2018. január 4., csütörtök

Bármilyen segítség tőlem


Figyelem!

Mivel lejárt minden határidő, kénytelen voltam elindítani az ÉlményPark szigorúbb verzióját. Ez azt jelenti, hogy hozzám nem érdemes senkinek behízelegnie magát, mert én sem tudok tenni semmit az érdekében. Ennek oka a kiemelkedően sok gátlástalanság és visszaélés, valamint a vádak, amik értek, hogy (minden nyilatkozatom ellenére) önkényuralomra török. Nos meghallgattatásra talált részemről ez a kritika és örömmel jelentem be, hogy immáron az utolsó reményétől is megfosztottátok magatokat, hogy bármit tenni tudjak értetek. Megjegyezvén azt, ezeknek a vádaknak a gazdáira minden vádjuk sokkal jobban passzol, mint rám és őszintén szólva én sem látom be, miért tennék bármit olyanokért, akik nem voltak ott, amikor szükség lett volna rájuk, ám ott voltak az engem szapulók közt.

A tematikus csatornák egy részét bezártam, mert hogy minek tartsam nyitva olyanok előtt, akik még azt sem érdemelnék, hogy tudomást szerezzenek rólam.

Egy másik világ jön! Nem ígérem, hogy az átállás nem lesz mindenkinek fájdalommentes, de ezt sem nekem köszönhetitek, hanem saját magatoknak, ahogy eddig éltetek és másokkal bántatok.

Mivel a szigorúbb verzió sokkal mélyebben ragaszkodik mindenki belső kommunikációjára, idővel ezeket a weboldalakat is bezárom, nem beszélve azokról az emberi kapcsolataimról, amiknél a gyakorlat nem igazolta sem az ígéreteket, sem az előzetes várakozásokat.

Minden szükséges információ megtalálható az elmenypark.net weboldalon, ami ahhoz kell, hogy átálljatok a belső kommunikációtokra.


A rajongókkal kapcsolatban egy megjegyzés. Ha én megtisztellek azzal, hogy magammal egyenlő félként kezellek, az nem azt jelenti, hogy te vagy a főnök és jogod van engem elküldeni a picsába csak azért, mert nem akarom azt, amit te. A rendkívül rossz tapasztalatok két dologra világítottak rá. Az egyik, hogy ez a világ sokkal primitívebb annál, mint ahogy kinéz. A másik az, hogy nem állok szóba rajongóval, legyen az a világ leggazdagabb embere vagy leghíresebb színésze.


Olyan események előtt állunk, amikhez annak is kell lenni, nem elég annak csak látszani!