2018. január 22., hétfő

Transzkommunikáció: hatalom kérdése


- Miért riasztod el az embereket a stílusoddal?
- Sokakat elriaszt, keveseket érdekel. Na most engem ezek a kevesek érdekelnek szakmailag.

- Miért mondja mindenki, hogy nem szegtél meg semmilyen galaktikus törvényt, amikor magad is elismered?
- Én úgy hívom ezt, hogy joghézag. Hiába ismerem el, ez egy statikus világ és nehezen térnek el a szabályaiktól. Ezek a szabályok szerint én nem követtem el semmit. Szó szerint semmit. Ám ezt ők még nem értik.

- Hogyan viszonyulsz a hatalom kérdéséhez?
- Úgy, hogy leszarom. Ezt nehezen érti meg egy ember a ti látószögeteken, mert ti a látáson is csak a vizuális látást értitek. Az egyes ember szintjén olyan irdatlan hatalmat szereztem, amit azonnal le is korlátoztam, hogy képes legyek az egyes emberek szintjén az ideális pozícióban maradni. Aki a mások feletti uralomban tudja csak a hatalmat értelmezni, az biztosan nem fogja érteni azokat a kísérleti programokat, amikben dolgozom (amikor meditálok). Ezek a programok fényében egy igazi barom az, aki leáll a felettetek való közvetlen hatalommal pöcsölni, hacsak nincs rá valamilyen oka. Egy csomó időveszteség és energiapocsékolás csak azért, hogy egy rakás magát tiszteletreméltó embernek álcázó bűnöző és seggfej elvárásainak megfeleljek. Két okot tudok elképzelni jelenleg, az egyik, hogy valaki kénytelen, mert rendbe kell tennie a körülötte lévő világot. A másik, hogy lazítani jön és szórakozását leli a ceremóniákban. Mivel irdatlan hatalmam lett és ugye ezt leszarom, mert fontosabb dolgaim vannak marad az, hogy akkor a közvetlen hatalmat automatizálnom kell és már nincs is olyan messze az ÉlményPark megértése. Ha tisztában vagyok azzal, hogy alapvetően egy ember paramétereivel rendelkezem, akkor jobb, ha ember is maradok és ugyanazok a szabályok vonatkoznak rám is, mint mindenkire. Az Élménypark tulajdonosaként pedig az az érdekem, hogy a lehető legjobb legyen az ügyvezetés és nincs rá garancia, hogy az feltétlen én legyek. A tevékenységem megértése meghaladja egy kezdő mester képességeit is, így ettől most eltekintek.

- Hogyan gyakorlod a hatalmat?
- Ahogy nektek is kellene. Ott az irodád a fejedben, most már ott egy csomó félálomban letölthető holoapp, ami segít megkönnyíteni a munkát. A hatalmad olyan, amilyet kiérdemelsz. Én minden bizonnyal komolyabb hatalmat érdemeltem ki, mivel itt ülök 15 éve egy lakásban és csak ezzel foglalkozom, de ha nekiülsz és belemélyedsz, ezen te is változtathatsz. Most már könnyebb, hogy van ez az ÉlményPark, mert egy mai ember értelmezéséhez igazította a világ megértését.

- Van-e közvetlen beavatkozási lehetőséged?
- Ennek próbáját éljük napjainkban. A hacsak nincs rá valamilyen oka verzióban. Úgy gondolom van rá okom, akármelyik szintre fókuszálok kezdve a saját helyzetemtől a világ helyzetéig. Mivel ilyen tudatszintről ilyet eddig még soha senki nem csinált, engem is érdekel az eredménye. Lehetetlen is lenne, ha nem lenne az ÉlményPark autoreg, ami nem engedi beleőrülni a dologba a szinteket.

- Te hogyan értelmezed a hatalmat a magad pozíciójában?
- Az ÉlményPark tulajdonosaként a Beépített Főnök szerepében megfigyelek, ellenőrzök és dolgozom a hibák javításán. Azaz a saját vállalkozásomat menedzselem, ami holografikus tartalomszolgáltatással foglalkozik. Elemi érdekem egy tisztességes világ, ami a megfelelő környezetet biztosítja a további mélytransz meditációimhoz, amit meg kellett szakítanom, úgy kiakadtam orbánviktoron, a világeliten, a politikusokon, az idegeneken és még sorolhatnám. Innen üzenem nekik, az ÉlményPark tulajdonosaként nagyon nem vagyok megelégedve a munkájukkal. Lehet ez ma még mosolyra fakaszt, de ez egy másik játék.

- Képes vagy arra is, hogy a stílusod a szalonképességhez igazítsd?
- Ezt nem értitek. Akivel a fizikai világban dolgom van, az nagy ívben leszarja ezeket. Csak azoknak fontosak, akik még nincsenek erre felkészülve. Akinek van szeme, az láthatja, hogy már rég fel vagyok készülve és lehet, ebből a várakozásból kezd elegem lenni. Annyira, hogy már nem olyan fontos az általatok elvárt szalonképesség, hogy elindítottam az Új Elit programot, hogy látom ezekkel semmire nem megyünk.

- Képes vagy ellenállni neki, ha megjelenik benned?
- Nem mindig. Ezért mást találtam ki. Mintha egy holografikus videojátékban játszanál, amiben kötött szerepeid vannak. Ezért vonatkozik minden rám is, mert csak így lehet elkapni.

- Mi lesz, ha sikerül elkapni?
- Ezért vagyok én a kedvenc, mert mindig gondolok az ilyesmire. Hogy mi lesz utána. Marad a videojáték a megfelelő beállításokkal. Hogy kinek mi a megfelelő, az lehet értelmi- és fejlettségi szint kérdése, de nagy ez az ÉlményPark. Sok pálya és mozi van benne.

- Akkor olyan leszel, mint ő?
- Olyan nem. Attól, hogy egy primitív lény valamit lejárat, attól még nem biztos, hogy a valamivel van a baj. De előre szólok, célszerű mindig utána vádaskodni.