2018. február 13., kedd

ÉlményPark kérdések és válaszok

Transzkommunikáció


- Mi ez az ÉlményPark?
- Így neveztem el a fizikai síkot. De ennél azért jóval több. Kiderült, hogy nagyon jó vagyok abban, hogy más által reménytelennek tartott dolgokat könnyen elmagyarázzak. Azért lett ez a neve, mert ezen érti nagyjából mindenki azt, ami valójában.

- Hogyan kapcsolódik ez a vallásokhoz?
- Támogat minden hülyeséget, ugyanis sok szintű játékpályarendszer van benne, amiben az elemek szabadon hisznek és manipulálnak. Persze nem mindenhol, mert vannak olyan ügyfelek, akik világába nem enged betekintést. Maga az ÉlményPark egy keretrendszer, mint a windows, nem alkalmas arra, hogy vallási célpont legyen, mert nem lehet vele visszaélni. Aki megpróbálja, annak beégés a vége, ami viszont akár sok nézőt is vonzhat.

- Te a vallásokat hülyeségnek tartod?
- Azokat nem, csak a prófétáit. Akik igyekeznek az általuk kapott információkat megfelelően beszéddé alakítani, amit megértenek az emberek is. Ezek az emberek azután elkezdenek értelmezni, ami nagyon nem jó öltet és itt is kezdődnek a bajok. Maguk a vallások akkor ütnének a legjobban, ha átalakulnának világnézeti filozófiává és akkor derülne ki, mit is érnek valójában. Megszűnne a könyörgés, térdepelés, padlózás. Itt jegyezném meg, hogy amikor a TV távkapcsolójával szörfölök, időnként beleszaladok érdekességekbe. Egy edző a Super Bowl után elmondta, hogy Jézus Krisztusnak köszönheti a győzelmet, ami nagy derültséget is okozott segítői berkekben. Erre inkább egy show az, amit érdemes felhúzni, mint nekiállni büntetgetni.

- Van az ÉlményParkban bűn?
- Persze. Nagyon fejlett ítélkezési rendszere is van azok számára, akiknek ilyen világképük van.

- Honnan  tudom, hogy benne vagyok?
- Akkor a legjobb, ha nem tudod és a fejlesztőcsapat sikerét is jelzi. Amúgy vannak jelei, amiket csak azok vesznek észre, akik ebben tehetségesek.

- Kik a fejlesztőcsapat?
- Sok félreértésre adok most okot, ha elmondom. Ti. De ez logikus is, hisz egyedül mindenre nincs kapacitásom, így azt elsősorban a szervezőmunkára koncentráltam.

- Most komolyan, miért nem kezdesz végre úgy viselkedni, hogy komolyan vehessenek?
- Nem akarom olyan emberek előtt a komoly ember látszatát kelteni, akik anélkül nem állnának velem szóba.

- Hogyan fejlesztünk?
- A gondolataitokkal. Megkapjátok a melót és amíg ez pörög a fejetekben, meg is oldjátok.

- Hogyan kerülünk ilyen helyzetbe?
- A hitetekkel. Én csak kiaknázom egy nagyobb jó érdekében.

- Miért nem mutatod meg hatalmadat?
- Mert nem érdekem. Ha érdekemmé válik, nagyon nagy bajban lesztek. Amúgy megmutattam, de senki se veszi észre. Kicsit olyanok vagytok, mint azok, akik egy problémával kerestek meg. Ha leszállnak ufókként, nagy rémületet okoznak. Ha leszületnek emberként vagy levetítik magukat így, senki sem hiszi el, hogy ők ufók, ráadásul a saját emberi alakjaik sem. A múltkor volt itt egy kis társaság és az egyik srác kifejtette tudományos világnézetét. Szóltak fönn, hogy ő egy nagyon magas rangú lény amúgy és amiket mond, azokért ő végezné ki azokat, akik ilyeneket mondanának neki eretnekségért. Nem szeretem a zsarolás szót használni, mert ebbe is véletlenül kerültem és inkább törekszem az élmény megérttetésére, amire ez a fura helyzet lehetőséget teremt.

- Mit nem veszünk észre?
- A jó spirituális katonai műveletek jellemzője az, ha nem vesznek észre. Oktatási jelleggel azért időnként felfedem magam egy-egy pillanatra és ez olyan, mint egy szakmai casting, ki mit reagál rá(m).

- Mondasz egy tipikus katonai akciót?
- Civilizációja válogatja, hol mi jön be a legjobban és ide beleértem az ufókat is, mert odahaza a bolygóikon is képes vagyok ilyenekre. A fölöttem lévő segítőik azért hagyják, mert belelátnak a célokba és a szellemiségbe. Tipikus katonai akció például a karaktergyilkosság pro, ami nekem csak pár másodperc, de az alanynak biztosan vége bizonyos körökben.

- Megszállod őket?
- De csak pár pillanatra. Amitől itt a legjobban félnek, azt logikai alapon is cáfolni tudom. De előtte kérdezem, mi olyan kurva érdekes bennetek, amiért ki kellene jönnöm egy csomó folyamatból csak azért, hogy rólad minél többet megtudjak? Így a megjelenéseim részemről személytelenek és az abszolút rögtönzés technikát használom, amire szerintem csak kevesen képesek. Az igazság oldalán én is bekaphatom így, hisz így magamat sem tudom s volt is rá példa, hogy ráismertem magamra.

- Hogyan fejlesztetted az ÉlményParkot?
- Jó kérdés! Technikailag precíz álmodással.

- De ehhez kellett egy angyal is!
- Én meg mindenhol azt hallottam eddig, hogy "de ehhez kellett egy ember is". Örülök, hogy szintet léptünk.

- Azt akarod mondani, hogy...
- Azt.

- Akkor hol a mi világunk?
- Eggyel följebb. Welcome to ÉlményPark!