2017. november 14., kedd

Betépve 2.

A halál belekeverése ebbe nem azért van, mert félelmet akarok kelteni, hanem pont, hogy nem. Azért hagytam eddig ki belőle. A tudati utazás egy formája ugyanis a halál, amit személyes perspektívából nem nagyon venni észre. Egy másik ilyen formája pedig a betépés. Azaz MINDEN EGYES BETÉPÉSNÉL meghalsz egy csomó olyan alsóbb világban, ahonnan eljössz. Senki még csak nem is feltételezte (az ÉlményPark megjelenése előtt), hogy te poénból tépsz be csak azért, hogy lazulj és punnyadj és maga a nézőpont sem érthető ezeknek a szférák szemében, akik szent/szakrális értelemben gondolkodnak a kérdésben.

Az ÉlményPark föntről nézve csak egy visszatükröződés, egy olyan illúzió, mely lentről (a többi ilyenhez hasonlóan) nagyon is meghatározható és valóságos. Mivel tükröt vetít, csak azokat engedi a tükör mögé, akik felkészültek arra, hogy tudatuk ezeken a szinteken grasszáljon. A többiek tudatpozícióit most már egy belső hálózat kezeli, ami nem engedi ki azokat a külsőre. A problémával való első találkozás után a rendezés felé történő első ihlet az Egy idióta belföldön holojáték azonnali elindítását jelentette. Ezzel sikerült szimpátiát ébresztenem magunk iránt és elég motiváció is született egy mélyebb rendezésre.

A mélyebb rendezés pedig beleilleszti a Képbe a hiányzó elemeket és mindjárt lett értelme annak, hogy miért csinálod.

Mert lehet ezt úgy is, hogy minden fél jól érezze magát benne. Ehhez pedig szükséged van arra, hogy a tudatod lejjebb hozd (azaz ne legyél állandóan beállva). Ha megszűnik benned egy csomó feszülés, amiért azonnal oda nyúltál, akkor nem fogsz azonnal odanyúlni, sőt akár el is felejtkezhetsz róla. Ha ezeket nem tudnád, azaz nem értenéd, nem tudnád önmagadat szövetségesnek hívni ebbe a játékba. Mert – bár állandó a külvilág – olyan ez, mint egy lift, ahol lenn egészen más a hangulat, mint fenn. Ezért szeret mindenki fenn lenni, ám a baj ezzel az, hogy az alsóbb világok észre se vett erőszakosságával akarod felvetíteni ezt a Szart, ami elől menekülsz, amikor betépsz. Ugye kezded sejteni a problémát? Mert érteni csak akkor fogod, ha komolyabban elkezdesz foglalkozni vele.

Azaz magaddal.


Ha erre nem vagy hajlandó, itt az ÉlményPark, ami megteszi helyetted. Sőt, sok más ingyenes lehetőséget nyújt! Hogy mi az ára? Hisz te hiszed, itt mindennek ára van!