2018. március 20., kedd

Túlélés | mennybe jutás

ÉlményPark értelmezésben


Pont azért kell az ÉlményPark értelmezés, mert az eddigiben kiderült, a felek ugyanazon fogalmak alatt teljesen mást értenek. Mivel a kimentettek a kimentés után inkább farkasként, mint bárányként viselkednek, a kimentésnek vannak szabályai, amik nem ismerete csak a szubjektív igazság szintjén jelentenek érdemi kifogást. Az ÉlményPark ezért a humor és a tükör jegyében elkészítette a SER-t, azaz a Spirituális Együttműködés Rendszerét, melynek nem ismerete csak fokozza a játékélményt. Hogy a vallásos emberek számára se vessük el a humort, ők felfoghatják úgy is, hogy ez a Legeslegeslegújabb Szövetség, ha jól számoltam.

Szóval az Égi Értelmezés szerint a földi mennyhez jelenleg Észak-Korea, Venezuela, Szaúd-Arábia, a karibi fekák, egy csomó indiai, stb. állnak legközelebb. Biztos jó lehet a végén, ám az átállás erről oda már biztos nem annyira. Amikor meg a végén vagy, megérted milyen jó dolog is ez, ám erős kétségeid származnak abból, ha meglátod, köcsög figurák milyen könnyen befolyást szerezhetnek a kollektíva fölött, amiben neked is kötelező lenne behódolnod. Azért nem vagyok betiltva, mert időben annyira hamarabb íródik ez, hogy még senki sem érti az összefüggéseit. Pontosabban biztos megérti pár (a környezete számára hülyének nézett) ember, akikből aztán lesznek azok, akik megváltják a világot. Én is ezt teszem, csak mélytranszban.

Az én értelmezésem szerintem nem tér el sokban a tiédtől, ha itt nőttél fel és érted ezt a világot. Élhető technikai civilizáció zöld környezetben, mely nem veti meg a szeretetet, ám nem is teszi kötelezővé. Ide amúgy sem jutnak be primitív figurák, akik visszaélnének a semlegesség által nyújtott hatalommal, így a további értelmezéseknek sincs értelmük. De akkor hova jutnak? Egy olyan világba, amit szintén úgy fognak fel, mint az egyetlen valóságot, ám a saját szintjükön. Ami lehet isteni egy játékon belül. Nem összetévesztendő az isteni adminszinttel, ahol a játékvezetés tevékenykedik játékpozíciós érdekek nélkül.

Túlélni a következőképp lehet:

1. kimentés által (példa)
2. automatikus regisztrációval
3. tudatos regisztrációval
4. saját tevékenység okán (megvilágosodással)
5. mivel arra sincs bizonyíték, hogy isten nem létezik, az ő okán (isten login alatt)

Aki most kezdi meg ezzel a munkát, azaz komolyan elhiszi magáról, hogy ő (a kisember) erre képes, az tőlem szakmailag 5 évvel, az idővonalon pedig olyan 20-szal van lemaradva, ám még a nagy tömeg előtt került ide. Az Élménypark ezt a következőképp szabályozza:


" Egy később érkező olyan ember, aki megfelel a minőségnek, semmivel sem élvez kisebb lehetőségeket, mint az, aki előbb. Aki előbb érkezik, annyival van előnyösebb helyzetben, hogy több ideje van önmaga fejlesztésére, de ez a jelenben nem jogosítja fel semmilyen hatalomra a másik fölött, az előnyét viszont helyzetileg érvényesítheti."


Túlélés. Aki bennem urat, gurut, mestert, stb. lát és rajongó akar lenni, azt kinyírom. A halála után egy ugyanilyen világban találja magát, ahol nem probléma valaki istenítése. Túlélte? Igen. Boldogabb ott? Igen. Itt viszont csak olyanok maradnak, akik felfogták, milyen komoly helyzetbe kerültek mint felelős, gondolkodó lények, nem mint leboruló parancsra váró birkák. A végrehajtó emberek is lényegesek, csak nem az isteni szinten (ahova úgy kerültek, hogy félreértették egy fejlett lény gesztusait és mint a csorda, agresszíven bevonultak oda)!

Mivel technikailag egy primitív, de az isteni szintről rád ható entitással szemben vívod (belső) küzdelmed, a túlélés tényleg attól függ, mit tudsz és hiszel a világról.