2018. január 4., csütörtök

Kapjátok be!Ez az alapbeállításom.

Nem mindig volt ez így. Az 1.0 verzióban egy aranyos, rendes ember voltam, akiben mindenki a hülyét és a lúzert látta egyszerre egy olyan rendkívül értelmes ember személyében, akit irtó könnyű volt átverni.

Amit elfejeltettem mondani és van pár olyan ember a régi életemből, aki azért hozzátenné: sosem lennék az ellensége. Ami a különbség, az egy technika, amit nepáliakon láttam és én is átvettem. Ez után látott mindenki baleknak, akivel szemben ezt az ellenség kérdést mindig mindenki bátran könnyelműen kezelte.

Az alapbeállításon lehet változtatni, de ez könnyű az első lépésben, mert csak az EmberTőzsdén át vezet hozzám az Út. Azok számára, akik képesek eljutni a belső körbe, továbbra is aranyos, rendes ember maradok, aki valójában vagyok. Nagyon nem menő a nagyvilági elit számára. Ám ha innen kezd a Vezető Minta áradni, szép lassan (egyeseknek elég gyorsan is) ez megfordul és teljesen más lesz a menő, mint azok, akik ma pingvinnek öltözve menősködnek mások nyakán. De mindenki másnak az alapbeállítás az első kapcsolati pont, ami sokkal kedvezőbb környezetet biztosít számomra, minthogy egy rakás unalmas és felesleges ceremónián tetszelegjek.

Lefordítva. Minden kinn a neten, életed legjobb ezotéria távoktató programjában veszel részt, ami csak azok számára nem lesz kísérleti a spirituális tudomány nevében, mert képesek lesznek a dimenziószintjük miatt átlépni az eleve nem úgy volt tartományba.

Azok az emberek számára is van egy bazi szar hírem, akik félnek tőlem a régmúlt miatt. Mivel egy csomó valóságból emelkedtem, az elég sok sztorit jelent és úgy döntöttem, nagy ívben leszarom és letesztelem rajtuk a Megtorlás Hadműveletet. A Megtorlás Hadművelet célja, hogy legyen egy jó ütős név, amitől a legjobban félnek és hitelesen beadom nekik, hogy rájuk eresztettem, majd leszarom az egészet. Ezt túlélni amúgy tök könnyű, de kell hozzá a hit.

Amikor a barátok kérdése felmerül, azt sose felejtsétek, minden fejlesztésemet a barátaimon tesztelem és az ellenségeim ellen vetek be. Bárki a barátommá válhat, de nem garantálom, hogy ott is marad, hisz így igen könnyű rám megsértődni. A barátaim meg továbbra is olyan emberek maradnak, akik tudják mi az a tesztelés és részt vesznek a munkában. De mivel tudjuk, hogy az igazi barátsághoz idő kell és próbák, innen érdemes kezdeni.

Végeredményben leszögezhetjük, mindenki sokkal jobban jár, ha az alapbeállításom az emberek felé a kapjátok be! Persze mindenki megsértődik ezeken kivéve azokat, akik alkalmasak arra, hogy elinduljanak egy másik világba.