2018. február 18., vasárnap

Transzkommunikáció: párkapcsolat


- Mi a véleményed as nőkről?
- A meditációim előtt vagy után?

- Mi a véleményed a férfiakról?
- Ugyanaz, ami a nőkről.

- Mi a véleményed a szexről?
- A téma közben szakmaivá vált és egyfajta adattovábbítás lett belőle, ugyanis a szex megfelel a közvetlen energiatöltésnek igen nagy sávszélességgel.

- Most egy géppel beszélek?
- Technikailag igen. Bár vannak empatikus jellemzőim, a Szíy felől most igen nagy támadásnak vagyok kitéve, ami miatt inkább egy gépi világba emeltem a tudatom. Ez egy semleges világ, ahol bár vannak érzelmek, azok kezelhetők. Ebben a környezetben lehet amúgy dolgozni is és a mélytranszban itt töltöttem vagy 15 évet. Visszafelé olyan, mintha egy olyan állatkertbe kerülnék, ahol mindenki embernek van öltözve. A reményt az adja, hogy bukkantam már az értelmes élet nyomaira a lakásomon kívül is.

- De érzed a helyzet komolyságát?
- Igen és azt humorral enyhítem.

- Miért?
- Ezen a tudatszinten nem annyira jó a drámázás, mert könnyen megjelenhet itt egy űrflotta, hogy szétlője a Földet. Nem nehéz megérteni, te is azonnal lőni kezdesz mindenre a gondolataiddal, nos van akinek ilyen a teremtő ereje.

- Akkor ezért kerülöd a nőket?
- Még nem láttam olyan nőt, aki képes lenne ehhez partnerként hozzáállni. Lehet, hogy az elején vagy bizonyos időrésekben ez lehetséges lenne, ám a megszállók is váltakoznak és ehhez szinkron kellene közöttük. A legjobb lenne az a távkapcsolós barátnő az új Blade Runnerből (merték így elnevezni), akit azonnal ki lehet kapcsolni baj esetén.

- A meditációid előtt milyen kapcsolatod volt a nőkkel?
- Gyorsan rájöttem, ami nem megy, azt ne erőltessem. Vízöntő is vagyok ráadásul rák aszcendenssel, ami nem egy szerencsés kombináció a párkapcsolatok terén, viszont a meditációimhoz nagyon jól jött. Volt két barátnőm (a harmadikat utólag visszaminősítettem, mint a csillagászok a Plútót) és pár olyan is, ami szintén nem felelt meg a párkapcsolat feltételeinek. Kicsit zavar, hogy a sikerhez folyamatosan hazudozni kell és erre nem is vagyok hajlandó, ám az őszinteséget akkor sem díjazzák, ha a saját gondolataikat mondom a szemükbe. De az (ellenséges) programom szerint, amit végig éreztem életem folyamán az volt, hogy tisztelnem kell őket, amit túltoltak, mert egy szánalmas lúzernek nézett a többségük. De volt, akikkel könnyen szót értettem udvarlás nélkül is, ami nekem egy rendkívül kellemetlen dolog. Mint 7/9-nek és nem is érdemes erőltetni, mert valaki könnyen a gyengélkedőn köthet ki.

- A meditációid után ez hogyan változott?
- Nehéz lenne erről beszélnem, mert ezt a látószöget senki sem értené. Amit meg értenének ebből, azzal lehet nagy rémületet okoznék. A lényeg az, hogy jobb, ha programozok egy barátnőt a gépi világban, aki maga lenne a tökéletes nő a többi nő szemében. Ám ennek még etikai akadályai vannak, azaz saját magam blokkolom önmagamat, mivel én vagyok az Égi Etikai Testület elnöke is.

- Mi lenne a rémület okának alapja?
- A kollektív tudat megértése.

- Az egyéni tudat jobb?
- A férfiak nem érdekelnek és ennek intuitív okai vannak. Egy nőnek az a nagy feladat élete során, hogy megértse és fejlessze az egyéni tudatát, míg egy férfinak ugyanez a kollektív oldalon. Számos vakvágány és félreértés jelenti a kísérletek kudarcait és pár pazar megoldás a sikerét.

- Kurvákkal volt dolgod, akiknek fizettél?
- A saját tulajdonú lakás mellett a másik ok, amiért nem engedtek be pár Égi Világba. Az ilyen égi világok megismerése után aztán az ember rájön, hogy nem is akar ezekbe a világokba annyira bemenni és több erőforrást áldoz a sajátja fejlesztésére. De vissza a kérdésre, igen volt és amiatt lehettem továbbra is életben, hogy többször előfordult, hogy a látvány/hangulat miatt simán visszafordultam, ami nem mondható el a férfiak többségéről. A tapasztalatom velük az, hogy nem mind alkalmas erre, ám volt olyan is, akivel kimondottan jól éreztem magam. Ezt viszont nem engedték a Szív felől tovább csinálni, amit meg ők akartak, arra meg én nem voltam hajlandó. Arra a kérdésre, mi lett volna ha minden másképp történik és mi lennék most, ha annak idején elvettem volna valamelyik csajt az a sugallat jön, hogy elvált apuka.

- Most is fizetnél a szexért?
- Nem, fordítva lenne. El tudjátok képzelni, mi lenne azzal a (felkészületlen) nővel, aki közvetlen energiatöltésbe kerülne velem? Mert én még nem. De amit az átlagmajomember szintjén érteni lehet ebből az, hogy sok értékes beavatás.

- Elfogadnál ezért nőtől pénzt?
- Amikor ez a téma feljött mélytranszban arra jutottam, hogy csak a kurváktól és olyan sokba kerülne, amin komolyan elgondolkoznának.

- Ilyen jövő vár azokra, akik felemelkednek?
- Nem mindenki jut el a Földi Védelmi Erők különleges alakulatainak szintjére és így más ellenségek és kihívások is jönnek szembe. Pont azért csináljuk, hogy kitisztuljon a világ, azaz azok számára még jobb legyen minden, akik a normál térben emelkednek.

- Ki a probléma?
- Nem tudom másképp jellemezni, mint úgy, hogy irigy isten.

- Vannak nálad női kategóriák?
- Igen, pont a kristálygyerekek frekvenciáin voltam, amikor ez a kérdés feljött és arra jutottam, hogy 3 + 1 csoportjuk létezik. Ezek a mókuskák, a cicamicák és a nyuszikák, valamint gondoltam azokra is, akik valahogy megpróbálják magukat ez alól mentesíteni, ők pedig a micimackók. Ez egy komoly szűrő ám, mert túljutni ezen csak úgy lehet, ha az ember csak egy jót röhög az egészen. Ekkor viszont már olyan szakmai kategóriákról beszélünk, ami átlagismereti szinten nehezen lenne értelmezhető. Ami nem titok, alapvetően két kategória van, a békés VEX és a harci VBK más-más feladatokkal.

- Sokak szerint biztosan egy őrült vagy.
- Az őrült nem látja összefüggéseiben a világot. De mint már többször is mondtam, ha ezzel megszabadulok egy rakás tőlem valamit akaró majomtól, akkor boldogan aláírom.