2018. január 30., kedd

Transzkommunikáció: boldogság


- Mi a boldogság titka?
- Ha megérted, hogy a másik ember lehet egy Másik Te, azzal a helyére tetted az egódat. Ekkor kezdődik az igazi munka, mert a Szív szereti az Egóra kenni minden baj forrását. Ám ez a kérdés nem olyan, hogy mondok egy jó választ, mert nem vagyunk egyformák. Azaz sok embernek mást jelent, ezért is váltunk szét valóságcsomókká. Ám azok, akik számára egyik megoldás sem megfelelő, maradnak tovább a keresésben.

- Hol van a boldogság?
- Szerintem ott, hogy azzal foglalkozol, amit nem érzel munkának. Párkapcsolati szinten az olyan partner, aki megáll félúton.

- Aki az ezotéria felé fordul, az a boldogság felé indult?
- Igen, csak lemondva a rövidtávról. Mindenképp emelkedettség érzet ezért a jutalom, csak nehéz boldognak lenni ez után egy olyan állatkertben, ahol mindenki embernek van öltözve. Az ÉlményPark sokminden és itt is van egy funkciója. Nincs alárendelve egyetlen kizárólagos ötletnek. valamint lehet kísérletezni.

- Milyen közegben létezhet boldogság?
- Ahol senki sem él vissza a bizalommal.

- Mitől nem látják az emberek az odafelé vezető utat?
- Keverik a kényelemmel és mivel úgy sem lesznek boldogak, nem ismerik be önmaguknak a téves irányt. Így azon az irányom akarnak még többet. Ám ez egy spirál, aminek nincs vége. Az a felismerés, hogy a hiba lehet önmagunkban is, elindíthatja a folyamatokat. Ha az ember megtanulja önmagát mások szemével objektíven látni, azzal azonnal képes IQ-t fejleszteni. Ha van IQ, könnyebb gondolkodni.

- Miért kellene ehhez gondolkodni?
- Ha átver egy taxis, nem biztos, hogy az a helyes következtetés, hogy dögöljön meg az összes taxis. Ha odafigyeltél volna arra, hogy csak normális taxis autójába ülj be, akkor a nagy sértődést is megelőzhetted.

- Miről szól ez az egész?
- A szív és az ego kiegyezéséről/megegyezéséről. Szövetséges Szívnek és Szövetséges Egónak nevezem azon részeiket, akik be is tartják a megállapodást. Ugyanis a belső utazás során sokszor kerülhetnek felek a másik felé történő kiszolgáltatottságba. Ez az út tele van csábításokkal, kísértésekkel, amiket ha sikerül elkerülnöd, személyes véleményem szerint már hamis próbával jutottál túl. Hogy miről szól ez az egész, annak felfedezése a te dolgod. Hiába mondanám az én jelen következtetésemet, az csak nekem az igazság, neked egy másodkézből származó információ. Amíg az emberek bálványként tekintenek minden magasan rezgőre, ám totál hülyének nézik addig, amíg odáig el nem jut, csak azon kevesek privilégiuma marad ez a titkos világ, akik tényleg hisznek önmagukban. A fejlett Föld egy olyan fejlett emberiséget jelent, ahol azért nincsenek celebek, mert rajongók sincsenek.
- A Szeretetnek nincs köze hozzá?
- Dehogynem, ha az kölcsönös minőség-mennyiség megfelelésben marad.

- Szerinted a te boldogságodat pont ez a két lény jelenti?
- Nos ez jó kérdés. Ugyanis mindenkinek azt mondtam, semmit sem akarok a lányától, csak meg akarom baszni. Pusztán élvezeti célokból van rá szükségem, hogy ürítsek, de két héten belül úgyis lelépek, mielőtt ráunok. Hogy erre kik mondtak igent, az engem is érdekelt és utánanéztem. Az egyiknél állítólag udvarolnom kellett volna és aki válogatott ezek közül, azt az utasítást kapta, hogy csak az egyedi, többiekétől eltérő válaszokat keresse. Nem merte megszegni. A másiknál csak annyit lehetett hallani, hogy ez pont ráfér erre a kis ribancra. Nem gondolom, hogy a boldogság keresése céljából történnek ezek a dolgok, de a dolgok miértjére úgyis csak később jön a frankó válasz.

- Ezekkel a weboldalakkal biztosított a boldogságod?
- Úton vagyok afelé. Mert ez is az egyik paramétere annak a mixnek, aminek sugarát követem. Ha ezt magasabb dimenzióban értem, akkor biztosítja mások boldogságát is. Azaz megadja a felismerések reményét.

- Már bocs, de ezeknek mi közük a boldogsághoz?
- Annyi, hogy azzal foglalkozik, hogyan teremtsd meg és igyekszik biztosítani hozzá a jövőt. Mert akik erről az észt szórják, az itt és mostban gondolkoznak, ám annak elég néhány másodperc is. Az ezt a kérdést ésszel is megvizsgáló lények azért ennél hosszabb időtávlatban gondolkodnának. Annak viszont meg kell teremteni a feltételeit. Nézz körbe a világban és azonnal meglátod a téma jogosságát.