2017. november 22., szerda

Milyen dolgaim vannak őszintén


Első megjegyzésem, hogy ezt komolyan tudni akarjátok? Mert el is kell tudnotok viselni a választ.

A gyarló ember hétköznapi szintjén nap mint nap megküzdök ezekkel az ostoba, magukat angyaloknak kiadó idegenekkel, akik valamiféle önkéntes szent küldetésben vannak, hogy megállítsák a gonoszt és őszintén meglepődtek, amikor a sok ember erdejében kiderült, hogy én lennék az, de ezen én is meglepődtem, mert vannak nálam sokkal gonoszabb emberek is, többnyire az ő nyájaikban. Ez jó hosszú mondat volt, de csak fogadjátok be az igét, mert ritka az ilyen túlőszinte pillanat, majd megtudjátok miért.

Az ÉlményPark eredetileg egy katonai cucc volt, amit azért kellett megalkotnom, mert leesett, hogy ha ezek itt szent küldetésben vannak, akkor nekünk, embereknek semmi esélyünk sincs arra, hogy minket is megkérdezzenek és ha nem teszek valamit, egy orwelli rémálom lesz ebből. Az is baj lenne, hogy semmit sem értenek ebből a világból, de ami rosszabb, nem is érdekli őket. Nem tudom ki próbált meg cigányokkal ilyen dolgokról elbeszélgetni, nos a helyzet itt még rosszabb. A civilizált viselkedés és az etika olyan távol állnak tőlük, hogy pl. a tárgyalásra én úgy tekintettem, mint esélyt, hogy megelőzzük a konfliktusokat, ők úgy látták, hogy gyenge vagyok, hisz tárgyalni akarok és mindjárt rám is támadtak közben.

Kiderült, hogy minket, magyarokat valamiféle árulóknak tekintenek, akik elfordultak az eredeti magyarságunktól azzal, hogy elfogadtuk ezt a világot és mintaként a cigányokat állították elém. Egy idő után már eljutottam oda, hogy komolyan elkezdtem azon gondolkozni, inkább rájuk engedem az amerikaiakat és kapják be, ám történt valami, ami fordulópontot jelentett. Megjegyzem, amikor a hubble képeit mutattam nekik, eléggé kiakadtak, amikor megtudták, hogy mennyi galaxis van az univerzumban és ebből csak az egyik a miénk. Szó szerint eretnekségeket állítottam, pláne amikor kijelentettem, hogy az Androméda galaxis pont olyan, mint a miért, csak nagyobb és ezek egyáltalán nem istenek, akik onnan jöttek. Mindegy, magam lettem a sátán, akivel szemben nem bűn bármilyen köcsögség és ezen a területen nem is teljesítettek rosszul.

Ám nem tudnak megölni és lassan leesett nekik, hogy olyan baszott magas rangom van, amit még ők sem képesek elképzelni, ám nem tudnak mit kezdeni azzal, hogy kiröhögöm őket, ahogy nekiállnak ájtatoskodni. Kábé mostanában jutottam el oda, hogy bizonyítani tudom, hogy én mindent megpróbáltam a tárgyalásos és békés rendezésre. Most jutottunk el napjainkig, amikor két alapvető problémahalmaz miatt lényegében lezárom a bolygót előlük és arra én is kíváncsi leszek, a muszlimok például honnan jutnak energiához, amivel eddig ekkora pofájuk volt. Szóval a két probléma a túlnépesedés és az USA hitelezésre alapuló bűnözése, amivel kizsákmányolják a világot.

A túlnépesedés megállítására egy két lépcsős tervem van, az egyik leszorítani a népességet 2 milliárdra, majd a második lépcsőben olyan 500 millióra. Nem biztos, hogy el fogom mondani a hogyant. Enélkül mindenképp vége a világnak, mert a jelek szerint 50 év múlva már 14 milliárdan leszünk és nem ott, ahol olyan sok ész vagy munkakedv lenne. Ez a valóság elég sok szétváló valóság alapját képezi, tehát ezt a sok ember nem ölöm meg, hanem átpakolom, de ezt csak a 6. dimenzió szintjétől lehetne jól érteni. Ez a világ emelkedni fog, de nem a feka-cigó irányba, hanem a fehér ember ege felé, ami eddig nem létezett és így ki voltunk ezeknek szolgáltatva. Az európai bevándorlás során tanúsított viselkedésük csak megerősített engem ebben és ha fejlett (isteni szintű) világot akarunk fejlett demokráciával, abba nem fér bele ez a sok iq lightos muszlim. Megjegyzem az USA-t kezükben tartó zsidók sem, akik bár nagyon szeretik magukat fejlett ember fényében tetszelegtetni, elég távol állnak tőle. A személyes problémám ott van, hogy emiatt mindenki fasisztának néz, pedig csak egy rakás kísérleten vagyok túl, amik után már szóba sem állok velük. Cigány, zsidó, arab, amerikai, fekete. Ezek azok, akik úgy ülnek le tárgyalni, hogy eszükbe se jut betartani a szavukat és még hülyének is néznek, ám bőszen rasszistáznak, ha kell. Úgy, hogy szerintem fogalmuk sincs arról, mik is azok a rasszok, pláne azokon az összefüggéseken, amiket én láttam. Szóval most szólok itt is, hogy fejlett demokráciát akarok, amihez sajnos időben indított önvédelmi akciót kell foganatosítanom, mert bár a csapból is a respect szól, csak sajnos nekik nem sikerült ezt még elmagyarázni.

Aztán érkeztek olyan fajok is, akikkel már lehetett értelmesen is beszélgetni (rejtély számomra, ezekkel nekik hogyan sikerül) és megtudtam azt, hogy olyan ellenség közeledik, akikkel szemben jól jönne az emberi katonai szakértelem, nem beszélve a haderőről, csak nem mernek technológiát adni a kezünkbe, amit meg is tudok érteni. Mivel én gondolok mindig arra, mi lesz utána, ez itt sem jött rosszul és erősen meg is emelte a tekintélyem odakinn. Mert ha ezeknek a profitéhes, öltönyös primitív gazemberek döntik el, akkor az ember egy kegyetlen hódító faj lesz, amit szeretnék megváltoztatni felszabadító, fejlesztő fajjá. Ez nincs messze az eredeti amerikai gondolkodástól, ám ettől a maitól elég távol áll. Az Avatar című filmet nézzétek meg és nem kell erről tovább beszélnem. Értelemszerű, ha az emberiség beszáll ebbe a buliba, át kell értékelnem a dolgokat és ugye nem tudok kétfelé figyelni és mivel még csak alapinformációkkal rendelkezem (a gátlástalan köcsög gondolatolvasók miatt), nem nagyon tudok tervezni.

Na most ilyen dolgok vannak napirenden, miközben nem engednek bevételhez jutni a még a nyakamon lógó pénztagadó szentfazekak, akik annak idején rámtelepültek, amikor még azt sem tudtam, mi az az ezotéria. Ám egyszer minden jónak (és rossznak) vége szakad és onnantól új időszámítás lép életbe, már ami a lehetőségeket illeti. Érzésre olyan, mintha egy börtönben lennék, ahol a smasszerek most kezdenek rájönni, hogy az új főnök személyében nem biztos, hogy érdemes ilyen ellenséget szerezniük maguknak, akiben esetleg a személyes leszámolás gondolata is felmerülhet.

Különben senki sem lát az orránál tovább, eddig csak azzal a háttérben tudtam maradni, hogy nincs pénzem. Honnan is lenne, a nyomorszinten meditáltam 15 évig bevétel nélkül és SENKINEK sem jutott eszébe ezen változtatni. Ez jusson eszetekbe akkor is, amikor azonnal kidoblak benneteket, ahogy bármit kérni merészeltek. Nem vagyok egy behódolós típus és azonnal kinyírom azokat, akik térdepelni merészelnek előttem ezzel bizonyítva, mennyire távol állnak a fejlett embertől.

Ahogy a fütyiknek lassan elmondják a fönti haverjaik, mi is ez az ÉlményPark, már nem fog számítani a vagyon, mert onnantól már sok embernek az élete lesz a tét. Ám én nem vagyok barbár, nagyon is átlátható és igazságos rendszert építettem ki, amit - hogy a saját önkényemet is kiküszöböljem - én sem tudok felülbírálni. Lefordítva, hiába jön bárki könyörögni!

Hogy hogyan fogom átvenni a bolygó irányítását és elérni, hogy a világ minden hadserege az én parancsaimat várja még nem tudom, de nem ennek kitalálása jelentené a legnagyobb nehézséget, már ami a szakmai múltamat illeti. Na itt tartunk és ugye, hogy nem kellett volna ezt a témát ennyire erőltetni?