2018. március 5., hétfő

Láthatatlan hálózat


Ha van kedvenc sorozatod, kedvenc műsorod, kedvenc weboldalad, kedvenc újságod, mindjárt tagja leszel egy olyan emberekből álló láthatatlan klubnak, akik szintén nézik/olvassák a műsort.

A kommentelők is! Amikor olyan problémákhoz hívnak, amikor egy-egy ilyen kommentcsatornán valaki erős spirituális erővel tartja rettegésben a többieket (igen, ez szervezetten is zajlik akár kormányszinten), sokszor találok rájuk úgy, hogy magát az írást el se olvasom hozzá. Bár én csak kettőre emlékszem, a mérésem szerint három alkalommal fordult elő, hogy összecsaptam ilyen emberekkel. Az átlagolvasó ebből esetleg egy szócsatát láthat, ami akár primitív személyeskedésig fajulhat. Én azt érzékelem, hogy valaki rám akar támadni, azaz mentális erővel akar velem valamilyen műveletet végezni és szerintem fogalma sincs róla ki vagyok, annyira megszokta, hogy nincs ellenfele. Az okosabbja legalább rákattint a nevem melletti weboldalra, a hülyébbje meg azt látja bennem, amit mindenkiben. Ha támadás jön, arra azonnal reagálok a wado-ryu filozófiával, ami a többiek szemszögéből úgy néz ki, hogy lecsapom, mielőtt támadna. Alapból nem szoktam a legerősebb fegyvereimmel kijönni, senki nem szokott atomfegyverrel támadni egy helyi konfliktusban (kivéve a fehér emberen kívül mindenki mást), de most amiről a tanítás szólna, az az, hogyan reagálj rugalmasan a helyzetekre.


Rugalmasan csak úgy tudsz reagálni, ha félre teszed az önérzeted. Ha nem így teszel, könnyű lesz téged vérig sérteni és amikor az indulatok beindulnak, ott nem az ész viszi a szerepet. Pláne, ha a legutóbbi tapasztalataim alapján arra jutunk, az indulatot az ellenfél igyekszik beindítani, hogy befolyása alá vehessen. Ez sokkal könnyebb, mint gondolnátok, ha valaki tudja mit csinál, vagy ösztönösen csinálja. Amikor megérkezett a támadási jel, azonnal rácsaptam az elmémmel és igyekeztem mindent hasznosítani, ami előkerült.

Most az került elő, hogy egy ilyen figura leanyázott és ezonyuszinak nevezett. Az anyázásért megkapta a magáét (az, aki valójában anyázott), az ezonyuszi nem érdekelt, amíg eszembe nem jutott valami. Egy fehér nyuszi képében sikerült teljesen észrevétlenül átjutnom egy olyan világon, ahol még mindig várják a határon az univerzum legveszedelmesebb lényét.
Ja és kapjátok be, idióta majmok! Meg ilyesmik. Ja, amiért nem nagyon érdemes engem provokálni. Ha odacsapok, te lehet hogy egy vademberre számítasz, akinek csak nyilai vannak és nem tudom mihez kezdesz egy modern tüzérséggel. A többszörös erőt is be tudod fogadni? Mert amikor én teszem, valójában castingolok!