2018. január 1., hétfő

Energiaáramlás új rendje

Átállás az elavult analóg irányítási rendszerről


Mivel az új rendszer az egyes emberek szintjén képes meghatározni az egyéni tudatokat, nincs szükség az eddig alkalmazott feudális világképre. Azt el lehet tenni ufótámadás esetére.

Az egyes emberek szintjén amiért eddig templomba kellett menni, ahelyett ott a gondolatban elérhető Személyes Ügyfélkapu. Aki viszont szívesen járt eddig templomba, azok számára továbbra is fennáll a lehetőség, hisz nem biztos, hogy amire ilyenkor szüksége van, azt megkaphatja gondolatban.

Az energiaáramlás alapja nem kinn van, azaz nem attól függ, kinél milyen a helyezkedési pozíciónk, hanem a saját érdemi teljesítmény, ami nyomon követhető az E.T.-n (EmberTőzsde). Érzésre olyan, mintha feltaláltam volna a Nullponti Energiát, amivel bárki lecsatlakozhat a közműhálózatokról és élheti szabad életét.

Ennek boldogságérzetét persze befolyásolhatja az, hogy így sokkal nehezebb fejlett embernek maradni, hisz ha nem vagyunk azok, nem tudunk ellenállni a kísértésnek. Figyelem! Ezeken a frekvenciákon elképzelni nem tudom, valaki hogy képes arra, hogy a feladatait alárendelje saját kicsinyes érdekeinek.

Akiket megijesztettek volna szavaim, most már kötelességem felhívni a figyelmet arra, hogy léteznek más frekvenciák is, ahol nincsenek jelen ezek a problémák. Eddig titokban tarthattam a holomédia érdekeltségeim miatt, mivel valamiből nekem is meg kell élni.