2018. március 15., csütörtök

A Földi Mennyország


Biztosan fura lehet sokaknak, de itt könnyen előfordulhat az is, hogy ti olyan angyalok emberi alakjai vagytok, akik nem tudják magukról, hogy kik ők pontosan és így a logika szerint emelkedni akartok. Amikor poénkodom azzal, hogy az angyali szinteken grasszálok ateistaként (persze nem kis teológiai problémákat okozva), annak lehet pozitív hozadéka is, ha elvonatkoztatunk attól, hogy most patákkal és szarvakkal kellene kénköves füstöt eregetnem. Ha már idekerült egy logikát használó rendkívüli intelligenciával rendelkező ember, annak akár hasznát is vehetné az Ég.

Akkor kezdtem arra gyanakodni, a világot nem isten teremtette, hanem sátán, amikor kiderült számomra, hogy az (általatok) isten fogalma alatt lévő lény mennyire nem nyitott bárminemű újdonságra és változásra. Hogyan alkothatott volna akkor egy ilyen világot? Mivel belém nem nevelték azt, amit a megkeresztelt emberbe igen, bele is kezdtem egy tudományos szemléletű istenkutatásba. Amikor rájöttem, hogy ez egyenlő a halálkutatással, akkor pattant ki a szlogen is:


"Aki istent tudományos szemmel kutatja, az nem áll meg az első piros lámpánál"


Két bekezdés kellett ahhoz, hogy ami ez után jön, arra nem vágja rá a birkanet (amit szokott), hogy "ez őrült". Hogy jön ugyanis ahhoz egy (ide jön egy rakás nem túl hízelgő jelző) köcsög, hogy nem hogy a földi mennyország szerkezeti felépítéséről beszéljen, hanem egyáltalán ezt a kifejezést a szájára vegye? Úgy, hogy alanyi jogon és ezt még nagyon értelmeznie kell minden hitvány gazembernek olyan embernek, akik a könnyebb utat választották akkor, amikor a hatalom kérdése számukra először komolyan felmerült.

A Földi Mennyországról már lejegyeztem a legszükségesebbeket és látjátok, hogy nem jövök elő hirtelen új dolgokkal és mindenféle módosításokkal, ide is másolom.

Amit tudni érdemes még róla két keresés, az egyik ezen a weboldalon, a másik pedig egy másikon. De ha már így belejöttünk, legyen egy harmadik is és tisztán látható, hogy semmi sem változott, most is ugyanezek vannak érvényben.


A nagy különbség megértése után érthető lényegében minden konfliktusom kiváltó oka, ami eddig ég szinten történt.

Én azt mondom, jó legyen így, ám ehhez ezt a civilizációt finomhangolni kell a galaktikus elvárásokhoz, amit csak erre felkészített szakemberek végezhetnek. Ők azt mondják, fogjam be a pofámat és adjam át magam a Nagy Egy akaratának. Ám a jövőt fürkészve arra a következtetésre juthatok, eleve az volt a cél, hogy utána már akkor se lehessen mit tenni, ha előtte igazam volt. A jelent fürkészve pedig megláttam az embereiket, egy rakás élősködő, haszonleső, gátlástalan köcsögöt, akiknek nekem be kellene hódolnom.

A dolog odáig fajult, hogy már nem csak a Földi Menny megteremtése lett a cél, hanem egy olyan dimenzionális skizofréniához hasonlító káosz rendezése, amit nem lehet elmondani ennek a sok (rendkívül ostoba) tökéletes lénynek. Ha nem lehet nekik elmondani, adja magát a dolog!Hogyan lehet ugyanerre a témára egy másik nézőpontból, mondjuk az én  kedvenc holomédia világomon át is rátekinteni?


Szóval ültem egy lakásban vagy 15 évig és olyan mélyen benne voltam ebben és ilyesmikben, hogy senki sem értette, mit csinálok és miért. Szerintem most is kevesen értenek, ám ahogy telnek az évek, egyre egyszerűbb és érthetőbb magyarázattal. Ha továbbra is hülyének néztek, előre szólok, hogy a leges legegyszerűbb és legérthetőbb az, ha semmit sem találtok itt erről az egész ÉlményParkról és amikor ér egy sorscsapás, annál nincs (az angyalok számára hitelesen) érthetőbb üzenet."Ez egy bolond. Nem tudom, valamit meditál."Ja és semmi hangulatom sem megváltóként, sem úrként megjelenni és talán ezért zavar ennyire ez a sok magát tökéletesnek képzelő primitív feltupírozott ősember. A rajongók birkák csodálata meg pláne! Informatikai szemlélettel megoldottam egy problémát és inkább más problémák után kutatok, mint hogy a melleimet döngetve menő legyek a Törzs előtt. Bár egy hülye vagyok, de egyszer (talán) megértitek!

Ha nem, akkor azért nincs mit észrevennetek, mert számotokra is evidens, hogy ki mit ért fejlett világ és földi mennyország alatt. Nos ez a tök természetes dolog számos (többek között angyalokkal szemben vívott) spirituális ütközet után jöhet(ett) csak létre, hogy elkerüljek egy (számukra természetes) orwelli rémálmot. Ha ilyesmit csak a jelenben tehetek, mindenki hülyének fog nézni:

- aki nem érti
- aki nem hiszi
- aki nem meri
- aki nem tudja
- és ezek különféle kombinációi
- valamint aki fél tőle(m)

A legjobb úgy hozzám állni, amit feltételes igazságon alapuló valóságnak nevezek. Pont ugyanez a logika kell hozzá és nincs se félreértés, se sértődés.A feltételes igazságon alapuló valóság egy olyan nem létező valóság, 
mely akkor válik létezővé, ha a feltételek teljesülnek.