2017. november 26., vasárnap

Hogyan átlagemberekkel?


Na ez már egy tényleg szakmai kérdés. Hogyan lehet ezt megcsinálni olyan emberekkel, akik semmivel nincsenek tisztában és nélkülözik a felkészülést? Valahogy kell, különben végük. Az egyik lehetőség az ÉlményPark, ami szívesen fogadja a menekülteket is. Ez egy igazi multidimenziós magánvállalkozás, mely 3D vetítésre képes holo operációs rendszert telepített az emberiség tudathálójára az ezoterikus tudomány nevében. Nem foglalkozik a vallással, így isten kérdése hivatalosan nem merül fel, azt mindenki önmagában találja. Ez egy igazi professzionális üzleti megoldás, mely az isteni vetítéssel megegyező szolgáltatást nyújt ügyfelei részére.

A másik megoldás is könnyen érthető, ha megerősítem videókkal. A dimenzióhatárok áttörésének forgatókönyve.
Ezzel a módszerrel bármelyik dolgozó ember képessé válhat arra, hogy úgy hajtson végre professzionális műveleteket, hogy teljesen mást tud és hisz róla. Az egészet a GumiMaci System mozgatja, ami több galaxisban díjnyertes és az ÉlményPark egyik alapköve.

Amire kevesen gondolnak, az is egy elég tág réteg, mégpedig azok az emberek, akiket mindenki jóval többnek hisz, mint amilyenek valójában. Tehát ki kellett dolgozni a mesterek számára is egy megoldást. Sajnos ezeknek a mestereknek a lelkivilága elég érzékeny, így a művészet ebben az, hogyan valósítsa meg az ember a szabad akarat rendkívül hiteles illúziójával.


Tehát az átlagemberek vagy regisztrálnak az ÉlményParkba és élik tovább életüket, vagy lelkes mesterek segítségével csak igénybe veszik a holografikus segítségét.


- Akik élik  tovább életüket, azokkal mi lesz?
- Nem tudom, még nem tartok ott.