2018. január 31., szerda

Transzkommunikáció: tudatrendezés


- Hogyan kell ezt érteni?
- Ilyet eddig még sikerrel soha senki nem csinált. De nem ez az első ilyen, amivel találkoztam. Van egy technikám, ami mindenhol működik és azt használom hozzá. Ha azt kérdezed, értek-e a tudatrendezéshez, azt mondanám, hogy nem. Ahhoz értek, hogy ezt a technikát mindenhol alkalmazzam. A tudatrendezés azonban nem az a terület, ahol csatangolnának a szuperhősök és amíg csinálod, egyáltalán nem menő.

- Miért nem?
- Mert senki sem fog érteni. Ha valaki megvizsgálja azt, amit a 2012-es netes tevékenységem jellemez a legjobban, azt fogja vélelmezni, hogy ezt egy csomó ember rakta össze. Bizonyos értelemben igaza is lesz, ám biztosan nem úgy, ahogy elsőre gondolná. Mivel beláttam, hogy emberi ésszel nehéz lesz ezt átlátni és azt is, ha ilyet soha senki nem csinált sikerrel, akkor nem sokat érnek a segítők. Az informatikai gondolkodás azonban magában foglalja a megoldást úgy, hogy a vezetősugár mellett helyben is gondolkozni kell hozzá. A helyben gondolkodás itt most kimerül abban, hogyan tartsam meg a szalonképességet egy olyan tudatszinten kalandozva, amit azonnal őrültnek titulál a nagyközönség. Mert kevesen is vannak közben ébren. Ha ezt Tibetben csinálnám, ott feküdnék egy szőnyegen egy sarokban és mindenki reménykedne abban, hogy egyszer majd felébredek. Ám egy európai nagyváros közepén ki kellett hozzá fejleszteni egy ébertransz technikát, amiben hozom egy átlagember viselkedését 3D-ben. Ha ebben az állapotban azt mondom transzkommunikáció, az valósidejű betekintést enged más világok működésébe. Mivel az egészet egy emberi elme úgysem lenne képes kezelni, mindenki csak részeket fog belőle a magáénak érezni és már tessék, történt egy olyan tudatrendezés, ami hatással van azokra a rétegekre, amiket szerintem ti síkoknak neveztek.

- Hogyan történik ez a tudatrendezés és miről ismerni rá?
- Akkor a legjobb, ha képes vagy a jelenben olyan dolgokra a belső sugallatodra hallgatva, ami akkor nagy baromságnak tűnik mindenki más szemében, aki csak a jelenben lát. Ám a jövő téged fog igazolni, hisz egyszer sikerül megértened, hogy minden belőled indul ki és amikor erre rájössz, az eredmény azonnal mutatkozik. Amúgy nem tudom hogyan zajlik, hisz veletek csinálom és azok lesznek a szakértői, akik először kapcsolnak, hogy itt a lehetőség a felfedezésre. Én csak használok egy technikát egy olyan terepen, amire eddig senki sem merészkedett, a téma szakértői azonban még lehet nem is tudják, hogy most róluk beszélek.

- Szakmailag milyen nehézségű?
- A szakma számára értelmezhetetlen. Én sem merném megpróbálni megérteni, ezért telepítettem magamnak azt a vezetősugarat, amit mondanám, hogy bután követek, de pont itt a különbség, hogy nem egészen. A vezetősugár pedig az ideális jövőből vetít, amit nehezen viselnek azok, akik az energiáimra építkeznek. Így a kérdésnek csak úgy van értelme, ha az ember felkészül arra, mintha a világ esküdne össze ellene. Szakmailag milyen erősségű innen elmenni odáig, hogy a szél a hátunk mögött legyen, amikor pisilünk?

- Miért kell ehhez ilyen hatalom?
- Különben senki nem csinálna semmit és minden jó úgy, hogy van. De a pofája senkinek be se állna az állandó panaszkodástól.
- Szakmailag mire kell ekkora hatalom?
- Próbáld meg ezeket alulról megkérni bármire.

- A tudatrendezéstől hogyan következik be változás?
- Mivel technikailag már nem egy őrült fogja vetíteni a világot, a háttérsugárzás eleve megváltozik. Őrült alatt most a ráció nélküli vetítést értem, ami képes/kénytelen ezt a valóságot is kezelni. Az ÉlményPark elkülönít és határt képez. Azaz a ráció felől úgy végzi el a racionális világ vetítését, hogy nem avatkozik be a másik agyfélteke dolgaiba és viszont. Ahol erre jótékony hatásban képesek, azok népesítik be a két világ határán lévő zónát, ami szintén képes a 3D fizikai vetítésre. Azaz a szellemi világ lényei felől a Realitás Szimulációba kerülnek, ami biztonságos formában mutatja meg nekik a valóságot. Ezeket én holofilmeknek hívom, amiben egy fingás sincs véletlenül, ám rendkívül hiteles a szabad akarat illúziója. Akik felemelkednek, azaz a fizikai világból jönnek, azok a Földi Menny világaiba kerülnek, amiket én holojátékoknak nevezek. A holoshow világaiban ezek a lények akár össze is találkozhatnak, eddig egy nagy káosz volt az egész. Ami a másik agyféltekén az is marad és nem teszi tönkre a rendszert, amire ez a civilizáció épül. A lényeg az, mindenki olyan világba kerül, ami számára ideális és a technikailag hogyan már egy másik történet.