2018. január 27., szombat

Transzkommunikáció: kapjátok be


- Nem lenne itt az ideje áttérni egy szociálisabb hangulatra?
- Nem vagytok a helyemben, ezért nem is tudjátok megérteni a helyzetet. Röviden az agyam fejlődésével ahogy a látóterem is kitágult jöttem rá arra egy csomó más dologgal együtt, hogy teljesen felesleges az átlaglátószögön lévő emberekkel bármilyen érdemi kapcsolatba kerülnöm, amíg ezek a műveletek zajlanak, amiket most csinálok. A megfelelő látószögű emberek úgyis csak egy jót röhögnek ezen, amit itt nyomatok, ám a célcsoport számára minden komoly és élesben megy. Kísérleteztem azzal, hogy komolyan veszem az embereket és a megfelelő információkat tálalom, ám mindenki őrültnek nézett ez után. Ekkor jött a next stage, az idegenek által küldött emberek, ami kiábrándító eredményt hozott, mert egyet se érdekelt az, amit csinálok, mindenkit csak az ebből kinyerhető előnyök érdekelték. Úgy,. hogy az én 10-es szintű műveleteimet elkezdték levetíteni az ő 3-as, 4-es szintjükkel és azt képzelték, hogy én az ő emberük (szolgájuk) lettem. Ekkor áttértem egy saját verzióra, amit aztán támadás ért a földi család szeretetcsatornán és ekkor is váltott át a kapcsolatom a külvilággal ilyen egyedivé. Azaz kapjátok be!

- Akik erről nem tehetnek, azokkal mi a helyzet?
- Ami eddig. Ha normális ember érkezik egy elfogadható ajánlattal, arra nyitott vagyok. Persze az én szememben normális. Itt szinte mindenki olyan, aki nem tehet erről, ám ne felejtsük el azt, hogy mit jelent a kompetencia. Józsikával is el tudok beszélgetni mindenről, csak kérdés, Józsika vajon méltó-e egy ilyen beszélgetésre. Amire meg méltó, az vajon engem mennyire érdekel? A legtöbb ilyen ember (akivel akár holnap találkozhatnék is) most remeg az izgalomtól/félelemtől, mert benyalták, amiket másoktól hallottak. Ilyen állapotban meg nem lehetséges a személyes kontaktus, mert a világ tükrözi nekik a hitüket és ez egy elég fényes tükör lenne.

- Kik a célcsoport és mit nyomatsz nekik?
- Volt olyan szféra, akik amikor meglátták ezt úgy ahogy van meg akarták semmisíteni, ám meglátták ezt, amit ugye nyomatok és olyan érdekesnek találják, hogy ők avatkoznak be a saját embereikkel szemben, hogy ezt lássák. Erről többet nem mondhatok, mert ez egy olyan kiterjesztett valóság, amiben keveredik az álom, a valóság, az informatika és az ezotéria. Mivel ilyen a stílusom, ettől nem leszek celeb, mert ez is olyan, mint a túl minőségi zene, aminek csekély törzsközönsége van. Így mindenki békén hagy és tudom csinálni azokat a dolgaimat, amiknek fontosságát csak én látom, ezek a hülyék a fejem fölött épp arra sugallnak, hogy legyek Auchan árufeltöltő és ezzel mindent el is mondtak magukról, mennyire értik a helyzetet. 15 év ülök itthon és MINDENKI feje fölé mentem egy olyan mélytransz tartományba, ahol emberről még senki sem hallott. Biztosan nem véletlenül töltöttem itt az időt mozgékony ember létemre egyhelyben a 30-as éveim elejétől a 40-es végéig. Ezek a magukat segítőknek tartó lények tényleg csak ilyesmikben gondolkodnak, kivéve a házikedveceiket, azok közpénzből lopott yachtokon, meg saját vadászbirtokokon múlatják az időt. Mivel hozzászoktam az ellenséges segítőkhöz, nem nagyon izgat a dolog, mert rájöttem, hogy ezek közül csak néhány értelmesebb sejti csak a paplan alatt, hogy mi is történik valójában. Amit nyomatok a weboldalaimon a célcsoportomnak (akik olyan emberek, akiknek azonnal leesik a lényeg), az egy nagyon hasznos dolog és ami a nagy poén ebben, az a hogyan.

- Hogyan?
- Ezen a látószögön (és ebbe mindenkit beleértek) mindenki első gondolata az, hogy engem kinyír ezért. Később már kiderül, hogy azért lett ilyen, mert ő tiltakozott mindig valami miatt, ami miatt változtatni kellett és ide alakult. Hogy merte-e volna valaki ide vinni rajtam kívül, szerintem nem, mert mindenkiben benne van a vallási fék rajtam kívül, aki már istennel is találkoztam 3D-ben (talán valamelyik titkosszolgálat dokumentálta, de magyaráznom kell hozzá) és hamar arra jutottam, hogy én másképp definiálom istent. Nincs arra bizonyíték, hogy létezik, ám arra sincs, hogy nem. Ez a filozófia volt az, ami a művemet minden fölé emelte, hisz mindig gondoltam arra, mi van ha isten létezik és van az ÉlményParknak isten loginja (minden dimenzióhoz külön a 42. dimenzióig), amiben isten (ha létezik) azt éli meg élményként, amit amúgy nem tehetne. Azaz egyenlő a többivel és veszít, ha elbénázza. Meg ilyesmik.

- Honnan tudod, hogy az isten volt?
- Még sosem éreztem előtte ilyesmit. Magamban egy csomó finom réteg hirtelen önálló életre kelt és olyan pózba akartak engem helyezni, amit angol filmekben láttam a rendőrrel (vagy egy nagy gengszterrel) szemben. Kívülről nézve ez csak egy találkozás volt két emberrel a padok mellett. Mert nem csak ő nézett meg a saját szemével, én is scanneltem, amivel csak tudtam. A halálkutatás egyenlő az istenkutatással. Biztos keresem én is istent, ahogy mindenki, csak én másképp.

- Meg lehet téged ölni?
- Meg, de nem túl jó ötlet. A felettes én nagy szívásnak éli meg, mert végig kell élnie egy tök felesleges és biztosan hosszú életet, hogy aztán itt találja magát újra. Mintha neked végig kellene nézned egy csomószor egy filmet, az ÉlményPark megjelenésének ők nagyon örülnek. Azóta már van felső limit és angyalcsere, mielőtt a játékos kiesik.

- Emlékszel is a halálaidra?
- Csak a jobbakra. Biztos vannak az olvasók között olyanok, akik ott voltak akkor azon a zuhanó gépen, ahol mindenkit rádumáltam zuhanás közben (persze ahol volt rá időm) egy halálkutatási kísérletre. Na ilyen érzés, amikor felbizsereg egy ilyen másik életből tovább hozott emlék.

- Mi emberként a célod?
- Jó kérdés. Az elmémmel olyan dimenziókaput szeretnék nyitni, ahol kereshetem azokat a valóságokat, amiket szívesen el is mentek a memóriámba. Egy másik dologhoz kell, amiről a gondolatolvasók miatt még én sem tudok. Ezek ismeretében biztosan nem fogok a trónon ülni sehol! Csinálja az, akinek kedve van ehhez a sok seggfejhez és rendelkezik a pecsétemmel (ami automatikusan jár annak, aki megfelel az objektív és szubjektív feltételeknek). Úgyse fognátok fel, mi az, hogy multiverzum szint. Viszont így nem jön a nagy baj és aki megvéd benneteket, az nem kér érte semmit. Fogjátok fel úgy, hogy azon szerencsések vagytok, akik ingyen kapjátok a piaci bevezetés jegyében.

- Nem durva ez egy kicsit?
- Kiderült, hogy másképp nem hinnétek el. Hisz a hitetek szerint semmi sincs ingyen és a világnak igazodnia kell a hitetekhez. Kurva nehéz itt önzetlennek lenni, mert ha túléled azokat, akik ekkor baleknak/rabszolgának néznek, akkor ki kell rá találni valamit, amit elfogad az Ég is.