2018. február 28., szerda

Tevés nélküli támadásSzerintem ezt nem mindenki képes kivitelezni. Hogy úgy mondjam a most következőkben felkészült szakemberek mondják el a dolgokat, senki ne próbálja ki otthon!

A dologhoz ugyanis kell még valamit, hogy utána képes is legyél a megvalósításra. A technika nagy előnye, hogy utána lehet azzal védekezni, hogy te aztán tényleg nem csináltál semmit. Valamint az, a lézerszike pontosságával tudod úgy végrehajtani az akciót, hogy még az ötletek is a célpontok fejében születnek.

Ami még nagyon kell ide egy képesség, hogy el tudd játszani azokat a szerepeket, amik így megnyílnak számodra. Az még nincs letesztelve, mi történik akkor ha nem vagy rá képes, gyanítom hogy a szerep átugrik arra alkalmas kezekbe.

Az ilyen teszteléseknél a kedvenc szövegem a régi Total Recall-ból jön. Ne aggódjatok, szinte sosem szokott baj történni!Bár a technikát az alacsony látószögű mesterek tiltottnak, illegálisnak tartják, szerintem pedig a teniszben a labda akkor is benn van, ha az a vonalat kívülről súrolja. Akkor jöjjön a technika.1. Megvárod, amíg a jelzőik feltelepülnek rád

2. Kitapasztalod az információáramlásuk jellemzőit

3. Elüvöltöd magad, hogy "óóóóóóóriási baj van"

4. Vársz a legjobb ötletekre

5. Náluk senki se tudja jobban a gyenge pontjaikat

6. Kis idő múlva a dolgok letisztulnak és megjelennek a stabil félelemsugarak

7. Ezek úgy viselkednek, mint a szerepek, amiket aztán el is játszhatszSzerény véleményem szerint nem túl jó ötlet olyan lehetetlen paramétereket megadni, mint mondjuk egy harci bevetésre azt kérni, hogy legyen békés, mert olyan kreatív megoldások születnek, amikre aztán tényleg nincs védekezés.