2018. június 7., csütörtök

Párválasztás a kollektívában


Ugye ez egy gyakorlatiasságra kihegyezett elméleti weboldal. Kezdjük ott, hogyan kerülsz be a kollektívába. Legelőször úgy, hogy a tudati emelkedést nem veszed észre és az általad ismert világ kerül be egy másik rezgéskörnyezetbe, amiről az ezósok fátyolos szemekkel beszélnek. Hogyan kerültél ide? Erre többféle megoldás létezik, mivel nem célom az indulatok felkorbácsolása, ettől most eltekintek.

A saját helyzetem amúgy is eltér a megszokottól, mert én az elejétől kezdve ellenzéki (kritikus) magatartást vettem fel egy olyan közegben, ahol a seggnyalás számít az előrejutás normális menetének. A felemelkedés után benne találtam magam egy olyan világban, ami majdnem mindenben ez ellentéte annak, amiről ugye az ezósok fátyolos szemekkel mesélnek. Szó sincs itt szeretetről, csak olyan (lehetetlen) elvárásokról egy középkori világban, aminek se kedvem, se feladatom megfelelni.

Tulajdonképpen nekem ide se kellett volna jönnöm, a legvalószínűbbnek azt tartom, hogy ez sorozatos félreértések, valamint a rendszerük hibája okán történhetett. De ha már itt vagyok, meg is kezdtem a munkát, azaz katonai védelem alá helyeztem a demokratákat és megkezdtem azok kimentését, akiket ide ragadtak. Félreértés ne essék, ezek nem gonosz lények, csak halvány fogalmuk sincs arról, mi az egyenlőség, mi a demokrácia, mi a pénz és semmit sem értenek a világunkról. Aki ide bekerül, az vagy (előbb utóbb) behódol (gyakorlatiasan fogalmazva a fidesznek), vagy megfosztva az erőforrásoktól az utcán megdöglik. Amikor az elején elhangzott (az általam sima köztörvényes bűnözőnek tekintett) vezetőjük szájából az ominózus (aki nincs velünk az ellenünk van) kijelentés, sok olyan ember került az ellenségük közé, akik nem is akartak oldalak mellé állni. Én is így kerültem ide és elmondhatom, ez az egyetlen, amiben mi teljes mértékben egyetértünk.

A behódolásnak van még egy érdekes hozadéka. Kiutalnak neked egy párt. Ez nem úgy néz ki (szerintem még), hogy megjelenik egy fidesz hivatalnok és a kezedbe nyomja a parancsot, de majdnem. Ugyanis te ezeket nem látod, csak megtörténik veled. Nem véletlen szólta el magát egy televíziós műsorban az egyikük: "mi mindenki életét meg akarjuk lopni". Ez az ő szemükben nem lopás, csak a tiédben. Az ő szemükben te egy olyan kollektíva része lettél, ahol eltűnik a szabad akaratod és a javaidról sem te döntesz többé. Mivel férfi vagyok, csak ebből a szemszögből tudok beszélni és most jön ez a rész.

A nőket amolyan smasszernek használják, akikkel egyszer összejössz, majd lassan energiákkal felé megkötnek. Onnantól neked annyi. Közelharcnak neveztem el azt a folyamatot, amikor kénytelen vagyok ezekkel az emberekkel személyesen érintkezni, mert nem csak nőt, mesterséges barátokat is kapsz, akik hasonlóképp viselkednek. Ha egy nő kerül a közeledbe, nagyon okosnak kell lenned, ami kívülről úgy fog kinézni, hogy egy barom lúzer vagy. Már ha nem felszabadulni akarsz, hanem harcolni. Ha már elkaptak, nagyon nehéz belőle kijönni, de technikai támogatást folyamatosan adok az ilyen esetekre, ha valaki nem könyörögni akar, hanem lépni.

A megfigyeléseim szerint vannak olyan nők, akiket a befogásunkra alkalmaznak. Ezek olyan jó csajok, akikre rágerjedsz. de soha nem fogtok összejönni, mivel akkor nem tudják őket befogásokra használni. Majd érkezik valaki helyette, akinek nehéz lesz ellenállni, mert ugyanazokat az energiákat használja, amit te a jó csaj felé indítottál. Nálam bebukták, mert kezdettől olyan az életfilozófiám a nők terén, amit nem értettek és túlontúl bíztak az erejükben. Egy adalék, hogy jobban értsétek a helyzetet. Amikor rájöttek, hogy a látszat ellenére mégsem sikerült elkapniuk, arra lettem figyelmes, hogy az utcán meglátva egy jó csajt, mintha azonnal hozzám adták volna feleségül őket és ez egy csomószor megtörtént. Arra következtettem, hogy most lapátoltak rám egy csomó földet, hogy ne okozzak gondot. Cigány problémamegoldásnak neveztem el a gondolkodásminta miatt, ami majdnem megegyezik a cigányokéval. Persze ha a föld alá temetnek, abban mindig benne van a kitörés/robbanás lehetősége, ezért van szükségük barátokra a nemzetközi színtéren.

Nemzetközi színtéren amikor megláttam a csajt, hasonlót éreztem, amit előtte már a hasonló (küllemű) lányoknál, hogy beindul egy mágia. Utána olyan szerelmet éreztem a szívemben, amire addig még nem volt példa, ám olyan meditációkat végeztem, amik annál sokkal fontosabbak voltak, így lábon kihordtam. Szerencsére elég tisztességtelen emberek segítették őket a tanácsaikkal, így nem is értették a reakcióimat, pedig volt olyan időszak, ahol simán elkaphattak volna, ha tisztességesen csinálják.

Még mázli, hogy az embereik olyan önérzetes hülyék (szerintem valójában ők azok ott fönn), hogy presztízskérdést csináltak egy szakmaiból és erőből próbálták meg lenyomni a torkomon azokat a nőket, akikre még a műszerem sem állt fel. Mivel nincs vitakultúrájuk, nem ismernek mást, mint az erőltetést, ha valamire nemet mondasz. Ha nincs nő, nincs akkora befolyásuk sem és sajnos olyan nővel még nem találkoztam, aki sikeresen ellenállt volna nekik, ahogy én. Azaz ha ez lenne a feladatuk, hogy hozzanak össze valakivel, nagyon nehéz dolguk van, mert azóta szakmailag nagyon sokat fejlődtem, fizikailag pedig sokat romlottam. Időben szóltam nekik, hogy saját maguk alatt vágják a fát, de ők sosem szoktak másokra odafigyelni, annyira tökéletesek.

Meglátjuk mennyire!