2017. december 8., péntek

Idegenek osztályozása


Az idegenekkel az a baj, hogy majdnem mind felsőbbrendűnek képzeli magát és ami a nagyobb baj, hogy úgy is viselkednek.

Az emberiséget csak egy dolog mentette eddig - köszönhetően egy Hitler nevű úriembernek - meg, hogy az emberiség egy olyan faj, mely saját erejéből jutott ki az űrbe. A galaxisunk problémája az, hogy ezzel egyedül vagyunk. Vagyis a helyzet olyan, mintha az ókorban leszállt volna ide egy csészalj és a benne ülők megosztották volna az emberekkel az űrutazás titkát, amivel azóta is az megy oda, aki és ahova akar.

Tehát amitől félnek (olyan emberek jutnak ki az űrbe, akik veszélyesek rájuk), az egy Tükör! Ők már régóta ilyen másokra veszélyes figurákkal járkálnak mindenhova és ami ránk rendkívül veszélyes, az a dilettantizmusuk, ami a technikai civilizáció megértését és kezelését illeti. Az volt feléjük az ajánlatom, hogy lezárom a bolygót és nem engedek ki csak olyan embereket, akikhez a nevemet adom (aki visszaél vele, azt személyesen intézem el... azaz magamra veszem a felelősségét), ám azt kértem cserébe, hogy ők is tegyék ugyanezt. Úgy kiakadtak (ez náluk normális, hogy csak a másik mindenért a felelős és csak a másik tegyen meg mindent), hogy látva a dolog reménytelenségét, megkezdtem a háborús felkészülést. Ellenkező esetben Orwell, Észak-Korea és Szaúd-Arábia sajátos keverékéből álló modern középkor lenne a jövőnk, ami egy fejlett ember számára elfogadhatatlan.

A fejlett idegenek kiszűrése azért nehéz feladat, mert szigorú hierarchiában élnek (hasonló a nagy szabadságról és rugalmasságról beszélő mlm-es ügynökökhöz, akik sehogy másképp nem tudják elképzelni az üzletet, csakis ahogy nekik ez meg van határozva), amit szabadságnak neveznek. Amikor az ember idegen lényekkel kommunikál, hamar rájöhet, hogy azonos fogalmak alatt akár teljesen mást is érthetnek. De a legfontosabb, hogy ha valamiben egyetértünk, az nem jelenti azt, hogy mindenben egyetértünk és ezek imádnak olyan dolgokat összekötni, amiknek semmi közük egymáshoz. Egy példa:


- Szereted a kebabot?
- Igen.
- Akkor itt iszlám lesz. Te járultál most hozzá. Sőt, úgy vesszük, hogy ezt kéred hivatalosan.


A magam részéről az idegeneket a következőképp osztályozom.


1. A totál idióta, aki egyáltalán nem gondolkozik, csak végrehajt

2. Az idióta, aki gondolkozna, de nem meri és azonnal jelenti, hogy erre kapott tőlem biztatást

3. A hallgatólagos támogató, aki azért végrehajtja a parancsait, de közben sajnál minket

4. Az a támogató, aki már megkockáztatja a parancsmegtagadást, mert látja, hogy a parancs szellemében jár el, azonban kockára tesz ezért mindent (hisz ehhez gondolkoznia kellett, ami = azzal, ahogy te kezeled az ezósokat és azonnal lejáratódik az, aki a spiritualitásról beszél)

5. Az a támogató, aki a saját meglátásának ügye mellé áll és hivatalosan áruló lesz, mert nem követi a kollektív központ (=helyi főnök) utasításait

6. Az a szint, amiben már nem az a lényeg, hogy ki kit támogat, hanem az elvek mentén halad, de még nem meri megszegni a törvényeket

7. Az a szint, aki már meg meri szegni a törvényeket egy olyan ügyért, aminek igazáról meg van győződve

Úgy vélem ennek ismeretében az a gyakorlat, amiben mindenki azonnal fátyolos szemekkel leborul és minden hatalmát odaadja ezeknek hibás. Ezek között földi szemmel nézve olyan hitvány férgek is vannak, hogy ha tudnátok miket művelnek, nagyon kiakadnátok. Én is kiakadtam, ám azonnal láttam is, hogy ha nem lépek és találok ki valamit, ezek pont olyan kegyetlenek lesznek, amilyenek mi vagyunk az állatainkkal. Persze vannak olyan háziállatok, akik nagy kényelemben a kedvenceik, nos őket látjuk ma a nagypolitika színpadán.

A felsőbbrendűségről még annyit, ha nem borulnál le azonnal előttük, nem hoznád őket ilyen kísértésbe. Aminek lehet te se tudnál ellenállni.