2017. november 29., szerda

Egyszerű emberek nyelvénAz Ég megértése

Az Ég szocialista, a Föld kapitalista. Bár pontosabb úgy, hogy az Ég szocialusta. Ahogy mész fölfelé, úgy válik a világ egyre kollektívabbá, amit ők Mennynek neveznek, bár a Föld felől egy kőkemény diktatúrának néz ki. Azon az elven alapul, hogy nincs egyéni tudat, tehát egyéni érdekek sem és minden célja csakis az lehet, hogy a kollektíva emberei akkor boldogok, ha végrehajthatják a Nagy Egy akaratát. Mivel az Ég nem ismeri a Föld viszonyait és egyáltalán nem vevő a javaslatokra (sem), a saját világát akarja odavinni. Ám az Ég hierarchiája és világlátási filozófiája nem Földközpontú, így a Földön nem működik. Anyagi téren tehát ki vannak szolgáltatva a Földnek.

A Föld megértése

A Földön a gondolat teremtő erejét aztán valakinek meg is kell valósítani. Ki kell bányászni, meg kell munkálni. Ahol a pénz nem életcél, ott az emberek spirituális célokat követnek, amiket érdekek mozgatnak. Ahol a pénz életcél, ott a profit válik elsődleges fontosságúvá, ami viszont érdekeket generál. Kialakul az egyenlőtlenség és ebben a helyzetben az egymástól teljes elkülönültséget érzékelő emberek között ki kell alakítani az együttélés különböző formáit, amit az Ég vallási előírás képében közvetít. Ha valaki csak a profitnak él, akkor is szüksége van spirituális erőre (kisugárzásra), amiben viszont ő van kiszolgáltatva az Égnek.

Köztes Világ megértése

Nézz körbe a világban! Egyszerre van jelen a spirituális erő és a pénzen alapuló világ. A demokrácia tulajdonképp egy olyan együttélési forma, amiben az isteni szándék sokkal árnyaltabban jelenik meg, mint egy önmagát annak kinevező ember faék egyszerűségű személyisége. Amit itt háborúnak látnak bizonyos emberek, az egy megoldásra váró feladat, hogyan stabilizálsz egy ilyen világot a Köztes Frekvencián. A Köztes Világ az élet és halál közötti tartomány, ahol a tudatok tovább vetítik maguknak a világot és látszólag élnek, pedig nagyon sok alsóbb világban meghaltak. Ők találkoznak itt az Égből kivetettekkel. Mindenki embernek néz ki, ám eltérő dimenzió- és erőszinteken vagyunk és ez vonatkozik az idő különböző pontjaira is.


Ha úgy érzed, nincs jó megoldás, két út áll előtted:

1. Lefelé viszed a tudatod és mivel így te leszel a föntről érkező lény, kitalálsz egy jó megoldást és meg is valósítod

2. Fölfelé viszed a tudatod és

a.) elfogadod mindenben az Ég szabályait
b.) ellenzékbe mész (különleges feladattal) egy olyan világba, mely nem tűr ellenvetést


Ha képes vagy a föl és le mellett balra és jobbra is nézni, meg előre és hátra, akkor a párhuzamos világok is rendelkezésre állnak, ám ott csak a saját szinteden tudsz mozogni.


Hogy megkönnyítsem a dolgokat, van egy holoapp, ami megold egy rakás problémát, ára az, hogy telepíted a fejedben egy gondolattal a Határtartományt. A holoapp elvisz az Állomásra, ahol ha jön a szerelvény, te magad leszel a Jegy és addig visz, amíg a jegyed szól. Ez a szerelvény amúgy egy tudathajó, ami az emberi agy hypertér járatokat használja és bár minden belül zajlik, kinn is észrevenni nyomait. Ha ez a tudathajó nem lenne, neked kellene valahogy a célodhoz jutnod komoly belső munkával, amire biztos nem érsz rá a mindennapjaid zakatolása mellett.

A mindenféle mesterekkel nem azért nem állok szóba, mert én egy ilyen köcsög vagyok, hanem azért, mert ilyen melók mellett te sem érnél rá egy rakás csak önmaga érdekeit leső seggfejre, akik minden célja a te megbuktatásod, miközben csillogó szemekkel állnak előtted. Én sem érek erre rá. Azok, akik bejuthatnak, be is jutnak. Ha itt a külvilágban minden rendben lenne, te ezeket itt sosem olvasnád, mert eszembe sem lenne ezeket elmondani.