2018. március 7., szerda

Álom világ


Álom világban akkor jársz, amiből úgy ébredsz, hogy ez maga volt egy másik a valóság. Érdekes élményem volt, mert angolul kellett volna beszélnem. Valakik így teszteltek. A probléma, hogy én az igeidőket eddig leszartam és itt most használnom kellett. Igen ám, de én az igeidőket (ha használom őket, mert én élesben tanulok, hogy teniszezni tanultam) a rációmmal használom és álomban meg se tudtam szólalni, ahol vajmi keveset van jelen a ráció. Ki is ébredtem belőle.

Kábé itt lehet nekem egy határtartomány, ahol bár emlékszem, hogy tudtam gondolkodni és önállóan cselekedni, ám elérkezett egy pont, amire el lehet mondani, hogy "itt a Határ".

Ha már a tenisznél tartunk, volt még egy komoly égésem. Azt vesztettem, hogy ez után az egyik nővérem férje, aki tenisz szakúságíró volt és még az akkori világmenőkkel is párosozott szerintem egy szavamat nem hitte el, amikor teniszélményeimről meséltem. Azt kell rólam tudni, hogy én oda húrozom az ütőmet, amennyit az bír. Mivel komoly meccs előtt álltam, elvittem behúroztatni és csak a meccsen derült ki, hogy a faszi nem értette és olyan lágyra húrozta, amilyenre csak tudta. Bár az álcám megmaradt.
Amikor egy jó kis teniszezés után a haverokkal épp menni készültünk, a mellettünk lévő pályán álló idős bácsi megkérdezte, mivel nem jött el az ellenfele, ott maradna-e egyikünk vele játszani. A többieket nem érdekelte, én viszont imádtam teniszezni, az erőnléttel sem volt probléma és milyen akadályt jelenthet a bácsi? Már láttuk őket a szomszédos pályán játszani, szóval tiszta erőből is nyomhattam és arra gondoltam, leütöm a pályáról az alapvonalról jobbra-balra futtatva. 6:2 lett oda és nem értettem, ami ott zajlott. A bácsinak nem volt túl jó a fonákja, aztán kiderült, hogy mégis. Elküldtem balra, épp eléri és visszatolja, bomba fonák sarokra, azt is épp eléri, én addigra már a hálónál álltam és letettem neki a másik sarokba. Aztán csak néztem, ahogy elüti mellettem úgy, hogy a labda a hátam mögött hullott be a sarokba. Később megtudtam, ki is ez az úriember és arra Tivadar csak annyit mondott: "Ó, Gulyástól 6:2-re kikapni az egy nagyon jó eredmény!".

Azóta már eltűnt a netről, de komolyan nyomtam wp-ben egy erősen extrém multidimenziós tenisz weboldalt, ami alapján akár komplett őrültnek is nézhettek az emberek, ami belefért az akkori embertávoltartó filozófiámba, ám változnak az idők és kénytelen vagyok imidzsváltáson átesni. Olyan üzemben, mintha a valóság lenne az álmom. Ilyen visszajönni... például egy betépés utáni repülésből.

Valószínű azért, mert ez az ív még álomban is lehetetlen. Tehát csakis a valóságban lehetséges.- Mi ez a baromság?
- Ez egy akkora baromság, hogy alkalmas legyen arra, hogy csak a próbák után vegyenek komolyan.
- Próbák hozzád?
- Meg fordítva is.
- Mert?
- Ti ott hibáztok, hogy nektek egy ilyen "minden áron". Nekem csak egy a sok közül, amiben benne van, hogy valami fontosabb elszólít, mint egy kis jól megérdemelt pihenés. Aki majd 20 évet töltött meditálva egy lakásban, annak lehet, hogy máshol van a pihenés és erre ez a terület kifejezetten alkalmas.
- Van még ilyen ezen kívül?
- Igen, de azok mások álmai, amikre jelentkezem.
- Ez mit jelent?
- Megfelelek az álom paramétereinek, ám az álmodó dolga a castingolás.
- Tehát csak ez a két lehetőség van.
- Illetve nyitva maradt még egy. Ugye az ÉlményPark paraméterei úgy szólnak, hogy nincs arra bizonyíték, hogy isten létezik, ám arra sincs, hogy nem, így van egy olyan multidim isten-login, amit igénybe vehet... ha létezik.