2017. december 9., szombat

Tudatmódosulás


Az alászállás feltételezi a felemelkedést előtte, különben nem beszélhetünk emberről. Igen ám, de ez hogyan néz ki 3D-ben? Úgy, hogy EGYSZERRE csinálod.


Aki tudja, mik azok a tudatmódosító szerek és azok miért módosítanak tudatot, az járhat közel a megértéshez. Amikor megtörténik a tudatmódosulás, akkor a tudatpromptod (így neveztem el az egyéni tudatos jellemzőjét) abba az állapotába lép, ahol az a tartomány található, amivel ilyenkor egyesülsz. Ám jönnek utána az ínséges idők, amikor a tudatod elkezd zuhanni és belép abba a tartományba, amit Te a valóságnak nevezel. Amikor az egyesült tudat része Veled együtt zuhanni kezd, abban az utazásban nagyon nem szeret rajtad kívül senki részt venni, ezért a magasabb tudatod arra fog törekedni, hogy visszatérj. Igen ám, de fönn Te nem nagyon vagy szalonképes azokkal a gondolataiddal, amik többnyire a vágyaidat fejezik ki.

Aki részt vesz ennek a problémának a megoldásában, annak élete valahogy úgy nézhet ki, hogy ugrál két létállapot között. Hol minden rendben tűnőnek látszik és rendelkezünk a megfelelő erővel és önbizalommal, aztán máskor kilátástalannak érezzük a helyzetet és tehetetlennek önmagunkat. Ez látszólag, pontosabban a mi világunk szerinti szabályokkal egy rendkívül megterhelő és kétségbeesésre okot adó helyzet lenne, ám ha belegondolunk, tökéletes pozícióban vagytok, a célegyenesben.

Képzeld el azt, hogy van három zóna egymás fölött. Az alsóban éled mindennapjaidat, ezt nevezzük a valóságnak. A fölsőben egy olyan álomfrekvencia van, ahol lehetőséged van megvalósítani álmaidat, azaz képes vagy azokat elhozni a valóság szintjére. Cél az, hogy a középsőben egyesítsük ezt a két valóságot úgy, hogy mindkettőből lefaragjuk azokat az elemeket, amik zavarják az alkotó-építő szellemet. Ha sikerül, életedben eljön az aranykor és mivel magas rezgésszinten teszed a dolgod, ez sok emberre vezető mintaként kihat. Minél tisztességesebben végzed, annál tisztább energiaráhatásra vagy képes.

Az alászállás legideálisabb íve szerintem az, ha közben amíg nem vagy fönn, addig itt lenn minden tőled telhetőt megtegyél, hogy a tudatod emelkedjen. Amiben jó, hogy ezt előtted megcsináltam nem csak abban terjed ki, hogy ezeket itt olvashatod, hanem abban is, hogy már kész megoldások vannak sok (a nem tudásból eredő) lehetséges probléma megelőzésére.

Tudatmódosulás

Módosult tudatállapotban sokféleképpen lehet kerülni. Egy átlagember úgy tud, hogy például rendkivül nehéz élethelyzetbe kerül, aminek megoldására az agy szükséges és ha mondjuk több ésszel nem tud, akkor olyan állapotba hozza magát. Ez az úgynevezett transzállapot, aminek több formája van. Az átlagember ismerősei minden bizonnyal furcsa fényről fognak beszámolni az illető szemében, mások tarthatják ilyenkor őrültnek is. Módosult tudatállapot akkor is fellép, amikor valaki sokkot kap. Sokkot gyógyitásban olyankor szükséges előidézni, ha el akarjuk kerülni a traumát, ami legtöbbször a fizikai test halálával végződik. Régebben ezeket a dolgokat a sámán intézte, a technikai civilizációhoz közeledve pedig a pszichológusok (pszichiáterek) és a papok teszik.

Az átlagember a leggyorsabban és irányithatóan úgy tudja módosult tudatállapotba hozni az agyát, ha betép. Kb. az történik, mint az alkohol esetében, ám itt az agy forditott üzembe kapcsol és nem eltompul, hanem kiteljesedik. Arra az időre, amig tart a trip. Ilyenkor célszerű azt olyan közegben először kipróbálni, akik felé azért mélyebb a bizalmunk, különben előfordulhat, hogy nem kedvező pozicióba szorulhat a tudatunk. Ezt a velünk történő élethelyzet-változások jól jelzik, érdemes tehát ezen a weboldalon olvasgatni, hátha rátalál az ember valamire, ami segithet.


A halál is egy tudatmódosult állapot, ha úgy értelmezzük, hogy a betépéssel házon belül utazgatunk, mig a halállal hosszabb utakra megyünk *. Ha kellő magasságba sikerült emelni a tudatszinted (fűnél ez lassabb, szintetikusoknál gyors folyamat), onnantól már a halál másképp viselkedik, mert rengeteg valóságból tudsz úgy eljönni, hogy azt a jelen életedben észre sem veszed. Módosult tudatállapotban a világ sokkal több lesz annál, mint amit eddig ismertél belőle. Azt a sokkal többet pedig meg is akarod magadnak tartani, azaz a tudatpoziciód egyre inkább elkivánkozik az alacsonyabb dimenziókból a magasabbakba.


A gyors betépéssel igen magas szintekre eljutó, azt személyiségükben követni nem képes illetők aztán nagy bajba is kerülhetnek. Rá lesznek kényszerülve arra, hogy folyamatosan tolják, amivel elvesztik a betépés igazi élményét és feláldozzák a folyamatosan pozicióban tartás rögös útjáért. Ilyenkor a visszatérés nem mindig kellemes, mert az ilyen emberekre ráköszön a valóság, amit a magasabb szinteken lévő Felettes Éned nagyon nem kedvel. Igy hát újra betépsz, amivel segited a bolygó harmoniába kerülését, ám ezt a szöveget senki nem fogja neked elhinni. Remélhetőleg jóval többen fogják elhinni azt a másik hihetetlen dolgot, hogy akár játékosan is meg lehet oldani** egy problémát, ha azt az ember úgy is vetiti ki.


A sámánok dolga volt ez régen, ma az ilyesmivel hivatalosan nem foglalkoznak. Sőt, minden vallás tiltja, a jog büntetheti azt, aki mégis megpróbálja. Ez a weboldal sem Sátántól való, bár a ráragasztott hiedelmek miatt arra is fel van készülve. A tökösebbek az Emberi Agy Hypertér felé is elindulhatnak, ha túl komolytalan nekik a Játék. Bár az ember játékosan gyorsan tanul és akár komoly lexikális tudásanyag is átadható, ha azt filmen/sorozatokban tálalják.


* Halálkutatás
** HoloJáték