2017. december 9., szombat

Emberek osztályozása

Sehol a gének meg a bőrszín


Az embereket aszerint határozom meg, milyen verziószámú szoftver fut az agyukban. Mindegyik verziószám a csúcs valakinek, ám nem mindenkinek. Pont úgy, ahogy a szoftvereknél van. Mondjuk egy 3.68-as verziószámú emberről lehet sejteni, ki ő és mit tud. Milyen kapcsolatba érdemes vele kerülni a saját verziószámodról.


Az emberi agy ugye olyan, mint egy holografikus computer és azt mindenki elismeri, hogy egy esti kocsmázás melós törzsközönsége talán más verziószámot használ, mint egy filozófus kör. Így tehát az emberek is mások.


1.x verziószám (birkalét)


Ők az agyuk intuitív féltekét használják az egyéni gondolkozás helyett. Ilyenkor egy nagyobb kolektívához csatlakoznak, aki viszont elzárkózik attól, hogy az egyének külön gondolkozzanak. Az egyének rájöttek, hogyan játsszák ki a kollektív tudatot, akik ezt megteszik, azok kacsintgatnak a 2-es verziószám felé.


A másik agyféltekén ők a csak racionális emberek, akikben nincs semmi érzelem. Annak látszó jelenség csak akkor figyelhető meg, ha sérelem éri az egóját. Az ilyen emberek akkor kerülnek a kettes verzió látókörébe, ha depresszióba esnek, ami jelzés arra, hogy nincsenek megelégedve a világgal.


2.x verziószám (bukottság)


A kettes verziószámon az egyén kikerül a gondoskodásból, ám érzelmi szálon kötődik a kollektívához. Ezekből az emberekből lesznek többnyire a bűnözők. Az ilyen emberek célja a hármas verziószám, mert ebben a kettesben csak tanulni tudnak. Az egyéni tudat még nem tekinti őket részének, a kollektív meg már nem. A tanulás mellett a tehetségek is itt tünedeznek fel, de csak a hármason bontakozhatnak ki.


A kettes verziószám racionális térfelén a kettes verzió egy olyan játék, hogy a kollektív tudat mely részével kerül kapcsolatba. Mint ahogy te a tehenet sem kutyaként kezeled, hanem minden állatnak ugye meg van a maga dolga. Csak az nem a dolga, aminek lennie kellene, mert így nem hoz hasznot valamilyen formában a kollektívának. A kollektíva soha nem ismer el egyéni tudatot egyénnek, viszont részétől függ, milyen sorsot szán neked.


3.x verziószám (földi hatalom)


A hármas verziószámnak sikerült egyezségre jutnia a kollektív tudattal, ám az egyezség hátterében a mutyi áll, azaz hogyan tudják mindkettőjük javára kihasználni a világot. A hármas verziószámot sok politikus, művész és vállalkozó éri el és ez a verziószám olyan, mint a limuzin. Nehéz kiszállni belőle. A kiszállást itt árulásnak éli meg a kollektíva elfelejtkezve arról, számára viszont milyen hétköznapi dolog a szószegés.


A hármas verziószámon a kollektíva és az egyes ember viszonyában úgy állhat be az ember szemszögéből karrier, ha enged a kollektíva csábításának és a maradásáért cserébe jutalmat kap. Ez a jutalom egy régi kielégítetlen vágy, ami így elérhetővé válik, aminek ára az, hogy az egyéni tudat nem kérdőjelezi meg a kollektív tudat döntését.


4.x verziószám (angyali hatalom)


A négyes verziószám már kikerült a kollektíva befolyásából, ám a magasabb látószögét az egyén szempontjainak figyelembevételével a harmonikus kapcsolatra való törekvés céljaira fordítja. Azaz itt már mind a racionális, mind az intuitív oldal kerüli a konfliktusokat, ám mindkettő arra törekszik, hogy amolyan játék formájában átverje a másikat és úgy nyerje el a támogatását. A négyes verziószámon már a másik figyel rád is és szerepelsz a fontosságában. Csak kérdés, minek a fontosságában.


5.x verziószám (démoni hatalom)


Az ötös verziószámtól képes az ember arra, hogy felvegye a versenyt az idegenekkel. Mivel az idegenek többsége nem is képes értelmezni a verseny fogalmát, ezzel rá is világítottam arra, egy ötös verziószámú ember miért nem 6-os. Ez nem feltétlenül jelent rosszat, hisz a versenynek csak akkor van értelme, ha a fontosságban szerepel az idő. Azaz egy 5-ös verziószámú ember jelenti a földi értelemben vett legmagasabb számot, aminek a cél tekintetében van értelme.


6.x verziószám (félistenek)


A hatos verziószám már képes a fontosságon kívül helyezni az időt. Ez azt jelenti, hogy a motivációit egy időfontosságú ember nem fogja érteni. Ám mivel ő is itt él a fizikai világban a 3D folyamatos múlt-jelen-jövő ok-okozati összefüggéseivel, tekintetbe kell vennie az egyéni szempontjait annak ellenére, hogy ezen a tudatszinten nem szokás egyénként tündökölni. A félistenség nagy hátránya, hogy az agyad itt nem bal és jobb féltekére oszlik, hanem a lenn és fenn között manőverezik. Fenn minden úgy jó, ahogy van, lenn viszont semmi sincs úgy jól, ahogy van.


7.x verziószám (isteni hatalom)


Ha ezek nincsenek meg, felesleges erről olyan embereknek erről beszélnem, akik csak úgy lennének képesek ezeknek az információknak befogadására, ha itt olvassák:


- intelligencia
- intellektus
- megfelelő szocializáció
- széles spektrumú humorérzék
- beleérzés/átérzés képessége
- magas fokú empátia
- a két agyfélteke egyidejű használata