2018. augusztus 17., péntek

Technikai közlemény


Tisztelt Ügyfeleink!


Az ÉlményPark gyorsindítása megtörtént és az Úrral kötött privatizációs megállapodás értelmében mostantól az ÉlményPark szerverei biztosítják Önök számára az Energiát. Az Önökre vonatkozó rész a SER (Spirituális Együttműködés Rendszere) keretein belül lett szabályozva.

Mindenki számára ott a gondolatban elérhető Személyes Ügyfélkapu, amin keresztül intézheti azokat az ügyeit, amikhez az elavult rendszerben még például templomokba kellett járni. A költséghatékonyság szellemében az ÉlményPark nem kíván templomokat, mecseteket, stb. irodahálózatot telepíteni a Földre, hisz mi lehet jobb annál, minthogy Ügyfeleink ügyeiket gondolatban intézzék. Az alászállás egyik fő problémáját ezennel áthidaltam, mert egy minőségre érzékeny, tisztességes magánvállalkozás veszi át az eddigi elavult, korrupt analóg irányítási rendszert és átáll digitálisra. Ezzel beköszönt a modern kor az ezotériában is!


Tisztelt Drogosok!


Ti már akkor is sámánok vagytok, ha erről nem tudtok és autodidakta vagytok a területen. Van egy ötletem arra, hogyan lehetne a drogproblémát hatékonyan kezelni, ha mindenki átállna erre a sámánkás hangulatra, mert a probléma kulcsa bennetek van és ti is képesek lehettek megtalálni. Én meg abban segítek, hogyan.