2017. november 16., csütörtök

Személyzeti politika


A kollektíva nem fordít megfelelő figyelmet a minőségre és a fontossága nem célközpontú, hanem a hatalmának állandó demonstrálása. Egy ilyen környezetben nem lehetséges a fejlett világ. Vagy ha lehetséges, az évszázezrekben mérhető. Az idő számára nem fontos, sokkal fontosabb az a nyugalom, amit azok az emberek biztosítanak számára, akik dolga elnyomni az ellenvéleményeket.

Mivel az ő világába emelkedtetek, két dolog áll a rendelkezésetekre a folytatáshoz. Az egyik, hogy beletörődtök és átálltok egy lassú, kegyetlen, középkori világra, ahol a nyaliért jutalomfalat jár, a másik a távozás. Az első erősen emlékeztet arra, az ember hogyan kezeli a kutyát és már többször az volt az érzésem, hogy a baj forrása egy kutya tudata, aki istent játszik. Egy kutya számára mi a fontos? Legyen mindig elég és finom kaja, valamint az egymást állandóan basztató társaság/közösség. A vezérkutya mindenben a hatalmának veszélyeztetését látja, ami nem tőle ered, mindent és mindenkit a tulajdonának lát, beleértve a tőle teljesen független ötleteket is. Ez nem lehet opció egy fejlett lény számára.

A másik megoldás technikai részleteit nem biztos, hogy érdemes itt bővebben vázolnom. A lényege az, hogy egy itt senki számára sem elérhető dimenzióban létrehozunk egy 3D szimulációs környezetet, amibe bemásoljuk a még megmenthető világot. Abban a szimulációban - mintha egy műtét lenne - megtaláljuk a megfelelő megoldásokat a problémákra, majd azt visszamásolva felülírjuk a sérült részeket. Ez menet közben 3D-ből még nekem is gondot okoz, hisz itt állva az idő egy pontjában nehéz rájönni, ez most a beteg világ, a megjavított, épp felülírás közben vagyunk-e és akik a műveletben részt versznek vajon ugyanazt értik azonos fogalak alatt.

Az ég személyzeti politikája egyszerű. Elhisznek mindenkinek mindent, amit azok magukról állítanak, biztosítják a szükséges hatalmat és nehéz olyan stiklit csinálni, amiért ez után büntetés járna. A kedvezményezettek (nevezhetjük őket gátlástalan seggnyalóknak is) ez után a többiek szemében szuperhatalmat kapnak, ám ezen fogalom alatt is érthetünk teljesen mást, remélem lesz lehetőségem ezt nekik prezentálni is.

Az ÉlményPark tulajdonképp mindenre megoldás és kiválón megfelel annak a célnak, hogy lehetőleg legyen minél egyszerűbb a vele való munka. Azaz bármi van, csak annyi a teendő, hogy ÉlményPark. Bízva abban, hogy itt nem lehet hibázni.

Aki a velem való munkán komolyan elgondolkozik, csak igen kevesek számára jelent ez személyes kapcsolatot is egyben. A vallások mai formája és a szektásodás is rendkívül távol állnak tőlem, tehát velem csak munkakapcsolat lehetséges (még a barátok számára is), márpedig a feladatban nagyon magasra tettem a lécet és ez is a személyzeti politikám lényege. Többször végig néztem, ahogy az ég által ide küldött "szuper" emberek azonnal elcsábulnak az első kísértésre és az a tény, hogy ezeket itt írhatom arra utal, túléltem a velük való közelharcot, amikor megvették (ellenem fordították) őket. Ezért ostoba emberrel nem vagyok hajlandó dolgozni és ezt most már megtehetem, hogy sikerült tőlük elszigetelődve létrehozni egy olyan megoldást, ahova akárkit nem engedek be.

Ám ez sem tőlem függ, hanem egy általam leparaméterezett programon, amit innen én sem tudok befolyásolni, hisz ha engem megszállnak, nem sokat ér az egész, ha nem vonatkozik rám is.

Mivel én is csak egy gyarló ember vagyok hibákkal, ahogy azok is, akik tökéletesnek képzelik magukat. Bár a gyarlóság annak tükrében megint csak nézőpont kérdése, hogy olyan rendszert alkottam, ahonnan már én is többször kiestem alkalmatlanság miatt. Mert minden szabály, amit hoztam, rám is vonatkozik. Itt is van az emberek istenelképzeléseinek kvantumhatára.