2018. január 25., csütörtök

Transzkommunikáció: sors


- Szabad akarat vagy eleve elrendeltség?
- Mondom, hogy csináltam az ÉlményParkban. Vannak a holojátékok, ahol logikus hogy van döntés, hisz ha nem lenne, nem beszélhetnénk játékról, amiben sokszor van benne a verseny. A legjobb holojátékok mentett verziói a holofilmek, amik teljesen kötött szerepek a szabad akarat rendkívül hiteles illúziójával. A holoshow pedig a versenyről szól, azaz a rendelkezésre álló kereteken belül talán itt a legnagyobb a szabad akarat jelenléte. Mivel a világ tükör, lehet hogy a kérdéskör sem ilyen egyszerű. Teremtés vagy evolúció? Lehet hogy mindkettő.

- Nincs rá konkrét válaszod?
- Ha csinálsz egy turmixot málnából és csokiból, nem lehet rámondani, hogy az csak málna vagy csak csoki lenne.

- Hogy alakult ki?
- Úgy, hogy keverednek a dimenziók. A sorsod lehet, hogy meg van írva a felemelkedésed előtt, ám utána már egy másik játékban vagy. A megírt sorsod a régi világodban a tiéd, ebben viszonyt ellophatják olyan lények, akik teljesen másképp értelmezik a világot. Ennek oka, hogy a felemelkedésed előtt mindenki tudta, hogy te te vagy, utána viszont egy központi tudat határozza meg, megfigyeléseim szerint akár személyiséget is képesek lopni és ellophatják az egész életed. Egy fideszes a TV-ben el is szólta magát pár éve, hogy mi mindenki életét meg akarjuk lopni. Amikor szembesültem azzal, mi megy itt és ezek engem a szövetségesüknek kommunikálnak, emlékeztettem őket (és akik a fejük fölött vannak), hogy határozottan olyanok, mint a természetes ellenségeim (azaz a köcsög rabszolgatartók). A világok keveredése sok nem kívánt mellékhatással jár, amiken felkészült lényekkel dolgozunk. Mivel a kollektíva nem érti az 'én és te' fogalmát, a saját nézőpontjából mindenki én vagyok és magammal azt teszek, amit akarok. Ha ebbe te az egyéni tudatod szempontjából ellenvéleményt helyezel, az nála egyenlő a lázadással, így a háború elkerülhetetlen egy olyan lénnyel, akinek szemében magad leszel a gonosz. Nem könnyű munkaterep.

- Akkor a sorsa mindenkinek a saját kezében van?
- Félig. Ám a világok szétválasztásánál a szintek esetében sokat számít az, milyen minőségben teszed. Nagyon könnyű fejlett közegben erőszakkal valamit megszerezni, pláne ha maffiaszerű állapotok uralkodnak a kormányzati szinteken, mert ott az erőszak az élet szerves részévé válik, így alig jelenik meg közvetlen formában. A magyar valóságban egy értékes földterületen élő nép idegen hatalmi játszmák játékszerévé vált, amit nem néztek jó szemmel olyan szférák, akik nem mutatkoznak. Ám senki sem tudott erre jó megoldást, a hatalom váltakozott és mindenki túltolta a saját világát, ami káros hatást fejtett ki a társadalomban. Ma sem tudnak jó megoldást és ma is túl van tolva egy ilyen világ, így a bukásuk elkerülhetetlen. Egy különbség van, eddig senki sem szerzett úgy hatalmat, ahogy orbán, hogy addig rombolt, amíg a kezébe nem került és eddig senki nem volt ennyire gátlástalan és önérdekű. Az 'én' kérdése azóta is ingoványos talaj a kollektív tudatok számára, akik minden emberben igyekeznek lemásolni a kollektív rendszert, ami itt egyenlő az orwelli rémálommal. Ha lefokoznak gyaloggá és magukhoz veszik a beavatásaidat és életeddel együtt (mert mondjuk nem hódoltál be és kritikát fogalmazol meg velük szemben=élj meg ahogy tudsz az ellenszelük mellett, de legjobb ha megdöglesz), attól ők nem válnak a feladatodra alkalmassá, csak tönkre teszik a világod és a világot. Mivel az egyéni tudat ellenség, a szaktudás (ami az emberhez köthető) sem fontos, csak a hűség, amit itt meg kell fizetni, ezért lopnak annyit, hisz a cigányok hatalomfelfogásában gondolkoznak, azaz az EU-tól érkező pénzek a haveroknál kötnek ki, akik dúsgazdaggá válnak, a nép pedig elszegényedik. Ezért is nevezem hazaárulásnak, amit a fidesz művel és ugye egy általuk gyaloggá lefokozott ember attól még nem lesz gyalog rajtuk túl. Ha azon túl nem gyalog, komoly problémát is jelenthet, ami meg is történt a fejük fölött, ahogy megismerkedtek a spirituális fegyvereimmel. Ahogy lecsaptam őket, működésbe lép egy program, ami alkalmasság-képesség-kompetencia és a szabad akarat paramétereivel újraosztja ezeket az ellopott energiákat, hogy a dolgok visszaálljanak a helyes ívekre. Ha ez egy váratlan helyzet, nem biztos, hogy a sorsban rögzítve van, hacsak nem az a sorsom, hogy az ilyen helyzetekre reagáljak. Leszögezhető, hogy a sors tehát rugalmas és  a kollektív zónák felé úgy viselkedik, mint az értéktárgy, ami ellopható.

- Te a fidesz ellensége vagy?
- Ők tartanak engem annak és a világ igazodik hitükhöz. Megjegyzem vannak azért olyan hitek, amiknek szívesen felelek meg és ez az egyik ilyen. Onnantól datálható, ahogy Orbán kijelentette, aki nincs velük az ellenük van és lett is mindjárt egy csomó új ellensége, akik nem kívántak oldalak mellé állni. Most sem állnak, ám Orbán felé ellenségesek, hisz Orbán ezt hiszi és a világ számára így tükrözi vissza a hitét. A szememben egy gátlástalan ostoba cigány, aki a hatalomba törtetett és élvezi bizonyos égi erővonalak támogatását, ám épp ezt az erővonalat csaptam meg (nem is kicsit), amitől számítok némi változásra arra vigyázva, a nemzet ne sérüljön bele. Mert ez csak engem érdekel, az a cigány már eladta a magyarságot és ennek korrekciója nem lesz fájdalommentes. A fidesz véleményem szerint a történelem szemétdombjára való azért, hogy szembeszállt a magyarság lényegével, amit a cigányok (=héberek) és a zsidók nem értenek.

- Te kénytelen vagy emberek hite szerint viselkedni?
- Igen, mivel a fő szabály az, hogy amit hiszel, neked az van. Meg lehet csinálni, hogy ezt manipulálni kezded, ám itt könnyű túltolni a dolgokat és akkor könnyen kerülhetsz nehéz helyzetekbe. Az elmúlt éveimben többnyire egy gyerekes skizoid őrültet játszottam, mert ezt hitették el az emberekkel, akik hite határozta meg a stílusom. Ettől még nem váltam azzá, ám ezt csak azok látták, akiknek elég eszük és rutinjuk van a sorok mögött értésben. A gyalogság nagy előnye, ha túl nagy rangról fokoznak le, hogy olyan self made man lehet belőled, aki teljesen új dologgal is kijöhet a pályára. Ez az üzleti életet is felforgathatja, képzeljétek a spirituális világban!

- Mi az emberek felé az üzeneted?
- Kapjátok be! Sehol sem voltatok, amikor szükség lett volna rátok és meg ne merjetek a szemem előtt jelenni olyan dumával, amire ma még azt hiszitek, hogy az a nyerő. Pláne kéréssel ne, mert rajtatok fogom gyakorolni az elmével ölés tudományát. Új rendszer lép életbe, ami nem ismeri a behódolást és az összes feudális szinten lévő köcsögre sorsszerű kihatással lesz.

- Akkor aki akar valamit tőled, annak zárt ajtót mutatsz?
- Az ajtóm eddig is nyitva állt a tisztességes üzlet előtt. Ha valaki azt értette tisztességes, nem tudta mi az az üzlet. Aki meg tudta mi az az üzlet, nem tudta mi az a tisztesség. Ilyen világnak vetek véget. Nyugi, aki akar tőlem valamit, azt kapja, amit valójában érdemel. Ez már a 2.0-ás változat és az 1.0 kudarcai után nem jön automatikusan a bizalom és a szeretet. Azt letudtam azzal, hogy az alapverzió bárki számára ingyen hozzáférhető és mindenre képes vagy magad is. Nincs szükséges az én hozzájárulásom, csak ha emelt szintű szolgáltatást veszel igénybe.