2017. december 9., szombat

Emberi Agy Hypertér

EAH: Emberi Agy Hypertér


1. Képzeletben megtalálod az Állomást
2. Utána akár ezt el is felejtheted
3. Az életed elindul abba az élethelyzetbe, hogy be is tudj szállni a szerelvénybe, ha megérkezik
4. Onnan tudod meg, hogy beszálltál, hogy az életben is találkozol az utastársaiddal, akik ugyanabban a kocsiban utaznak egy belső hypertér járatban, ami hazaviszi őket
5. Onnan tudod meg, hogy kiszálltál, ha otthon érzed magad
6. Aztán ha rájössz, hogy mégse, tudod hogy éred el az Állomást
7. Hisz ilyen az állandó tanulás és a fejlődés.

Bővebben a témáról

- Miért nem írod meg ezt pontról pontra, ahogy a vezetett meditációknál megszoktuk?
- Hölgyeim és Uraim, ez már a modern kor! Itt nincs szükség már ezekre.
- Mire van itt szükség?
- Hogy ezt megértsd. A másik oldalon csak a hit van. Ha ezt megértetted, el is fogod hinni a másik oldalon. Ha elhitted, ezt jobban elfogadod. Mindenki örül!
- Mire jó ez az Állomás?
- Az oda utazás és a várakozás alatt lehet tanulni, fejleszteni önmagad és felkészülni az érkezés utáni napokra.
- Hogyan?
- Tudni fogod, érezni fogod.
- Egyesek szerint te lenyúltad az ötletüket.
- Igen, ezek tényleg ilyenek. Mindent a saját ötletüknek hisznek.
- Miért? Nem az?
- Ha tudnád, hogy épültek ezek a járatok, átértékelnéd a benne játszott szerepeket. Maradjunk annyiban, hogy ami a Feladat, az maradjon feladat az egyéni érdekek megjelenése után is.
- Mi lesz azokkal, akik eddig használták ezt?
- Ha szerencséjük van, párat elfogadok tesztelőnek.
- Mitől függ?
- A cél szellemiségétől.
Sokat gondolkoztam azon, változtassak-e az Állatkert és az Állatvilág nevein, hogy azok méltóbb nevet kapjanak, ám a pillanatnyi helyzetben a cím hasznos inspirációt is jelenthet annak helyes manipulatív értelmezésében. Különben valami olyasmi is lehetne, hogy Felemelkedők és Váró. A váró túloldalán amúgy ugyanolyan fejlett világok találhatók, csak már jobb nekik nem értelmezni sehogy a fizikai világot. Minek, ha van egy jó, amit készen is kaphatnak?

Az emberi agy túloldala azonban nem ilyen egyszerű, mint itt, ahol semmi más nem történt, mint a Káoszt rendeztük 5 különböző minőségi/fejlettségi szintre.

Ott nem függőlegesen érdemes gondolkodni, hanem vízszintesen, ahol a Határ egy egyenes, ám félkörök (fél elliptikus vonalak) mutatják a fő hipertér vonalak pályáit. Amikor valaki álomban hazamegy, azaz megálmodja a számára legideálisabb pozícióját, vagyis az otthonát, azt most már az angyalok tudják is értelmezni.

Szintlépés lehetséges a megfelelő kiérdemlések (bukások) procedúrája után.

A meló az volt, hogy elkészítsük a járatokat és megszervezzük a hazautaztatást. Ugyanis az, hogy te álomban álmodsz és másoktól várod a megoldást, ahhoz kellenek olyan mások, akik képesek ezt le is meditálni. Lemeditálni egy ilyet a mai menőmágus szinten olyan 200 év lenne, amire nincs 200 évünk. De megoldás egy filozófia lett, ami izgalmasan ötvözi a földi informatikát és a hologram jellegzetességeit. Már nem olyan emberek fogják végezni, akiknek ki kell mindent találniuk, hanem olyanok, akiknek már csak a szerelvényeket kell vezetniük.

A Te dolgod megtalálni álomban/félálomban az Állomást.

Az Állomás lényegében egy kis Váró, ahol akár saját öngyógyító és felkészítő programokat is indíthatsz. Simán csak dögleni is tudsz, ám akkor elmulasztottad azt, hogy még ott a magad javára korrigálhasd a jogod a jegyed végállomására.
Amikor megérkezik a szerelvény, ez után minden automatikus. A jegyed te magad vagy és addig szól, amíg az érvényessége tart, azaz odáig, amit megálmodtál. Így is tudsz továbbutazni. Maga az utazás a mindennapi élet szemszögéből nem nagyon észrevehető, csak azok számára, akik ilyen nézőpontból is értelmezik a világot. A saját életünkben ekkor az történik, hogy az események abból az állásból, ahol álmodtunk elindulnak abba az állapotba, ahova megérkezünk. Figyelem! Ezek lehetnek évek is és bentről nézve is akár jól észrevehető átlépési szakaszokból állnak.

Ez a fejlesztés csak úgy történhetett, hogy még a mélytranszban olyan emberekkel találkoztam a magam 3D-jében, ami számomra még kutatási terület, hogy a francba kerültek ők oda. Az volt a gyanúm, hogy nem baráti céllal érkeztek, ám tudtukon kívül komoly segítséget kaptam tőlük arra, hogy ez a rendszer kiépülhessen.

A szimbolika erős hasonlósága bizonyos vallásokban előfordultakkal lehet a véletlen műve, ám én inkább arra gyanakszom, hogy magasabb dimenziós képességekkel a dolog kiépítését már évszázadokkal előbb megkezdték a munkások, azaz elkerülhetetlen volt a földi vallásokban történő megjelenésük.

Tök jól megy most az írás és még írnék is egy csomó mindent, ha már lenne mit. Ez, amit ide leírtam pontosan ugyanaz, amit egy másik weboldalra írtam, csak már sokkal összeszedettebb és érthetőbb. Na ilyenek az én átlépéseim is, itteni nézőpontból egyre jobb leszek. Ottaniban meg egyre spirituálisabb (már ha azt feltételezzük, az egyéni tudatba érkezés jelenti ott a megvilágosodást).