2017. december 16., szombat

Első komoly változás


A hiba a következő volt.

A tudatszintváltáson átesettek az alacsony látószögön maradt (így már vademberré váló) emberek hatalma alá kerültek. Ennek az lett az eredménye, hogy sokan rendkívül nehéz helyzetbe kerültek, mert az általuk látott tágabb igazságot - bizonyíték hiányában - csak kitalációknak tekintik a környezetükben lévő emberek. Ami eltér a közmegegyezésen alapuló egy valóság szabályaitól, mivel az agya egy fejlettebb szintre érvén elkezdi érzékelni a többi valóságot=tágabb világot. Mivel a tágabb világ meglátása és a tudatszintváltás átrendezi a rangon alapuló hatalmi viszonyokat, az alacsonyabb látószögűek arra fognak törekedni, hogy a régi hatalmi viszonyokat fenntartsák még azon az áron is, hogy elmegyógyintézetbe dugják a tágabban érzékelőt.

A megfelelő hozzáállás az lenne, hogy a környezet feltételes igazságként elfogadja a tágabb látószög meglátásait és hagyják, hogy a magasabb dimenziós ember egy új minőségi szinten csatlakozhasson vissza a földi család és más emberi kapcsolatok szintjére. Azaz elengedni és elfogadni őt. A Szeretet sokat segíthet ebben.

Én ezt úgy oldottam meg, hogy egy katonai búrát vontam magam köré. A katonai búra és a békeidőben használatos között az a fő különbség, hogy utóbbi kiemelten kezeli a szabad akarat kérdését. A helyzet rendezése hálózati szinten, lefordítva mindegyikőtökön egyszerre lehetséges csak. Ezek valamelyik frissítésben megjönnek mindenkinél és gyökeresen át fogják alakítani az életeteket. Mondom, nagyjából hogyan.

Eddig többnyire a pénz volt az a fegyver az alacsony látószögűek kezében, amivel sakkban tarthattak titeket. Egy logikai csapda is besegített nekik, hogy az angyalok dogmatikusan utasítják el, ami lenn úgy nézett ki, mintha az ég is a gátlástalan köcsögöket segítené. A család szerepe itt nagyon fontos, úgy is mondhatnám létfontosságú. Itt egy kis gyakorlat, mennyire vagytok eltávolodva a lényegtől, úgyis karácsony jön. Mi a fontos és mennyire? Az ajándék értéke vagy a gesztus, hogy kaptál valamit? Most kapott egy kis fényt az Út.

A frissítés úgy rendezi át az életetek, hogy automatikusan végrehajtja a más minőségi szinten vissza programot. Ekkor válsz alkalmassá arra, hogy a login rendszer korrigáljon, hisz már nem áll a beszélő majmok befolyása alatt. Az életed megváltozik, mert a rád ható közvetlen energiák már nem elnyomó természetűek és az ideális íved felé fordulsz, ami ugye lehet mindenkinek más. Mégis az egész egy nagyobb asztalon összefügg és így kerülünk át egy új rendeződésbe. Azaz új emberek érkeznek az életedbe és sokkal több környezeti harmóniát fogsz érzékelni a mindennapi életed során.

Azok az emberek, akik eddig a hibás működés haszonélvezői voltak és minden bizonnyal a Földi Hatalom valamelyik aspektusát foglalták el, nos számukra a helyzet gyökeresen megváltozik. Külön energiabankot kellett felépítenem rá, hogy a felhasznált energiák egyenlegét az egyes emberek szintjére is képes legyek meghatározni. Ahogy elkezdődik a Kiegyenlítés, már nem a félelem- és bűntudatkeltésen alapuló primitív minták fogják meghatározni a világot, hanem egy új vetítési minőség.

Azaz a világ úgy fog nagyot változni, hogy közben marad, amilyen. Aztán már a fejlett ember dönti el.