2017. november 18., szombat

Kritika


Az építő-alkotó jellegű kritika a fejlődés egyik alappillére. Ehhez az szükséges, hogy aki megfogalmazza, egyben egy olyan ötlettel-koncepcióval álljon elő, ami jobb, mint a kritizált tétel.

Sajnos ahogy elhagyjuk az Ész tartományait, az emberekben erősödik a birkanet, ami sosem fogalmaz meg ésszerű kritikát, csak feltételezésekre alapozott vádakat. Ért már engem több kritika, ám egy sem, ami érdemi/célcentrikus alapokon nyugszik. Azt sűrűn hallottam, mit ne csináljak, ám sosem érkezett javaslat, mit csináljak helyette. A feltételezésekre alapozott vádakat pedig mindig valamilyen félelem szüli, ahogy jobban megismertem a légkört, azt gondolom főképp a hatalom megszerzése és megtartása körül kell keresni forrását.

Az éggel kapcsolatban érdekesség, hogy elvárnak valamit, majd büntetik. Elvárnak valamit fenn, azt lenn a saját embereik torolják meg. Elvárnak valamit lenn, azt azonnal büntetik fenn. Érzésre olyasmi, hogy mindegy van-e rajtam sapka vagy sem, a büntetések célja nem a tanulás, hanem a megtorlás. Az idők során lassan ki is zártam őket a megoldásból és arra is rájöttem, az idő előrehaladtával ők kezdik jelenteni a nagyobb problémát.

A meditációim során állandó problémát jelentett, hogy megvontak a pénzügyi bevételektől (megszállásos lopás: átirányítanak mindent a saját embereikhez és üzletelnek a beavatásokkal), pontosabban önzetlenségre kényszerítettek olyan esetekben, amikből az embereik hatalmas üzleteket csináltak. Ráadásul még hülyének is néztek és kineveztek a rabszolgájuknak, aki dolgozik helyettük ezeken a frekvenciákon. Ők nem tudták, hogy közben a tudatom ennél jóval messzebbre ment és most a visszatérésnél nagy bajba kerültek. A saját stiklik kontra galaktikus szintű műveletek és bizony ezekre a beavatásokra szükség van máshol, mint a világméretű spirituális maffia ügyeiben.

Amikor megfogalmaztam a kritikákat, azonnal igyekeztem mindig három lehetséges megoldási javaslattal élni és egy idő után tele lett a f*m velük, meg az égi bíróságaikkal. Aki ismeri a fidesz világ magyarországi viszonyait, az pontosan tudja miről beszélek. Egy javaslatommal sem foglalkoztak érdemben, mert nem hódoltam nekik be és így addig ellenség vagyok, míg ez meg nem történik. Azt a tényt, hogy szóba sem állok velük az is erősíti, hogy ők sem titkolják, megvetik azokat, akik komolyan veszik a tárgyalóasztalnál elmondottakat és csak röhögnek rajtam, ha számon kérem vállalásaikat. Rájöttem, hogy ez a cigányok gondolkodása és ebben az esetben akkor az történik, hogy ilyen típusú megszállás alá került a bolygó. Mivel a cigányok azonnal behódolnak a nekik erősebbnek, nem nehéz kitalálni, hogy ezek a muszlimok. Aki tárgyalt már muszlimokkal, az el tudja képzelni a helyzetet és a hozzáállásukat, amikor itt precíz műveletek zajlanak. Nem maradt más út, mint egyedül megcsinálni, mert a gyakorlatban a muszlim hatalom rendkívül kegyetlen a belső ellenségekkel és mindenkit megszállnak, akivel kapcsolatba kerülök.

Kénytelen voltam beletanulni a spirituális hadviselésbe és kiderült, rendkívül tehetséges is vagyok benne. Mindez azért, mert úgy gondolkoznak, aki nincs velük, az csakis ellenük lehet. Márpedig aki ellenük van, az csak egy geci lehet, akinek addig nem lehet igaza, amíg be nem hódol nekik.


Most itt állnak egy olyan spirituális hadsereggel szemben, aki olyan mint ők, csak jobb. Hunyadi erre jött rá. Amire meg én, ha nincs ellenséges központ (vagy több ilyen van, akik egymásra sem hallgatnak), nem tudnak az ellenségükre hangolódni és egy apró váratlanság is a végüket jelenheti.

Eközben akik újonnan érkeznek, már amolyan munkacsoportokba kerülnek, mert ha ti nem találtok ki jobbat, akkor az én megoldásom fut le. Az én megoldásom a létrejöttekor azon alapult, hogy egy sokkal nagyobb dolgot készítek, amihez szükséges legalább egy alapverziójú alkalmazás, amit úgyis felváltanak azok, akik erre specializálódnak. Mint kiderült, tiltott dolog lett az ÉlményPark, így nem volt senki, aki az én egyszerű verzióimat felváltotta volna.

Nos ha ez így marad és nem szerveztem volna meg a gondolatban elérhető munkacsoportokat, Hitler hozzám képes egy szőke kislány lesz rózsaszín masnival a hajában, bár én nála sokkal okosabb vagyok, így az utókor (és a túlélők) a világ megmentőjeként fognak rám emlékezni.

A kritikát ők azért nyomják el, mert hitük szerint mindent a fentről érkező Nagy Egy mozgat, akit istenkáromlás kritika alá vonni. Szép új világ, he?