2018. február 1., csütörtök

ÉlményPark vetítés


Mindent elmond a pályán szereplők etikai és szakmai szintjéről az, hogy olyan helyzetbe lavírozták magukat, amiben csak egy dolog mentheti meg őket és ez az ÉlményPark. Ennek ellenére még mindig meg akarnak ölni. Elmondom mi lesz, ha sikerül. Eltűnik az az ember, aki rendelkezik a kiúthoz szükséges értelmi- és képességhalmazzal. Ekkor két dolog történhet:

1. Eltűnik az ÉlményPark és ott találják magukat abban az isteni vetítésben, ami nélküle lenne. Előre szólok, hogy ez nagyon nem fog tetszeni. Sem neki, sem azoknak, akik ezt választják.
2. Eltűnik az isteni vetítés és benn találják magukat az ÉlményParkban, ahol nem fognak rájönni, hogy eltűnt az isteni vetítés. Elkezdődnek a kalandok és nem lesz ott az az ember, aki segíthetne.

Utánanéztem annak is most, hogy közelebb jöttem, hogy az emberi alakjaim milyen helyzetekben és állapotban vannak a különféle valóságokban. Erre rá is engedtem egy analízis programot, mert csalóka az, hogy mondjuk bottal járok egy balesetben megsérült lában miatt az egyikben és fogak nélkül ücsörgök egy másikban, mert ez lehet galád dolog és lehet valakik részéről hatalmas teljesítmény is.  Azaz akinek esze van és némi rutinja, nem fog semmire sem azonnal reagálni, mert az indulat temperamentumos dolog, ám ész nélkül csak magadat rombolod és egyre hevesebben. Az ÉlményPark vetítés nagy előnye, hogy akkor is megadja az ésszel élés illúzióját, ha kikapcsolják a rációd. Azon az állásponton vagyok, később is ráérek eldönteni, mennyire haragszom és kire, ha már rendelkezem a kérdés eldöntéséhez szükséges látószöggel.

Ezt kurva sokan félreértették és hallom, az a hír járja, hogy ide nyugodtan lehet jönni, mert itt nincs veszély. Nos erre nem vennék mérget és ha eljutottam oda, hogy a megfelelő látószögön vagyok, akkor ez a legutolsó hely, ahol ezek a figurák lenni szeretnének. Azért ilyen hülyék, mert nem ismerik az időt. Előre szólok, sok segítőtök is ilyen és amikor a legutolsó időrésben (ezek lehetnek évek is) pályára állítottak benneteket, majd a következőben egy teljesen más világ tárul a szemük elé, ide járnak tanácsért. Olyan sok ilyen jellegű probléma van és olyan sokan járnának ide, hogy egyetlen értelmes megoldás volt. Átvenni a világ fölött a hatalmat és elindítani egy olyan tudatrendezést, ami öngerjesztő folyamatokból áll, így lényegében egy gigantikus öngyógyítást hajtunk végre. Most elsősorban a mentális területről beszélek, ami meghatározza a fizikait is.

Nem titkolom, ha ezek a figurák ilyen tömegben kerültek a közvetlen lőtávomba, az első gondolatom, azaz az indulat, amiről beszélek arra sarkallt volna, hogy azonnal végezzek velük. De aztán üzleti érdekemmé vált az életben maradásuk. Mert annál, hogy kinyírom őket, tudok sokkal jobbat is. Ami miatt nálam van ez a hatalom az, hogy mihez kezdek vele. Az illetők felvételt nyertek az ÉlményPark oktatási intézményeibe, ahol garantált a kiváló és minőségi tanulás a csak megtapasztalásban hívő lényeknek. Akik miután (sajnos ez csak 3D-ben érthető igazán) innen kikerülnek, érettségükkel és viselkedésükkel emelni fogják az ÉlményPark fényét odakinn, ahol hatalmas piac vár a meghódítására.