2018. február 12., hétfő

Emberek és az önérzet


Mennyiszer hallom, hogy engedjem szabadjára az érzelmeimet, mert ettől leszek ember(i). Ám az ilyen jó szövegek forrásai mindig olyan láthatatlan csatornák végén ücsörögnek, akik aztán azonnal vissza is élnek ezzel. Ugyanis ha hallgatsz a Szívedre, könnyen lehet, hogy a szíved megszállói hangját hallod. El is neveztem a folyamatot elcigányosodásnak, amit az ezoterikus közösségekben egészen másképp hívnak.

A saját szíved hangja alig hallható. Ám mindig vannak páran, akik rájönnek, hogyan hallják meg. Úgy lehetne a helyzetet elképzelni, mintha szólna egy számodra kellemes zene, de aztán a rossz irányba történő tudati emelkedésed miatt hirtelen olyan sok cigány angyal segítő vesz körbe, akinek bizony le is vetülnek az emberi alakjai és olyan zenebonát csapnak, amitől nem hallod önmagad. Ez 3D-ben nehezen érthető, mert a nézőpontod szerint ez mindig is így volt. A gond az, hogy amikor ezeknek a jóságos lényeknek az emberi alakjai idevetülnek, találkoznak a szabadsággal és még jónéhány dologgal, amire egyáltalán nincsenek (jól) felkészítve. Mindenki bömbölteti a magnóját.

Csak akkor tudjátok elképzelni, hogyan is néz ki egy ilyen mentális csata, ha tényleg képesek vagytok megérteni ezt a holo-videojáték elméletet, mert akkor bele tudjátok képzelni magatok a segítők helyébe. Az én helyzetem elég morbid, mert nekem eszem ágában sem volt ilyesmikkel foglalkozni, ám azt is látom, hogy nélkülem mi lenne. Ha itt hagynám ezt a kócerájt, egy olyan világ alakulna ki, amiben azonnal eltapossák a gondolkodó embert és egyfajta égi világ jönne létre, amit én egyfajta észak-koreai-szaúdi mixként tudnék jellemezni. Ez a világ épül (?) Magyarországon is, ahol egyesek szerint a bolygó szívcsakrája van, tehát óhatatlan, hogy itt megjelennek. Nézzük, kik jelentek meg. Megjelentek ugye a magyarok, akik egy régi világ utolsó lépéseként jelentek meg a Kárpát medencében. Ebben a régi világban a föld nem volt tulajdon, ezért nehezen érthető mai szemmel nézve. Olyan volt, mint régen az indiánoknál, hogy népek éltek és vándoroltak.

Az európai civilizáció kollektív amnézia előtti időszakáról annyit tudok, amiket mindenféle könyvekből olvastam és ezeket az apró részeket bizonyos összefüggéseibe helyeztem. Mi annyit tudunk, hogy volt a görög és a római civilizáció, akik elhozták nekünk a tudást. A görögökről azt olvastam, hogy ők az atlantiszi ger-beri törzs, akik amikor Atlantiszon kitört az éhínség és tömegesen fosztották ki az európaiakat, akik akkor ott éltek, ők egyenesen lejöttek oda, ahol most is élnek. A civilizációjuk fel sem ért Atlantiszhoz, azonban a magjait hordozta. A rómaiaknál tényleg úgy volt, hogy a két kisgyerek egy anyafarkas tején élt, mivel akkoriban gyerekhadak dúlták a vidékeket arrafelé, a hunoknak kellett rendet tenniük (mint ma az amerikai hadsereg). Az etruszk leleteket el lehet olvasni magyarul. A magyar volt az akkori világ angol nyelve, globális szinten beszélték mindenfelé. Mi azonban mindent elfelejtettünk erről és amit tudunk az, hogy a Nyugat kezdte a bolygón a civilizációt és a magyar egy primitív nomád pásztornép volt. Mi meg elhittük, amit mondtak nekünk. Mondják ezt azok, akik ugyanúgy rendelkeznek némi (magyar) maggal, amit mélyen el is szeretnének titkolni. Ha megértjük a románok reagálását Erdély kérdésében, nem leszünk messze ennek megértésétől sem.

A nemzeti érzelmeket könnyűszerrel manipulálni tudják olyanok, akik nem rendelkeznek ilyennel és ezek ma a (kazár) zsidók, akik kétfelé szakadtak. Az egyik maradt a régi világ elveinél, őket nevezzük kommunista (orthodox) zsidóknak. A másik pedig felvette a kapitalizmus tempóját. Ez utóbbi esetében az az érdekes, ha ők kazárok és csak vallásukban zsidók, ám nem gyakorolják azt, akkor mennyire lehet őket zsidóknak nevezni, márpedig őket a világ azoknak tartja. Mivel ők már elfelejtették kazárságukat és nem rendelkeznek nemzettudattal, pont azok az emberek lesznek, akik képesek ezeket kívülről látni, azaz manipulálni. Elég egy nemzeti sérelem és kiröhögnek. Úgy röhögnek ki, hogy te erre begerjedsz és már észrevétlenül benn is vannak, hisz te nem fogod őket a téma iránt semlegességük miatt kiszúrni. Ez nem csak a zsidókkal és cigányokkal zajlik egy olyan láthatatlan terepen, ahol ők (látszólag) sokkal jobban otthon vannak, hanem mindenki ezt teszi. Azaz a gyakorlatban képesek átvenni fölötted bizonyos szintű irányítást, hogy te az akaratuk szerint cselekedj. Ilyen-olyan, de főképp érzelmi manipulációval. A szívmegszállás egyértelmű jele, hogy valakit megsajnálsz. Hogy valakit megsajnálsz, az egy nagyon pozitív emberi vonás, amit viszont megvetnek azok, akik a.) túltolták a kapitalizmust b.) a régi világ nevében szentesítenek mindent a célért.

Az egyes emberek szintjén elég egy pici sérelem, amire begerjedsz ahhoz, hogy mások (azaz másik egyes emberek) befolyása alá kerülj, ha azok tudják a hogyant. Azaz van olyan mágikus technikájuk, ami tanulható, azaz törvényszerűségek alakíthatók ki rá. Te, a büszke ember milyen érzéseket érzel, amikor nyíltan kijelentem, hogy akár én is könnyűszerrel irányíthatnálak? A sors fura fintora, hogy szándékosan nem teszem, hogy egy nagyon értékes megfigyelés eredményének birtokában legyek. Felvetődik a kérdés, vajon nem váltam-e olyanná, mint azok, akikkel szemben fellépek? De igen és ennek nem az az igazi oka, amit eddig mindenki hitt, hogy a befolyásuk alá kerültem, hanem valami más. Tudjátok mi volt Hunyadi taktikája a török ellen, amivel sorra verte őket? Átvette a harcmodorukat és jobban csinálta náluk.

Erre nem mindenki kompetens, alkalmas és képes. Biztos jó ötletnek tűnik elsőre, de azon az állásponton vagyok, ide nem a tömeg kell, akiket valami kábító dumával bevonzok, hanem a minőség, aki tudja is, mire vállalkozik. Mert ezen a frontvonalon semmit sem ér az önérzetes mester ember, ő az a típus, akit akció közben irigységgel mondjuk a többiek ellen lehet fordítani. Ide olyan emberek jók csak, akik képesek géppé válni. Ha géppé válsz, az ugye ellentétes az emberiesség elveivel, ha viszont nem teszed, játékszer maradsz azok kezében, akik nem éreznek irántad többet, mint te a szardíniarajok iránt. A géppé váláshoz azonban nagyon, de nagyon okosnak kell lenni, hogy megmaradj embernek, hisz a kifagyott szívedet intelligenciával kell pótolni.

Jómagam nem veszem (különleges alakulat szintjén) komolyan azokat, akik ezekkel rendelkeznek, ám nem is zárom el az ajtót a fehér hollók elől:
- a tét ismeretében nem fontos dolgok túlzott fontossága, amivel őket zsarolni/blokkolni lehet
- gyerekes szülők, akiket ha megzsarolnak a gyerekeikkel, bármire képesek lehetnek
- olyan emberek, akik a pénzben a hatalmat látják (és bármikor ellened fordulhatnak)
- akiknek olyan veszítenivalójuk van, amiért bármire képesek
- akik nem értik az Egyenlőséget

Kurvára nincs kedvem ahhoz, hogy embereknek én mondjak meg mindent. Csak olyan környezetben van értelme focizni, ahol jó játékosok vesznek körbe. Mert a next stage, amire most kaptatok egy rálátást már egy olyan világ, amire ugyanúgy nem vagytok felkészülve, ha nekem kell mindent mondani. Ha egy mester megsértődik, az nem mester, csak valaki, aki felkötött magára egy fekete övet és úgy néz ki. Ám sokáig én is ilyen figura voltam, de azt az értékes időt, amíg mindenki mesternek hitt arra fordítottam, hogy azzá is váljak. Hogy az az ember, aki hatalmát másoktól kapta (hogy aztán adjon érte valamit), mennyire tekinthető mesternek, azt majd eldönti egy olyan csata, amiben egyértelműen kiderül.

Ez a láthatatlan háború a fejlett ember túléléséről szól és látszólag nincs sok esélyünk.

Mások azt mondanák, amit hallani akarsz, hogy csatlakozz az ő álmaik alá. Én fájdalmakról, nélkülözésről is beszélek és olyan emberek érdekelnek, akik saját álmai hasonlóak az enyémhez. Az az 1000 emberből egy viszont sokkal többet ér, mint ezer ember.

Aki arra gyanakszik, hogy manipulálom, jó helyen gyanakszik azzal a kitétellel, hogy manipulációt nem csak rossz dolgokra lehet használni és nem csak önös érdekből. Aki ennél többet is megérzett, az most egy nagyon értékeset tanulhatott.


mester: képességeiben és személyiségében alkalmas személy