2017. november 20., hétfő

Drogkalibráció önprogramozással


A cél nem az, hogy letedd, hanem az, hogy elindulj a Megoldás felé úgy, hogy nem kell senkihez sem fordulnod.

1. lépés

Addig úgy sem tudsz sokat tenni, amíg meg nem jön a Belső Szándék a helyzeten való változtatásra. Enélkül ugyanis nem vagy szövetséges.

2. lépés

Megérted és elfogadod azt, hogy a helyzeten Te magad is képes vagy változtatni az elméddel. Az elme képes ugyanis az önprogramozásra.

3. lépés

Elhiszed (nem kamuból, hanem a mély meggyőződés állapotában) magadról azt, hogy ez a technika működik. Különben azonnal visszaesel a díler szándéksugarába.

4. lépés

Kitisztítod az elmédet zenehallgatással (ha erre képtelen vagy, akkor várd meg a csendes félálmot, ahol nincsenek jelen az ügyeid) és elkészíted magadnak a tudati programot. Vagy lehívod magadnak a tudatoddal (gondolatiddal) a holoStore-ból azt az appot, ami ezt magától megcsinálja.

5. lépés

A tudati program arról rendelkezik, hogy a számodra legoptimálisabb ütemekben, időszakokban és szakaszokban kerülj a cuccal találkozási közelségbe. Közben a lelked arra kell felkészítened, hogy akkor se legyél ideges, ha nincs, mert úgyis lesz, amikor kell.

6. lépés

A saját magad által lehelyezett Sugár ez után egy ösvényt mutat, melyet követned kell. Ez mindenféle élethelyzeteket vetít be az életedbe, ahol úgy fogsz viselkedni, aminek eredménye az új életállapot, amikor mindegy, hogy van vagy nincs.

7. lépés

Éled az életed és akkor sem leszel ideges, ha kezdenél az lenni, ugyanis ilyenkor egy külső sugár valaki más akaratszándékát közvetítené feléd. Ha ennek ellenállsz, tettél egy lépést a szabadság felé.

8. lépés

Szabadság az, amikor Te használod és nem ő használ téged. Ennek jele a külvilágban az, amikor eltűnik a sok (amit egyből eltolsz) és megjelenik a kevés (amit beosztva lehet rátalálni a hosszan tartó pszichedelikus élményre, amit a sok gyors eltolásával valójában keresel), valamint a véletlen találkozások, amikor beleszaladsz.

9. lépés

Ha körbenézel és eltűntek a haverok, akkor tartod az ösvényt. Meglepő, de ez után a hozzád hasonlók érkeznek.

10. lépés

De az már egy új történet. Az önprogramozással a többi problémád is megoldhatod egyedül, mert az élet ezután Hozzád igazodik, hisz a világod te vetíted Magadnak!