2017. november 17., péntek

Kik érkeznek?Az egyik verzió az, hogy a galaktikus szomszédaink, akik majd jól megmondják és egy boldog világot csinálnak a nagy szegénységben. Abban igazuk van, hogy a gazdagság szüli a szegénységet, ám abban nem, hogy ezt önmagukban nem látják. Nem tartom túl jó ötletnek azt, hogy önfeláldozó, barátságos lények jöjjenek küldetéstudattal erre más bolygókról. Sokkal jobb ötletnek tartom azt, hogy földi időmenekülteket fogadjunk ebbe az idősíkba.

Ezek az időmenekültek azok az értékes emberek, akik olyan jövőkből érkeznek, amik megszűnnek olyan jelenbéli műveletek miatt, amik eltörölnek egy rakás idővonalat. A gyakorlatban azt fogjuk tapasztalni, hogy azok, akik valamilyen irányból érkeznek, rendelkezni fognak a szükséges tapasztalattal, hogy a hibákat elkerüljék. Sokkal jobban fogunk vigyázni a bolygóra és a természetre, mert legtöbbjük tudja, milyen elveszíteni egy olyan értéket, aminek csak később ébredtek tudtára.

Amikor a legegyszerűbb megoldás került a meditációimban szóba, a világjárvány tűnt a legésszerűbb megoldásnak, ám szóltak akik onnan jönnek, hogy ez nem túl jó ötlet. Végeredményben ilyen értelemben semmi sem túl jó ötlet és ha tudtok az enyémnél jobbat, amivel ugyanaz a szándék érvényesül, csináljátok! Szívesen megszabadulok ennek terhétől és felelősségétől. Addig viszont az én tervem fut.

Mégis más, ha egy faj önerőből oldja meg a saját problémáit, mintha mások szórnák erről az észt. Mert ezek a mások mind jobban tudják, ám érdekes módon ezt egyik jövővonal sem igazolja vissza.