2017. november 15., szerda

Irányba állás 1

Probléma 1

Mindenki dolgozik. Aki meg nem, azon stresszel, hogy dolgozzon. Miközben az lenne az égi cél (akik leszarják a pénzt és azt, hogy te dolgozni akarsz), hogy az energiarendszereddel és a meditációkkal foglalkozz.

Az ég a te azonnali leborulásod jegyében csak a saját szempontjait nézi és fel is van háborodva azon, hogy te nem vagy hajlandó csak úgy elszegényedni. Az ég szempontjai a technikai civilizáció és a pénz azonnal eltörlése, már ami a te látószögedet illeti.

Az égnek az a része, mely más állásponton van, nem képes szándékait lejuttatni, mert csak azoknál folyik be ide az energia, akik nem dolgoznak. Akik nem dolgoznak, azok ellenérdekeltek abban, hogy ez a helyzet rendezve legyen, mert minden így jó nekik, ahogy van.

Mire te, a demokráciát akaró és jólétben élni vágyó ember megérted és leesik ez neked, már késő. Azt fogod válaszként kapni, hogy "na és mit tudsz tenni?". Ahogy én kaptam arra a kérdésre, hogy a megállapodás rájuk eső részével mi lesz.

- Fogadd el és törődj bele.
- Nekem más ötletem van. Legalább meg tudod mutatni, hogy csinálja ezt egy igazi profi.

Mert ők így gondolkodnak. Van a Nagy Egy és mindenkinek kötelessége alávetni magát a szándékainak, azaz feltétel nélküli behódolásban gondolkodnak. Még az én fejlesztési javaslataimat is azonnal elsöpörték, amikor még az volt a célom, hogy velük együtt oldom ezt a problémát meg.

Aztán amikor bebizonyosodott, hogy ezt csak nélkülük lehet megcsinálni, mármint a bolygó civilizálását, akkor jöttem rá arra, hogy ez az indiánoknak sem sikerült (a megállapodás ellenére) és velünk is pont ez fog történni. Egy megoldás maradt, egy mindenkitől független földi szerveződés átveszi a bolygó feletti spirituális hatalmat és úgy rendezi át az energetikai viszonyokat, hogy épen hagyja a civilizációt.

Ehhez persze sok munka kell.

Veletek a következő a helyzet. Vannak békés lelkek, vannak harcos lelkek és vannak olyanok, akik képesek egyszerre mindkettőre, meg persze olyanok, akik ezt az egészet leszarják. A következő szintre csak olyanok kerülnek, akik fel tudnak mutatni értéket. Ám sokszor az érték bizonyításra vár, azaz ha mások nem találják meg benned, neked kell előjönni vele. Az én értékeimet eddig mindenki csak kiaknázta, azaz nem érdekli őket az ember, csak az energia. Ahogy ez a gondolkodás bolygószintre ért, szép lassan fosztanak meg minket mindenünktől és erre a megszállt vezetőinket használják.

A japánok nagyon kiakadtak, amikor megtudták, hogy ezt az egészet állampolgári kezdeményezésre indítottam el (állampolgári felháborodásból), pedig ez Japánban is elindulhatott volna, ám ott senki se mert ilyet. Mivel az ÉlményParkot már elindítottam, mindegy, ezek a majmok, akik itt szétlopták az országot és kezdik bevezetni ezt az új középkort mit lépnek rá.


az isteni égi szándék lényege

Kérdés, mi legyen veled, akinek az energiarendszerét fejleszteni kellene, ha ezek egyetlen ötlete erre az, hogy kirobbantanak egy akkora pénzügyi válságot, hogy nem is lesz más lehetőséged, mint otthon ücsörögni. A mindennapi kenyér biztosítva lesz, hisz az imáidban CSAK ezt kérted.

Maga a dolog rendkívül komplex problémahalmaz, itt csak olyan karcolásokat tudok ejteni, amik csak segítenek neked érteni az eddig általad már tudottakból az új összefüggéseket.

Akik tenni akarnak ebben, azok dolga azok dolgainak biztosítása, akiknek nincsenek katonai jellemzőik, mégis létfontosságú lenne a munka, amit végeznek. Már ha nem akartok véget nem érő harci végtelen rutinba kerülni, ami mókuskerékként viselkedik. A tét az, hogy teljesen ki lesztek szolgáltatva azoknak, akik úgy kezelnek majd titeket, ahogy ti a teheneket, meg a csirkéket (a politikusok, celebek, vállalkozók esetében a kutyákat, macskákat) és mivel ezek az állatok se tudnak mit tenni, ti sem kerülitek el azt a sorsot, de nyugodjatok meg, úgy fogják hívni, hogy a Földi Mennyország.

Amikor én megoldottam ezt a problémát és létrejött az ÉlményPark, az első tesztek során az volt bizonyos emberek reakciója, hogy hátba döfjenek és megszerezzék. Így az eredeti szándékom ellenére a másik verzió is teljesen kiszolgáltatottakká tesz benneteket, azaz ha bemenekültök az ÉlményParkba (gondolati szándékkal), mindenben alá kell magatokat vetni a törvényeinek. A nagy különbség, hogy az egyik gondolkodása cigány (muszlim) alapokon, a másik viszont európai alapokon nyugszik.

Alapvetően az érték nézőpontjából három zóna van, ami meghatározza mindenki státuszát:

REGISZTRÁLT

VÁRÓ

KIESETT


Akik rendelkeznek olyan értékkel, amit még nem fedeztek fel magukban, a Váró egy nagyon alkalmas hely arra, hogy elérjék azt az új minőségi szintet, amin újraregisztrálhatnak.

A kiesettek a kiesés után jutnak új információkhoz. Vagy nem.