2018. január 23., kedd

Transzkommunikáció: a világ helyreállítása


- Kiben látod az ellenséget?
- Senkiben. Ilyen a magasabb látószög. Ezen a magasabb látószögön pedig egy rakás önmagát sztároló és okosnak gondoló ember akar okosabb lenni nálam és mivel nem érti a helyzetet, az az érdeke, hogy ellenséget kreáljon, mert csak így tudja biztosítani a befolyását az eseményekre. Hogy ő az egyetlen, aki képes megvédeni az embereket tőle(m). Az más kérdés, hogy eszem ágában sincs bántani őket, de ez nem fontos tényező ebben a játszmában. A tükör nagy problémája közül az egyik, hogy ha ellenséget látnak bennem, akkor nekem (számára) azzá is kell válnom, hogy a világ visszatükrözhesse a hitét. Ezért is alakult ki ez a két igazság, mert az egyikben ellenség vagyok, a másikban meg nem is tudok róla, hisz kisebb dolgom is nagyobb annál, hogy ezzel leálljak szórakozni. Pontosabb úgy, le is álltam szórakozni és kiderült, hogy van tehetségem hozzá.

- Miért nem követtél el semmit és mi volt az, amit elismertél?
- Ha egy birkanyáj az én kézjeleimet követi, mindent ők hajtanak végre. Még a gondolataik is maguktól származnak, hisz szóbeli parancsot nem tudnak felmutatni. Én elismertem, hogy itt minden az én művem még akkor, amikor ez nagy bűnnek számított. Ám mivel nem tudtam (akkor még) bizonyítani, bekerültem az őrültnek nyilvánítottak közé.

- Miért nem akarod magadra venni a világ ura szerepet?
- Magamra vettem és egy program intézi. Komolyan mondom, hogy semmi kedvem embernek öltözött állatokkal sem vitázni, sem parádézni.

- Ha mégis erre kerülne sor, mit tennél?
- Bazmegolnék egyet, hogy nem lehetek teniszedző és rákattannék a feladatra. Arra törekednék, hogy a létező legrövidebb idő alatt végezzek minőségi munkát, hogy minél hamarabb visszatérhessek azokhoz a meditációkhoz, amik azért szakadtak félbe, hogy rendbe tegyem magam körül a világot, mert egyre távolodunk attól, hogy azt lássam, ezt más megteszi.

- Mit jelent az, hogy a létező legrövidebb idő alatt?
- A fejemben megfogalmazódott forgatókönyv esetén a római jogi értelemben vett dictator szerepét venném magamra a spirituális képességeim felhasználásával. Gyorsan végeznék egy csomó emberrel és kidolgoznám azt a fejlettebb demokráciamodellt, amiben nincsenek pártok. Visszaállítanám a demokráciát és visszahúznék mélytranszba.

- Mi lenne a cél?
- Hogy ez a világ képes legyen az isteni szinten rezegni.

- Mi kell ehhez?
- Első lépésben a nem odavaló elemek eltávolítása. Lehet, hogy már ez önmagában elég hozzá.

- Ezek a téged ellenségnek tekintő emberek mire számíthatnak?
- A maguk szemszögéből semmire. Észre sem veszik a tudati utazást és reggel ugyanúgy ébrednek az ágyukban egy olyan világban, ami ideálisabb számukra. Rám is ugyanez vonatkozik és aki vádolni akar, egy olyan kínai büfést vádolna, aki a saját kajáját eszi.

- Mit jelent az, hogy magad körül a világot?
- Tudod milyen ellenszélben 15 évig bevétel nélkül meditálni? De ha már eddig lejövök, nem állok meg itt és ha már itt vagyok, precízen végigcsinálom. Az erőt az adja hozzá, ahogy velem szemben viselkedtek ezek a gazemberek, akik ma hófehér imidzsben tetszelegnek.

- Kik ezek?
- A fegyvereim automata célfelismerő rendszerrel rendelkeznek, amiket paraméterek határoznak meg. Azaz nem tudom. Ha tudom, biztosan egy játékban vagyok, ahol konkrét dolgok szerepelnek.

- Nem érzel semmit azok iránt az emberek iránt, akikkel végezni fogsz?
- Azért végzek velük gyorsan, hogy ne szenvedjenek, ahogy a lovakat is ezért lövik le. Van egy Viktor Apó nevű forgatókönyvem, ami megmutatja egészen konkrétan, mire gondolok. De a kérdésedre válaszolva pont ezért emelkedem a gépi világba a végrehajtására, hisz egy fejlett érző lény nem lenne erre képes csak akkor, ha tudja mi a tét és bevállalja. A gépi világ itt olyan, mint egy érzéstelenítő, mielőtt belekezdünk a műtétbe.

- Gyógyítani nem akarsz a képességeiddel?
- Pont azt teszem. Ha meg azokra a képességeimre gondolsz, eddig ez ellen volt a legnagyobb tiltakozás. Hogy távol tartsam magam ettől a sok fontos és tökéletes embertől, akik ebben a szellemsebész szakmában tevékenykednek, megalapítottam a plasztikai szellemsebészetet, ahova azért nem tódulnak a betegek, mert én ezt nem pénzért csinálom. Lefordítva nem kapható akárki számára akármi. Mivel itt a betegnek is tevékenyen részt kell vennie a holo-átírásos gyógyításban, ettől visszarettennek azok, akik megszokták, hogy elég csak a pénzt virítani és ne fájjon. Itt sok kaland, izgalom, szenvedés és fájdalom vár az emberre, ám mivel így kiérdemli a gyógyítást, nem követek el olyan bűnt, amibe itt sokan estek.

- Ebből kívánod rendezni az anyagi helyzeted, ami az elmúlt 15 év alatt keletkezett?
- Nem. Csak felkészültem rá, mi történjen, ha nem érkezik be a bérleti díj időben. Utána a gyógyításból a pénz már kivehető. Addig az értéke úgy van meghatározva, hogy az árnak csak egy részét képezi a pénz, ami akár lehet 1 dollár is egy milliárdosnak, ha azokat a dolgokat megcsinálja, ami pénzben meghatározhatatlan. Mondjuk megbocsátani a szüleinek/gyerekének. Tudom, hogy nem kényelmes, ám az alternatíva ismeretében igen nagylelkű.

- Milyen képességekről beszélsz, amire csak utaltál?
- Asimov Alapítvány trilógiájában jelent meg egy Öszvér nevű alak. Ebbe az irányba érdemes gondolkozni, de mire odaérek ezt meg lehet szorozni kábé hárommal. Ez ellen nincs varázserő.

- Akkor te egy uralkodásra lusta, de tisztességes világot csináló spirituális mutáns vagy?
- Hogy mutáns-e azt nem tudom, mert mindent magam fejlesztettem ki a nulláról. Nem mondanám magam uralkodásra lustának, mert megcsinálom ha kell. Uralkodni csak fejletlen lényeken lehet, az viszont rendkívül unalmas. Fejlett lényeken meg nem kell uralkodni. Ilyen egyszerű.