2018. január 7., vasárnap

A Kapu


- Hogy néz ki egy ilyen kapu?
- Nehéz észrevenni, mert a külvilágod állandó. A dolgok lassan változnak utána. Gyorsan is tudnak, de azt valószínű csak a háború tudja követni.
- De hol találom?
- Valahol a gondolataidban.
- Rengeteg gondolatom van.
- Ezért nem találod a kaput.
- De hogy néz ki egy ilyen kapu?
- Nekem a tiáltalatok használt frekvenciákon nincs vizuális látásom. Ahol meg van, ott nincs nagyon értelme a vizuális látásnak.
- Miért nincs?
- Olyan, mintha a matrixot nézném. Egy idő után jön a rutin az értelmezéséhez, de annyi dolgom volt, hogy nem volt lehetőségem azt megfigyelni, ez hogyan és mikor jelenik meg a fizikai világban.
- Akkor miért nem látsz az asztrálsíkon?
- Mindenkit jobban látok így, de semmit sem látok belőle.
- Ezt kifejtenéd?
- Amikor az ember elfoglalt olyan területeken, amiket senki sem lát rajta kívül, nem fogják érteni, miért nem úgy reagálsz dolgokra, ahogy ők. Amíg megértik, addig is el kell valahogy kerülni a nem kívánt élethelyzeteket.
- Hogy lehet ezekre a kapukra találni és miért jó nekem ez?
- Kiszabadulhatsz a jelenlegi élethelyzetedből, ahova lehet úgy kerültél, hogy véletlenül átjutottál egy ilyen kapun. Ugye ha nem látod, azt sem látod, miken jut át a tudatod és azt sem, ha valakik ezt szervezetten csinálják. Csak hogy tudjak azért itt mit mondani, egyszer ott álltam egy olyan Kör előtt, ami megdöbbentő hasonlóságot mutatott Osho Forráskapu kártyáján látottakhoz, ezt láttam. Csak elkapott egy olyan érzés, amitől inkább megfordultam és elkezdtem visszafelé úszni. Ez a képességem itt is működött.
- Milyen megoldásokat találtál ki erre a problémára?
- Egyszerűbb volt megszervezni erre a tömegközlekedést, aminek mindennapjaihoz én nem is kellek.
- Hogyhogy egy ilyen izgalmas dologhoz így állsz hozzá?
- Úgy, hogy egy csomó másik ilyen dolgom van és úgy is lehet, ha valaki túl régóta csinálja.
- Amikor egy ilyen kapun átlépek a tudatommal, mi történik?
- Én olyan féregjáratokon száguldottam, mint amilyen a Csillagkapuban látható, persze sokkal halványabban. Ám annyi ilyen utazást tettem olyan gyakorisággal, ami megakadályozta eddig azt, hogy egy ilyen utazás hatásait megfigyeljem a mindennapi életemben. Csak liftezek fel és le, miközben ez által rendeződik egy anomália, amit előre nem lehetett látni.
- Ha vak vagy itt, ahol a látók látnak, hogyan harcolsz?
- Na igen, ez egy érdekes kérdés. Amikor harcolok, közben melózom egy csomó más dologban is, így multitaskingban nyomom automatán. Van, hogy ebből időnként kilépek és valakivel szemben állok, ám ilyenkor sem esek kétségbe.
- Ha valaki tudata átjut egy ilyen kapun, hogyan következhet be vele gyorsan változás?
- Úgy érted pozitív változás?
- Persze.
- Sokszor ha valami gyorsan kell, akkor nincs időd felépíteni és másokra leszel utalva.
- Mások ebben hogyan segíthetnek?
- Tudatosan és akaratlanul is. De ritka a tudatos játékos ebben a műfajban, mert az irigység különösen erős, ami blokkolja. Akaratlanul viszont jóval több segítség kapható, ám utána figyelni kell arra, mibe keveredhetünk.