szolgáltatások is ingyenesek és csak azokért kell fizetni, amik kívül esnek a közszolgálaton.
- Közszolgálat?
- A magánhatalom ára. Hisz ez a sok ember mind hatalmat szerzett és irányít. Csak elfeledkeztek az eredeti célokról. Az út megtalálásában segít nekik a maguk értelmezési környezetében ez a groteszk helyzet, amiben önmagukkal találkoznak, csak most a másik oldalon.
- Mi ebben neked a jó?
- Ők fogják a világot megcsinálni.
- Hogyan?
- Olyan világot kapnak fönn, mint amilyenben ők részesítenek bennünket lenn. Ahogy rájönnek, hogy a kezükben lévő hatalommal hogyan kell ezen javítani, mindjárt megváltozik fölöttük is a hangulat.
- Hogyan tudok időt nyerni?
- Gondolatban keresd fel a Személyes Ügyfélkapud és érdeklődj. Mivel most még csak az ÉPKE van jelen a bankrendszer második szintjén (ez az égi OTP), a megidézett angyal minden bizonnyal az ÉPKE munkatársaként fog bemutatkozni és teljes körű tájékoztatást tud adni a fizetés módozatairól.
- Mi van, ha valaki nem fizet?
- Elkezd csökkenni a spirituális ereje három lépcsőben, ami megfelel a felszólító leveleknek.
- Mi van, ha valaki sokat fizetett, de máshova?
- Ha a UPC-nek fizetsz, attól a Digi még lekapcsol.
- Ha maradunk ennél a hasonlatnál, a UPC-nél mi várható?
- Ott vannak a szakembereitek, majd ők elmondják, mi áll a próféciákban.
- A Digi akkor mi?
- Valójában az a neve, hogy ÉlményPark és eddig párhuzamosan vetített, amivel felvette a világ helyzetét, ám folytatni szeretné a médiaszolgáltatást. Azaz itt nem lesz világvége és az események is más fordulatot vesznek.
- Miért kell ez?
- Amikor még nem gondolkoztam üzleti környezetben, az volt a cél, hogy kimentsem mindenki seggét innen és az tűnt a legproblémamentesebbnek, hogy ezt senki se vegye észre.
- Miért?
- Mindenki belepofázott volna és sehol sem tartanánk.
- Mitől változott a helyzet üzleti környezetté?
- A felszabadítottak viselkedése és az állandó vádjaik. Ez lett a legbékésebb megoldás, amiben most már kifejezetten örülök, ha elkezdenek balhézni és álmomban nem jutna eszembe véget vetni ennek.
- Hogy viselkednek a felszabadítottak?
- Mind azonnal isten akar lenni azzal, hogy "én, én, én". Még azokat is eltaposták, akiktől addig hálával fogadták a segítséget. Az egész másképp lesz, mert kis iróniával az idők végezetétől érkeztem ide az idők kezdetére, hogy újrajátsszam ennél kevesebb hibával.
- Mennyit hibáztál?
- Aki először csinál valamit, az sokat is hibázik. Amikor ennek a problémájával találkoztam és egy húzással kellett rá egy megoldás, azt találtam ki, hogy én leszek a legmagasabb dimenziós és akkor visszamenőlegesen újra tudom értelmezni, kikerülni vagy kijavítani a hibákat. Mert ha annak kell megfelelnem, hogy elsőre a tökéleteset, ahhoz lehet, hogy egy teljesen új világot kell építenem rá, aminek értelmezésében a hibák már nem hibák.
- Ebben a 3D időfolyamban hogyan jelentkezik ez?
- Ez egy különös idővonal, úgyhogy lehet úgy, hogy mindenki utólag jön rá, hogy zseni voltál és nem hülye. A legjobb méltósággal kivárni.
- Aki fizet, méltóságot is tud venni?
- Aki fizetni tud, annak már rég nincs méltósága egy ilyen világban, ahol pici dolgokból derülnek ki a nagy dolgok. Venni nem tud, de azt tudja megvenni, hogy megtudja, hogyan tud ilyet kiérdemelni.