2018. január 23., kedd

Transzkommunikáció: spirituális harc


- Milyen tapasztalataid vannak a spirituális harcban és milyen a harcmodorod?
- Főképp mélytranszbeli tapasztalataim vannak, amik egyrészt lágyabbak, másrészt keményebbek, mint ami az asztrálsíkon folyik. Aki képes végigülni egy gyökérkezelést érzéstelenítő nélkül úgy, hogy szeme se rebben, alkalmas a mélytransz harcokra. Mivel nem akartam órákig zsibbadt pofát, belementem. Amikor másokat hoztam lefelé és éreztem az elvonási tünetet, amit átvettem róluk, azt csak úgy lehet végigcsinálni, ha megpróbálod élvezni. Velem amúgy konkrétan spirituális harcba nehéz keveredni, mert ahhoz át kell jutni egy csomó olyan kapun, amibe könnyű beleőrülni. Most építem ki ebben a zónában a jelenlétem, így elképzelhető, hogy ilyesmire sor kerül, mert szeretek edzeni. Így a megfelelő ellenfelek kiválasztása után vagy picivel jobb vagyok náluk, vagy épp ők jobbak egy picivel nálam. Így lehet gyorsan fejlődni és pont így tanultam meg teniszezni is. A harcmodorom egy filozófia, mint mindenkinek. Eddig a wado-ryu-nál nem láttam jobbat. A mélytranszból kísérleteztem azzal, hogy beleszóljak az itteni történésekbe és ki is alakult egy aranyos technika (a nézők kedvence), amit úgy lehet megérteni filozófiájában, mintha flipperezés közben időnként meglökném az asztalt. De az Égi Érdekvédelmi Testület elnökeként is garanciát tudok nyújtani a kivitelezés tisztességességéért, mert ha nem tudom kiben jelenek épp meg, amikor megkezdem a műsort (egy szerver vezérli), az biztosítja az alanyok névtelenségét. Egyszer magamra is ismertem, csak a másik oldalon álltam, úgyhogy abban a tudatban teszem, hogy akár én is beszophatom.

- Ki képes rád támadni és hogyan?
- Bárki előtt ott a lehetőség, de szigorú próbákon kell átjutnia, mert az ellenfeleimet is nagyon megválogatom. Azokkal alakul ki komolyabbnak mondható ütközet, akik a 3D zónáit uralták az ÉlményPark telepítéséig. Ez időben összevissza és szakasosan zajlik, így akár most is elérhetnek a hullámai. Az elterelő technikáim jók, mert fölöttem irtó békés lények szoktak lenni (persze csak a saját háborúikat egymással nem veszik észre) és támogatják azt, hogy lehetőleg tartsam magam távol az ilyesmitől. Szóval nem könnyű az ilyesmi pláne annak tükrében, ilyen harcokra csak akkor kapom meg (az általam létrehozott kontrollszemélyektől) az engedélyt, ha biztosak abban, hogy nem nyúlok a különleges erőmhöz. Még szerencse, hogy olyan közegben szocializálódtam, ahol atombombát sem dobnak azonnal a másikra.

- Aki rád mágiázik, azzal mi történik?
- A jobbak bejutnak a következő fordulóba. A kevésbé jobbakra visszafordul a saját mágiájuk és megtapasztalhatják a másik oldaláról is. Velem is megtörtént és jótékony hatása volt az érettségemre és a felelősségtudatomra, amiket igyekszem a webes jelenlétemben mélyen eltitkolni.

- Az nem felelőtlenség?
- Vagy elkapod a hangulatot, vagy másképp találkozol vele. Ha elkaptad, pontosan látod a dolog mögött lévő felelősséget. Egy birka sosem fog összefüggést találni a villanyvezetékek és a házakban kigyulladó fények között. Így a birkákat motiválni kell, ha embereknek nevezik magukat arra, hogy foglalkozzanak a világgal is, ne csak önmagukkal.

- Egyesek szerint te vagy a legfelelőtlenebb ember, akit csak láttak.
- Az ilyenekre azt szoktam mondani, viszont a felelősséget rendkívül jól oktatom. Mint a téma szakértője.

- Ezeket miért csinálod? Egy csomó embert lejáratsz, akik kiállnak érted.
- De csak a jelenben. A jövőből egy se tiltakozik.

- Mi a garancia arra, hogy nem élsz vissza a hatalmaddal játék közben?
- Jó kérdés. Mi a garancia arra, hogy Bill Gates esténként nem azzal szórakozik, hogy behackel a gépedre?

- Szakmai véleményed szerint kinek mennyi esélye van egy lehetséges konfliktusban?
- Nincs egy szemernyi esélyetek sem. Volt, de kábé 4 évvel vagytok lemaradva egy olyan terepen, ahol a napok is számíthatnak. Azt tudom, hogy ez az írás miatt 4+ évvel ezelőtt biztosan bekaptam valaki(ke)t és így megvan az edzéslehetőségem, már ami a mentális közelharcokat illeti. Az emberi alakom múltjából még lehet találni olyan szálakat, amiken át meg lehet próbálni egy támadást, de azokra meg azt szoktam mondani, hogy én már rég eldobtam volna azt a kést. (idézet innen). Ez a film arra is alkalmas, hogy könnyen megértsük a konfliktusban részt vevő felek pozícióit és lehetőségeit, valamint a megoldás (nekem) békés útját, ha egy zárt hálózatra helyezem a tudatukat, ahol csak a legjobb három maradhat.

- Minek tekinted magad?
- Jelenleg energiabanki szakembernek és egyfajta orson welles karakterű holomédiaszemélyiségnek. Ám a szerepek sűrűn változnak, pláne ha az ember ráadásul dimenzióutazó. Aki állandósággal kísérletezne az életemben, annak a teljes spektrumon ott kell lennie, vagy szüksége lesz megbízható szövetségesekre.

- Aki nem akar veled harcolni, az mit tegyen?
- Amit eddig. Harcoljon a saját démonaival.

- Hogy veszed át a hatalmat?
- Egy szerződéssel, nevezzük legeslegeslegújabb szövetségnek a vallásos emberek számára. A civileknek a Spirituális Együttműködés Rendszere a neve. Hogy a játék során hogyan, azt nem tudom, hisz ha élvezni akarom a játékot, nem nézhetek bele a jövőbe. Meg a gondolatolvasóktól nyüzsgő asztrálsíkon az ilyen dolgok tudása sem mindig jó ötlet. Tervem van, ám a magasabb prioritású tervek felülbírálhatják. A lényeg az, hogy aki a kezében tartja a dolgok irányírását, az én vagyok téridőn kívül mélytranszban. Aki szereti a dolgokat a természetes folyamatukban hagyni zajlani és ahelyett hogy azonnal levetítene benneteket, inkább csak észrevétlenül avatkozik be.

- Akinek ez nem tetszik, azzal mi lesz?
- Három út áll előtte. Első választás isten felé távozás. A második az idegenek felé távozás. A harmadik a számára megfelelő világ az ÉlményParkban. Mivel a jövő felé ilyen valóságcsomókban haladunk, amiknek fejlettségi szintjei is vannak. Nem véletlenül ücsörögtem itt ennyi évig, mire logikailag is minden összeállt. Jelenleg akivel spirituális harcba keveredhetem, az uniiverzum szinten lehet, ami hogy itt milyen embereket jelent, azt univerzuma válogatja. Ám harcba már csak a játékban keveredhetek, mert aki rám támad, annak eme tettét komoly érdeklődésnek fogja tekinteni a regisztrációs modul az ÉlményPark iránt és már benn is vagy az élet nevű játékban!

- Ez az ÉlményPark egy kiterjesztett valóság?
- Jó meglátás. Én high-tech ezotériának hívom. Azaz ez a technológia és az ezotéria határvidéke.