2018. január 10., szerda

Beidegződések


Beidegződések azok, amiket visszavetítesz magadnak egy olyan világba is, ahol már nincsenek jelen a félelmeid forrásai. Ám mivel visszavetíted, te magad hozod őket ismét létre.

Amikor mélytranszban ilyen problémák megoldásával foglalkoztam, konkrétan ez is felmerült. Ezek a beidegződések az ébredéseteket blokkolják attól függetlenül, hogy már megoldottam a problémát magát, ám ezzel keletkezett egy másik probléma. Mégpedig az, hogy így nem mehettek ki.

Nem minden világ ismeri az elkülönülést, azaz hogy csak kilépsz a játékból és már benn is találod magad egy másik világban. Van ahol önmaga részének tekinti még a gépet is (azaz jelen esetben a mesterséges hologramot) és egybefolyt vele. Ha egy ilyen világba lépsz, a világ marad olyan, amilyen volt és te vagy az, aki felvitted ezt a szart egy fejlettebb környezetbe. Igen ritka, amikor egy fejlettebb környezet képes ellenállni a fejletlenebb hatásainak, így a megoldás egy átmeneti valóság lett, ami határtartományként viselkedik. Ebben a valóságban kell tehát valaki, aki beül a hitetek szerepeibe, azaz ő fogja eljátszani a félelmeiteket is. Rendkívül gonosz ember lesz a szemetekben, ám az ő munkája nélkülözhetetlen miattatok, akik  a saját szemeteknek sem hisztek, ha más a hivatalos verzió.

Beidegződések lehetnek olyan szokások, amiket kifejezetten egy adott környezetben való túlélés miatt fejlesztettél ki. Mivel a külvilág nem változott, nincs is logikus oka annak, miért hagynál fel ezekkel a szokásokkal, amik aztán újra/visszaalakítják azokat a régi környezeti mintákat, amikből már régóta szeretnél változást. Ez olyan, mint egy végtelen rutin, hacsak nem történik valami, ami behatol ebbe a körforgásba és változtat. Aki ebben a programban vesz részt, az is egy rendkívül geci figurává válik, hisz tönkreteszi a kényelmed (ami a blokkjaid egyik mozgatórugója). Mi van akkor, ha egy még kellemesebb kényelem várna rád, ám te ragaszkodsz ehhez, ami megmérgezi az életed? Meg nincs is kedved az odafelé vezető úthoz.

Nos az ÉlményPark racionálisan és logikusan is megvizsgálja a jó és a rossz viszonyán át ezeket a vágyakat és nincs ellenére a megvalósításuk, ha a Szándék forrása ezeket tényléeg komolyan is gondolja. Mert ha nem, maradnak az álmok szintjén, amit a te nézőpontodból majd más valósít meg.

Ennek az egész spirituális maffiahálózatnak is itt a titka, ha képes vagy arra, hogy ezeket a megvalósításokat te irányítsd. Bár az ÉlményPark modern üzleti környezete úgyis visszarendezi ezeket a méltó emberekhez.