2018. február 6., kedd

Társas érintkezés admin szinten


Az egyik legnagyobb probléma volt, hogy ki mit ért isteni szint alatt. Általában ha gyógyításról van szó, olyan érzésem van, mintha egyfajta spirituális Dr. House lennék, akihez azok az esetek kerülnek, amiket a hivatalos csatornákon reménytelennek tartanak. A kollektív tudatok amikor bekerülnek az egyéni tudatok világába, abba a hibába esnek, hogy felborul az addigi rend és az egyéni tudatok felől nem épp a legideálisabb alakok kerülnek hatalomba. Ez aztán amolyan dimenzionális skizofréniába ejti a kollektív tudatot, aki a saját csapdájába esik és csak úgy lehetett eddig ebből kijönni, ha sikerül önmagát újrarendeznie. Nekem sikerült, ám ennek az az egyetlen hátulütője, ha olyat tudsz, amit más nem, hogy ezeket aztán neked kell csinálni és sokszor lennél szívesebben máshol.

A gyakorlatban amikor bekerülök egy ilyen hálózatba, az én kérdését félreértő olyan fejletlenebb önálló életre kelő tudattöredékekkel kerülök érdekellentétbe, akik birtokolják a hatalom jelentős területeit. Mivel a fejletlenebb a megfélemlítéssel hamar kerül a fejlettebb részek fölé, ahol aztán azt képzeli, mindenki más hülye, ha ilyen könnyű őket lenyomni. Amikor fejletlenebb vetíti a mintát, az sokszor a kollektíva halálát (vagy nagyon komoly minőségvesztést=visszafejlődést) jelenti. Az én érdekem, hogy a Minőség vetítsen mindenhol, ami azt jelenti, hogy az érdekem megegyezik azzal, amit sokan gyógyításként értelmeznek és így is lettem gyógyító. Ugyanazt teszem, amit a tudatrendezés esetén, hogy nem értek hozzá, ám amihez értek, az egy technika, aminek mindegy, melyik területen fejti ki hatását.

Amiről eredetileg akartam írni, csak kellett hozzá ez a bevezető. Megint volt alkalmam nagyobb társaságban ülni, ami az én nézőpontomból (velem együtt) 4 embert jelentett. Ha tükör vagy, elég nehéz 3 embert egyszerre tükrözni és ilyenkor a megfigyeléseim szerint két dolog következik be. A hatalom közvetlen formája iránt érdeklődő emberek megpróbálják a főnököt játszani, akik meg nem, azok elcsendesednek. Ám mivel a fejletlenebb minta mind a négyre hat, mindenki másképp értelmezi a közvetlen hatalom kérdését. A megoldás a közép lenne, ami pontosan megegyezik az egyenlőségen alapuló kapcsolatnak, ám ezt csak a tapasztalt/fejlett lények képesek a gyakorlatban is megvalósítani. A fejletlenebb lények a szabadság légkörében azonnal elnyomókká válnak és kihasználják (az általuk nem értett) szabadságot, hogy azonnal eltöröljék. Logikus, hogy mások ne jussanak ennek a könnyű hatalomnak a közelébe. A tükör kinn a politikában.

Amikor az egyikünk elkezdett dominálni (hiú ábránd lenne nem azt feltételezni, hogy ez egy régóta tervezett akció lehetett a mit sem sejtő srácok mögötti mágikus erők részéről), megfigyelési adatok alapján amolyan hullámokban érkezett rám az elméje felől az elnyomó szándék. Ekkor kétirányú beszélgetésbe kezdtem vele és olyasmi történt, amit többször is megfigyeltem társaságban, hogy lekapcsolnak. Így neveztem el a jelenséget. Amikor a témám olyan látószöget feltételez, amivel én rendelkezem, de ő nem, akkor lekapcsolnak az emberek és nem alakul ki beszélgetés. Ilyesmit amúgy csak olyannak érdemes csinálnia, akinek egója túllépett a kakaskodásokon, mert akinek nem, az nem a megoldásban játszik szerepet, hanem a problémáéban. Azaz ha hirtelen azt érzed, hogy abszolút súlytalanná válsz a társaságban, akkor nem hisztizel, hanem minél több adatot gyűjtesz be, hogy aztán értelmezhesd és rájöhess a probléma nyitjára.

A probléma a következő. Normál esetben egy egyenlőségen alapuló beszélgetés lenne a mindenki számára ideális. Itt az is maradt, mert a benne szereplők mindegyike rendelkezett azzal az intellektuális szinttel. Ha én egy olyan témát vetek fel, amit könnyedén meg is tudnék érttetni a többiekkel igen rövid idő alatt, az olyan spirituális változást idézne elő a másikban, amire lehet vagy nem képes, vagy fél tőle. A mögöttes erők, amikor érzik, miről akarok beszélni úgy védekeznek, hogy az illető lekapcsol. Azaz vagy engem figyelmen kívül hagyva elkezd teljesen másról témát kezdeményezni a többieknél, vagy velem. Közbevág és másról beszél. Ilyenkor a témát tovább ne erőltessük. Ha azt tesszük, lehet beléptünk egy játékba azokkal, akik arctalanul/névtelenül megjelentek a másik emberben. Ezek ritkán emberek, ám embereken át történik, tehát ilyenkor belül érzékeled is azokat, akikre ráismersz.

Az egóm dühöngése helyett arra jöttem rá, hogy a lekapcsolásnak is két oka lehet. Egy, ők kapcsolnak le és én már csak vetített hologramokkal beszélgetek egy fölöttük lévő világban. Kettő, én emelkedtem föléjük most külön nem részletezett technikával és szintén vetített hologramokkal beszélgetek, akiket én hoztam fel erre a (tudat)szintre. Már régebbi megfigyelésem volt az, hogy ha egy társaságban a fölöttük lévő világba emelkedem és engem az alábbiban kinyírnak, akkor olyanná válik a hangulat, mintha ott se lennék. Teljesen kizárnak a beszélgetésből és ha beleszólok, olyan furcsán néznek rám, mint ti a szellemekre. Ezeket csak két esetben tudod tanulni/csinálni:

1. A világot képes vagy úgy értelmezni, hogy az agyad képes legyen érteni az admin (isteni) szint fogalmát
2. Mivel tudod, hogy nálad a hatalom (amit megfelelően alkalmazol), nem állsz le vetített hologramokkal pöcsölni.

Amúgy akkor vagy (fönn) menőarc, ha képes vagy lazán egy húzással megoldani bonyolult kérdéseket. A sok isteni szintre emelkedett kis pöcs fejletlenebb tudattöredék (eddig lehetetlennek tartott) megoldása a következő. Ami eddig isteni szint volt, az mostantól az isteni játékszint és nem összekeverendő az isteni adminszinttel, amivel eddig az urak és hölgyek keverték. Ahova csak azok tudata léphet, akik teljesítik a belépés feltételeit. Hoppá, mindjárt a fejlett lények kezébe került a hatalom és részemről ez az egész gyógyítás ingyen van, mert én rendelkezem ezeknek a figuráknak a (holografikus) médiajogaival.
- Elmondod, hogy ha ez vagy, miért nyomatsz mást?
- Egy betegnek sem kezdi el magyarázni az orvos a szakmájának részleteit, csak annyit, amennyit az megért belőle.
- Akkor annyit mondj.
- Amit nyomatok, az lehetőséget teremt a gyógyításra.
- Azzal, hogy felzaklatod az embereket?
- Pontosan!


Segíts magadon... hogy isten is meg tudjon segíteni!